@Paterbrown
Lid van Campercontact sinds 2020
Na het seizoen bijna lege ruimte direct aan het strand. geweldig restaurant geweldig toiletgebouw Wirsing bleef twee nachten
Alles perfect. zeer mooie ontvangst geweldige midgetgolfbaan. Gasflessen kunnen op 3 km afstand worden ingewisseld
Super vriendelijke en geduldige eigenaresse aan de receptie (groeten aan België ) lekker rustig in de herfst maar alles is nog in bedrijf Geweldige wifi geweldig sanitair gebouw We komen terug
Hele mooie lege (oktober)camping. Vriendelijke eigenaar. zoek een vrije plek waar ik langs zal komen :-). Aan- en afvoer perfect.
Helaas in het laagseizoen (oktober) alleen vooraf per e-mail te reserveren. Bericht hangt in het raam bij de receptie Slechts één antwoordapparaat aan de telefoon
Vooral de wasstraat van Womo is geweldig
Lijkt gesloten. Beter doorrijden richting Berlim naar Oelde
Zeer stil, sleutel voor elektriciteit in restaurant. Heerlijk eten lekker bier
😮
Grasveld, elektriciteit, toilet. Heerlijk eten voor weinig geld. Goede service
Alles top, Ewald is erg gastvrij. Weer blij. Zeer goed eten in het restaurant Burg Heinfels
Alles is weer geweldig
Bij de herberg achterin de parkeerplaats. Elektriciteit beschikbaar. Geweldige gastronomie met regionale gerechten. Weer blij
Top locatie, centrum 10 minuten lopen. Super vriendelijke ontvangst. Operator was al in de sluitingstijd en kwam meteen terug.
Alle Top en ongecompliceerd. Zeer mooie receptie. De Italianen aan de andere kant van de straat blijkt gezellige restaurant. Bakker en supermarkt op minder dan 100 meter. Bye voor nu