• Camperlocaties

Partner van

@Patrick_zelf

2023

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

zeer gezellig tourveldje met aantal seizoenplaatsen. je voelt je hier snel thuis en geaccepteerd. voorzieningen zeer schoon . jammer dat camping overgenomen is en gaat sluiten in 2026.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

prima camperplaatsen voorop de camping , zeer kindvriendelijk, fiets afstand van Utrecht . sanitair zeer goed, snelweg goed hoorbaar maar desondanks toch 5 sterren.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

locatie top, op 5 minuten van het midden van de Brouwersdam . voorzieningen prima en schoon , plaats zelf wat kaal met het grind . prijs redelijk stevig. al met al zijn wij wel positief hierover.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

zeer lang uitgestrekte camping langs het water , voorzieningen schitterend, super netjes , schoon en mooi. voorste gedeelte van camping betreft genummerde plaatsen en laatste gedeelte vrije plaatsen . alle met stroom . de vrije plaatsen zijn niet te reserveren dus vrijwel altijd plaats. restaurant voor op camping , voetbal en volleybal veld , speeltuin. wij, camper twee volwassenen, zoon en hond betaalde 55 euro per nacht . aanrader .

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

nette camping , zeer net sanitair , kiezelstrand, supermarkt met redelijk groot assortiment. aardig prijzig . wij hadden zeer veel last van ongedierte en zijn daarom maar een aantal dagen gebleven. waarschijnlijk komt dit door het naastgelegen natuurgebied en hoge temperatuur. aardig personeel, niet veel activiteiten.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

nette Camperplaats met veel schaduw . op loopafstand van water. honden geen probleem. douche , water en stroom tegen bijbetaling. WIFI goed op onze plaats. speelse opzet en hierdoor veel privacy. supermarkt op 10 minuten fietsen. sanitair prima en schoon. hondendouche en chemische toilet reiniging ook mogelijk tegen betaling. prijs volgens opgave , 5 euro borg voor pasje. restitutie bij vertrek.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

grootte maar nette Camperplaats op korte afstand van de altstadt van Bremen , via pontje ( 1.5 euro pp ) binnen 20 minuten lopen. redelijk vergaan sanitair maar wel schoon . stroom douche en schoonwater tegen extra betaling. ook grote campers en honden geen probleem. kom wel op tijd want veel aanloop gedurende de dag .

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

hier altijd plaats als nergens meer een plaats te vinden is. camping wel duur , ( camper 3 personen en stroom 55 euro ) bestaat uit twee delen. heel gedateerd en veel oude meuk. wel nieuw toiletgebouw ( geen toilet papier ) , ook schoon op het oude gedeelte . gigantische afdaling naar centrum en terug natuurlijk omhoog 🥵. centrum wel aardig. gebruikt als noodcamping omdat alles vol was.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

redelijk nette camping , veel wisselingen ivm doorreisroute , 2 minuten van snelweg ook wel meerdere vaste plaatsen. bij volle camping mogelijkheid om op parking plaats te nemen. warme douches , kleine dure winkel , groot leuk natuurzwemwater met veel zon gelegenheid. lokale bevolking komt hier ook zwemmen. slechte 4G verbinding .

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

prima CP, beetje rumoerig mede door na gelegen snelweg door de stad . prima afstand tot centrum. naast stade Reims. geen mogelijkheid tot verblijf van 3 juni tot 28 juni 2024 ivm Circus.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

prima camping , zeer net sanitair, rustig , 15 minuten van centrum en 5 minuten lopen van strand. centrum niet al te groot. 170 plz camper 2 volwassenen kind 15 hond en stroom. geen stortplaats grijs water.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

camping ligt net buiten centrum naast groot sportcomplex met speeltoestellen, voetbalveld , tennisbaan, basketbalveld etc , vrij voor iedereen te gebruiken. op 5 tot 10 minuten afstand van druk centrum en mooi strand. veel naaldbomen en schaduw, toiletgebouw geheel nieuw. 160 plz voor camper , stroom , 2 volwassenen kind en hond . licht prijzig. wij zijn hier twee dagen verbleven en hebben ons goed vermaakt. weer 20+ graden in april.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

camping binnen een kilometer van de snelweg , deze ook hoorbaar maar niet storend . zeer aardige eigenaar , oud toiletgebouw wat deels al beetje gerenoveerd is maar beetje rommelig en smoelt niet. Veel vaste plaatsen . restaurant op camping , vriendelijk personeel en maar wel wat prijzig vonden wij voor wat wij kregen. supermarkt op 2 kilometer in dorp. woonwagen 2 volwassenen met kind 15 jr en hond , 34 euro.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Camping heeft heel veel vaste plaatsen , nogal vergane glorie, stonden op zandgrond met veel schaduw. zwembadje en oud maar schoon sanitair , douche muntjes , eigenaar vriendelijk. op redelijke afstand van Frankfurt met trein in 45 minuten a 10 euro pp. camping heel duur , 2 volwassenen, zoon van 14 , camper en stroom , 42 euro per dag . Zie ons hier niet meer terug komen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

leuke camping aan Gardameer, geen mogelijkheid tot reserveren en vrije plaatsen, dit is erg fijn als je op de bonnefooi wilt komen , altijd plek , maar kom op tijd want op de camping heerst erg een cultuur van landje pik , auto en stoel op de plaats ernaast etc etc. douche fatsoenlijk met super warm water. toilet ook prima. zeker wel een aanrader.

Sitecode: 19111

Nette camping met prima sanitair , bij ons had het een dag veel geregend en stond alles blank . Eigenaresse beetje humeurig. Prima streakhouse op loopafstand. Veel vaste jaarplaatsen. voor een standaard camping zonder extra voorzieningen vonden wij hem heel duur, camper ,2 volwassenen en 1 zoon van 14 voor 67 euro. slechts één nacht gebruikt voor bezoek aan de liechtensteinklamm .

Sitecode: 19756

leuk camperplaatje bij alleraardigst wijnboertje, zeer lekkere en betaalbare wijn en schitterend uitzicht over vallei met leuke tuin. geen voorzieningen buiten stroom en water. wij hebben deze stop gebruikt voor bezoek attractiepark tripsdrill , aanrader met zeer leuke achtbanen, overigens wel wat prijzig qua toegang. op fiets 20 minuutjes met redelijk hoogte verschil. kosten 15 euro per nacht. bij aankoop van min 60 euro aan wijn gratis.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

leuke camping aan de rijn. achterzijde van de camping vaste plaatsen, langs het water de vrije plaatsen. ingang via de weg is via tunneltje van 2.10 meter. 500 meter doorrijden naar Bingen en brug over de spoorlijn nemen voor hogere voertuigen. toilet is volgens mij reeds gedeeltelijk gerenoveerd, maar ook het oudere gedeelte is zeer proper. wordt ook overdag bijgehouden . Restaurant aan ingang met Duitse specialiteiten ook prima en betaalbaar.