@PatrickBoerRookhuizen
- 2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een camperplek achter een restaurant/hotel. Er is een stuk gras speciaal gereserveerd voor de campers. Als je hier gaat staan en ook voor betaald dan mag je denk ik ook wel verwachten dat je dan alleen met campers daar staat. Helaas kwamen de eerste auto's er al snel bij en de werkbusjes waar iemand eerder in de resentie over had ook. Inderdaad langs een drukke weg en de trein hoor je ook. Dit was onze eerste en ook laatste keer dat we hier staan
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

13 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

7 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Echt een leuke plek voor als je net aangekomen bent in Zweden. Een super vriendelijk gastheer die elke avond langs komt. Hij heeft leuke tips waar je heen kunt en er is een klein winkeltje in een schuur. Malmø is vanaf hier goed bereikbaar op de fiets. Wij komen zeker nog eens.
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

7 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Mooi camperplek, was vroeger gratis nu betaald. Kost 22 euro dat is 12 euro stageld en 5 euro water / 5 euro stroom. Wat niet gebruikt is krijg je retour. Bij aankomst eerst even een rondje lopen om te kijken waar je wilt staan, gezien je gelijk het pleknummer moet doorgeven in het apparaat. Je krijgt als het voldaan is een kaartje waarmee je de slagbomen kan openen. mocht je alleen voor service komen dan kun je dit ook aangeven en dit is gratis.