@Patrick-Esmeralda
- 2012
Super grote plaatsen, super schoon sanitair, bakker, restaurant vlakbij. Wat meer
Op doorreis op 24-07-2023 We waren in juli 2017 al gepasseerd en zijn nog steeds tevreden over het parkeerterrein. onberispelijk om de stad te bezoeken en het uitlaten van de honden te vergemakkelijken, veel groene gebieden en een groot hondenpark. Met dank aan de stad
Op doorreis op 23-07-2023 goede ontvangst, schone toiletten. Zeer smalle locatie Verplicht vertrek om 10.00 uur we legen om 9.45 uur maar geen manier om het heldere water te vullen heeft een token nodig en niemand bij de receptie. Waarom niet melden of meegeven bij betaling???
som uitgegeven op 22-07-2023 We aten op de speelplaats Parkeren voor 3 / 4 CC. Plaats lijkt rustig om daar te overnachten. We kunnen het water legen, toiletten en water terugnemen.
Voor de doorgang van een nacht ok op 19/07/2023 het sanitair is oud geen deur naar de douches en geen warm water. Ik denk niet dat het anders zal zijn. voor het correct legen van toilet en water. Plaats van de locatie is super dicht bij het strand en rustig 's nachts. Niet veel plaatsen om honden uit te laten (verboden op het strand)
Locatie een beetje smal, maar we zijn dicht bij het strand zeer rustige plek, niet te veel lawaai om op deze plek te zijn
18-07-2023. Prettige plek, voldoende ruimte voor onze cc van 7m40 je kunt zonder problemen de honden uitlaten de stad is een bezoek waard De vriendelijke beheerder we zouden terugkomen
Som doorgeven op 07/12/2023. geweldige plek om een rustige nacht door te brengen zag de ooievaars, liep langs het kanaal met de honden broodwinkel wat wil je nog meer
Somme pas op 13/07/2023 Mooie camperplaats vredige plek. Lopen mogelijk met honden Citadel te zien
som door te geven 18-07-2022 werken op de begraafplaats parkeerplaats onmogelijk op het moment van deze geïnstalleerd, we zijn er al 2 keer geweest en juiste locatie
vriendelijke ontvangst, grote rustige ligging en eerlijke prijs. Prachtig gebied
Prachtige omgeving, onberispelijke locatie en acceptabele prijs
Gebied in het industriegebied en nabij het treinstation, tijdens de nacht- en ochtendgeluiden. Maar goed gelegen voor de haven, het centrum en het restaurant
We verbleven hier zaterdag 27/07/2019. Aire correct Gratis drinkwater en mooi middeleeuws centrum op 15 minuten lopen of er is een bakker en een restaurant. Enige negatieve punt de nabijheid van het lawaai van de weg gedurende de dag, maar 's nachts deze stiller
Leuke camperplaats. Gratis drinkwater. Loop rond de vijver en de bar, het restaurant, de bakker in de buurt die om meer vragen
Staanplaatsen op parkeerplaats, ook geen rustige plek. Ga naar het VVV-kantoor en de geautoriseerde locatie en ander parkeerplan dichter bij het strand.
Aangename plaatsen, mooie wandeling te bereiken. Bewaar 25 minuten lopen. Rustig . Wij bevelen aan
We gingen er op 23 juli 2019 naartoe. Veel ruimte op de locaties, mogelijke restauraties, netheid van sanitair correct ondanks de wereld. Vriendelijke ontvangst en mogelijkheid om een locatie te boeken die om meer vraagt
Goed kamperen, mooi huis weg van het centrum en de baaien waar honden kunnen wandelen en zwemmen. Veel mogelijk stappen die ik aanbevelen
Het passeren voor een nacht begin juli kampeerterrein kon een rustige plek vullen, maar de prijs voor 24 uur werd aangekondigd om 11 €, maar bij de betaling 17 € zoek de fout