@PatandCat
- Hymer EJR 636 GT RE3A1B
- 2007
- Renault
- Integraal
Alles prima voorelkaar. Sanitair is qua uitstraling basic, maar echt super schoon en alles is ruim en heel. Voor een hoogseizoen is 2 toiletten en 2 douches misschien wat weinig. Wasm. en droger aanwezig tegen betaling van 50kr. Ik kan me goed voorstellen dat in het hoogseizoen 1 machine niet genoeg is. De plekken en omgeving zijn prachtig! Lucht achter een bedrijf en langs de E45, maar daar hebben wij echt niets van gemerkt! Super aardige NL eig
Ik wil gewoon even heel erg blij zijn over de wasmachines/drogers! Industriële graad, dus een mega was voor 60 kronen. Ik deed de (helaas opgespaarde was) waar ik tegenaan hikte in twee wasbeurten, en daarna ook maar twee keer drogen. Er staan drie om drie wasmachines/drogers. Handig kastje aan de muur 1 tm 6. Intikken, je pas erlangs en wassen maar. Sorry, ben gewoon blij, en helaas geen verdere info nog over de camping. 🤣

Prima camping op een werkelijk PRACHTIGE plek! Sanitair beetje gedateerd maar zeker schoon! Ik heb begrepen dat de camping is verkocht, en mijn ervaring is dat als er nieuwe eigenaren zijn dat het alleen maar beter wordt. Ik kom zeker terug als ik nog eens in deze contreien ben!
Gratis overnachten, en dan deze plek! Super! Primitieve toiletten, maar schoon, en zelfs een invalidentoilet, alhoewel een toilet dat zeer ruim is. Geen hulpmiddelen gezien. Ligt aan de weg, dus verkeersgeluid, maar dat is ee snachts niet. Begint wel weer rond 6:30. Leuk asfalt, smallooppaadje langs het meer. Langs dat paadje ook een stuga voor algemeen gebruik en picknick bank. Google hield er eerder mee op bij ons. Doorrijden. Staat duidelijk.
Wij zitten zwaar in het naseizoen, dus erg rustig. Als ik het zo inschat denk ik dat dit een super knus gezellige camping is in de drukkere periode. Sanitair is oud maar zeer schoon! Ik heb maar één opmerking. De toegang tot de camperplaatsen rechtdoor kan bijna niet meer door de kuilen. Voor een land dat bestaat uit rots kan ik me niet zo goed voorstellen dat er geen bak grind voorhanden is om de gaten te vullen? ;)

prachtige plek. het "oude" of eigenlijk eerdere gedeelte in elk geval. iets hoger gelegen is er een nieuwer gedeelte voor campers die minder beschut / gezellig aandoet. alles prima in orde qua faciliteiten. tot een afdruiprekje bij de wasplaats aan toe. voor de basic campeerders is er zelft een ruimte met kookplaat, magnetron en koffiezetapparaat. en het meer is prachtig!
super rustige plek, tenminste, wel in augustus. alle voorzieningen aanwezig, heel en schoon. het enige dat aan te merken is, is dat er maar één toilet is met de enige douche in dezelfde ruimte. dus bij meer bezoekers kan ik me voorstellen dat dat te weinig is. alhoewel je met een camper vaak wel zelfvoorzienend bent.
Prima plek om te staan! Sanitair is perfect. Super leuke speeltuin en kinderboerderij voor de kinderen. Havenmeester die ook over de kampeerplekken gaat is super relaxed en aardig.
leuke locatie als je van een stadsplek houd. midgetgolf baan ernaast, speeltuintje voor de kinderen en vriendelijk voor honden (voor mij belangrijk) ze hebben zelfs een omheind veldje waar de honden even lekker kunnen uitrazen. sanitair is wat "groezelig" stofnesten in de roosters en wat schimmel op de plafonds boven de doucheruimtes. maar goed, ik heb natuurlijk ook zelf sanitair in de camper. prima voorzieningen voor lozen en vullen van water.