@PatrickVerhulst
- 2014
- Burstner T602 Halfintegraal
- 2003
prima slaapplek met uitzicht, eenvoudig maar goed pubfood. gezellige pub.
camping was vol en we werden hier naar doorverwezen, prima rustige plek om te slapen.
rustige overnachtingsplek vlakbij centrum waar alles te vinden is wat je je kunt wensen.
prima plek, overdag druk, 's-avonds heel rustig. goede ontbijt/lunchbar (aanrader) vlakbij evenals restaurant en pub.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

rustige overnachtingsplek met veel ruimte, zeer vriendelijke eigenaresse. hele fijne douches, keuken, wasmachine en droger aanwezig. prima prijs. leuke pub en winkels op loopafstand
Fijne plek om te overnachten, na zonsondergang heel stil. Voor zonsondergang en 's-morgens erg druk met locals, echter erg leuk om te zien wat er allemaal gebeurd op en in het water. je kunt er mooi langs het water wandelen en er is een zwemroute voorn als je dat wilt.
mooi uitzicht, beetje duur voor wat je ervoor krijgt. kunt er wel terecht voor 1 overnachting. maar plaatsen zijn niet bepaald vlak, is even zoeken voordat je goed staat.
prima plek, prachtig uitzicht. zeer schoon toiletgebouwtje, zelfs papier aanwezig. douche kost 1 euro per 3 min. wordt goed heet, zelf in te stellen. betalen via brievenbus, 10 euro per nacht. op loopafstand van voorzieningen. loospunt aanwezig achter gebouwtje. aanrader ! beter dan een aantal campings waar we gestaan hebben.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima plek. Het is opnieuw ingedeeld met gele strepen en vaknummers. Helaas houdt bijna niemand zich hieraan, heel erg jammer, er staan campers lukraak overal. Te grote op te kleine plekken, campers over de lijnen heen waardoor er 1.5 camper in één vak staat etc. de echte grote jongens kunnen daardoor hier moeilijk terecht terwijl er wél rekening is gehouden met ze. Maar qua lokatie één superplek. Onze 7 m camper past gelukkig prima op de plek.