@Patrickvanderwerf
- 2020
prima plek met voldoende ruimte. Heel dicht bij het centrum en dus alle mogelijke winkels en eetgelegenheden. Het bord geeft aan 3 plekken maar een aantal vast geparkeerde campers en caravans gingen hier al overheen. de personenauto's staan vaak voor het bord maar aan de andere zijde is een prima strook om te staan. vuilcontainer bij de ingang. Leuke nbijkomstigheid is dat Maria de wacht lijkt te houden vanaf het klooster.
vandaag 26 juli 23 is de parking volledig afgesloten. Iets met werkzaamheden. ziet er wel fraai uit!
Ligt iets voor de hier genoemde locatie. n.l. tegenover het restaurantje. Iets eerder dus. Heel erg mooie plek met een stroompje erlangs. voor wandelaars een prachtig beginpunt. fantastisch uitzicht rondom.
Sitecode: 1943
prachtige plek op 1860 meter hoogte. de aanwijzingen naar camperplekken lopen dood door afzetting blokken. Op P2 dat is de eerste kleine parking, stonden ook campers en na goed kijken wees er ook een klein bordje deze kant op. Iets over tickets verkrijgbaar maar geen idee waar. Dus net als de anderen genieten van het uitzicht en de nacht in heerlijke rust doorgebracht.
zeer mooie plek met water loos plek. stroom en chem toilet via munten. naast een leuk mijnwerkers museum. gelegen aan een meertje riviertje en fietspad. mooie locatie
Top plekje. 5 min lopen van hartje centrum. de plekken zijn simpel maar wel groot. € 3,50 voor een dagkaart bij de parkeerautomaat.