@Patrick-en-dorine
weer een TOP plekje ontdekt,zer vriendelijke uitbaters en heel netjes,proper sanitair ruime plaatsen.Tal van fiets en wandelroutes Hilvarenbeek op fietsafstand met leuke terrasjes en winkels.Hier komen wij zeker terug Marc & Chantal jullie zijn toppers grts Patrick en Dorine
mooie camping met zeer mooi en proper sanitair,ruime plaatsen en vooral heel vriendelijke uitbaters en zeer behulpzaam,een mooi en lekker restaurant en dit tegen betaalbare prijzen. Hier komen wij zeker terug Dikke pluim
wat een mooie camperplaats en dit op 50 minuten van ons deur,mooie ruime plaatsen,proper sanitair en heel lieve,vriendelijke uitbaters altijd klaar om een babbel en of een woordje uitleg van de streek met fietsroutes hier komen wij graag terug Hans en Lieve jullie zijn toppertjes lieve groetjes Patrick en Dorine
war een mooie camperplaats waar we heel graag terug komen,mooi sanitair en dit op een steenworp van de camperrwinkel de wit. Vriendelijk uitbaters de eigenaar was zelfs bereid om mij naar een dokter of kliniek te brengen indien nodig,kwam zelfs s'anderendaags terug kijken naar mijn been of het al wa beter was echt chapeau en een dikke dank je wel grt Patrick en Dorine tot de volgende
wat een prachtige camperplaats hebben wij nu ondekt,mooie en proper sanitair en met binnenzwembad.heel lieve en vriendelijke uitbaters staan altijd voor woordje uitleg en of een babbel.wij komen alvast zeker terug dank je wel voor de goeie ontvangst juliie zijn toppertjes lieve groetjes Patrick en Dorine
wat een mooie camperplaats,proper sanitair,camperplaatsen van 12 meter lang met een grasplein voor je dus ieder zijn privacy en heel vriendelijke uitbaters Uw vraagd en zij draaien,hij komen wij zeker terug grts Patrick en Dorine cp v1
hier komen we graag terug,prachtige camperplaats mooi sanitair gefeliciteerd aan de eigenaars,jullie doen dit uitstekend en elke avond een babbeltje met de camperaars dank je wel voor het leuk verblijf grts Patrick en Dorine uit Diksmuide (België)
wij staan hier nu voor de eerte keer,en zal niet bij die ene keer blijven we zijn hier vriendlijk ontvangen,alles is er proper,wc douches stroom 2.50 boven de 15 euro betaal ik heel graag,ook aan de honden is er over nagedacht met een loopweide grts Patrick en Dorine
Een heerlijke ontvangst met leuke terras en lekker eten, zalig genieten van deze camperplaats; leuk vertoeven hier, komen wij zeker terug
hebben daar ook gestaan op 11 en 12 april 2018 leuke camperplaats de bareel deed het nog de kabels waren aanwezig dus nog wat werk aan voor de rest waren alle voorzieningen aanwezig uitgezonderd wifi komen zeker terug