@Patricius
Prima plek met toiletten. We hadden wel wat last van verkeer. Er stonden meerdere campers (het was goed vol)
Mooie camping, je mag zelf een plekje uitzoeken. Sanitair was wat ouder maar wel schoon!
Mooie camping en goed sanitair. Prijs kwaliteit was prima!
Fijne camping om Trondheim te bezoeken. Je staat met de bus binnen 45 minuten in het centrum. Camping is mooi gelegen en het sanitair is prima. Stroompunten staan inderdaad een beetje onhandig en zijn er niet in overvloed.
Mooie rustige camping vlak langs het riviertje. Sanitair is schoon. Mooie plekken op het gras.
Prima camping, genoeg en schoon sanitair en dicht bij de boot. Als je de keus hebt voor een plekje ga dan voor boven of aan het water. Wij stonden de eerste nacht op een tussenstukje en hadden last van mensen die langs onze camper liepen en reden.
Prima camping, mooi gelegen aan het water. Het sanitair is prima maar wel te weinig. Vriendelijk ontvangst in diverse talen.
Leuke camping met heel goed sanitair! Rustig en aan het water gelegen.
Prima camping wel erg duur. Sanitair is goed maar te weinig aanwezig. Toen wij aankwamen (rond 12 uur) was er alleen nog plek zonder stroom op een soort parkeerplaats buiten de camping.
Prima camping met echt een fantastisch uitzicht (we hebben verschillende waterdieren gespot). Sanitair was prima. We vonden de camping wel wat duur.
Mooie camperplek met voorzieningen (toilet, water, chemisch toilet). Gratis en met een prachtig uitzicht. ‘s ochtends wakker geworden tussen de rendieren.
Mooie rustige camping aan het water. Het ontvangst was vriendelijk. Sanitair is prima, wel wat weinig voor het aantal mensen dat er was.
Een prima camping voor een tussenstop. het ontvangst was vriendelijk. Het sanitair is wat verouderd maar opzich wel schoon. Sommige sta plaatsen hadden wel wat hoogteverschil.
Een hele grote camping, zo zie je ze hier niet veel. Voor ons iets te massaal en duur. Verder wel alle faciliteiten aanwezig.
Super fijne camping. Ontvangst was vriendelijk, het sanitair was schoon en een mooie plek om te staan. Dit alles voor +/- 23 euro. Wat wil je nog meer.
Een mooie nette camperplaats vlak bij het dorpje en het meer. 4 afzonderlijke schone badkamertjes waar je gebruik van kunt maken. Vanaf de camperplaats kun je een mooie route lopen naar een uitkijktoren. We vonden de prijs aan de hoge kant (+/- 35 euro)
Een mooie rustige plek voor campers. Het uitzicht is fantastisch en het sanitair prima. Tip: maak een wandeling in het nabij gelegen bos, een erg mooi bos waar diverse wilde dieren lopen.
Erg mooie en schone camping. Het treinstation met een rechtstreekse trein naar Londen is op 15-20 minuten lopen. Het enige nadeel is toch wel de prijs. Wij betaalde 53 pond per nacht incl. stroom.
Ligging op 15 minuten van de haven. Mooie en rustige camping. Toiletgebouw was erg netjes en schoon. Eigenaar was erg vriendelijk. Wij betaalde 40 pond (incl. stroom)
Een echte stadscamping. Erg druk, sanitair was matig. Wel op goede ligging van de stad, deze is makkelijk met de bus te bereiken. Let op dat je in stadsbussen alleen met muntgeld het precieze bedrag kan betalen. Wij stonden op het gras en betaalde 37 euro per nacht (incl. stroom). Reserveren voor deze camping is aan te raden.
Mooie camping dichtbij zowel het centrum als het park. Erg vriendelijke ontvangst met uitleg over de omgeving. Sanitair was schoon. Het enige minpuntje is dat de camping vrij prijzig is (42 euro per nacht incl. stroom).
Grote camping dichtbij een supermarkt en het centrum. Sanitair was prima. Wij vonden wel dat er tot laat in de avond vrij veel geluid op de camping was. We betaalde 39 euro incl. stroom.
Camping vlakbij het centrum van Galway (goed te bereiken per bus). Helaas wel aan een drukke weg. Sanitair was oké. Wij betaalde 35 euro (contant!) zonder stroom.
Mooie plek langs een meer. Dorp is niet dichtbij, en sanitair was echt niet schoon. De receptionist gaf niet echt een warm welkom. Wij betaalde 36 euro voor 1 nacht incl. stroom.
Goede camping om diverse bezienswaardigheden aan de noord kust te bekijken. Sanitair was super schoon. We betaalde 32 pond voor 1 nacht incl. stroom. Een tip is om vooraf even te bellen of er plek is.
Prima plek als je net van de boot komt. Sanitair was schoon maar mijn douche deed het niet (douchen kost 1 pond voor 5 minuten) Je hoort geluiden van de haven maar niet storend. Dorpje en supermarkt op loopafstand. Belfast is makkelijk te bereiken met de trein. We hebben 38 pond betaald voor 1 nacht.
Mooie camping. Sanitair was schoon. Edinburgh is makkelijk met de bus te bereiken. We betaalde 70 pond voor 2 nachten incl. stroom.
Erg mooie camping naast een ruïne. Sanitair erg schoon en toegankelijk met een code. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Wij betaalde voor een camper met twee personen 26 pond incl. stroom.
Prima camping als je van de boot afkomt en een camping nodig hebt. Sanitair gedateerd maar wel schoon. Je kan de poort in en uit rijden met een code. 35 pond betaald incl. stroom.