@Patsalon
Prijs/kwaliteit is Ok, maar verwacht er niet teveel van. het sanitair is oud maar wordt goed onderhouden. De broodjes en ontbijtkoeken op de camping zijn heerlijk. camping ligt op ca. 3 km van centrum Issoire, dat te bereiken is via een veilig vlak fietspad. Als je in de buurt wil fietsen heb je wel een stevige conditie of E-bike nodig. langs de Via Allier kom je langs mooie wegen en dorpen, maar het is vaak klimmen en dalen.
prima camperplaats op de camping. 5 km fietsen naar centrum Bremen. ik kan de goede beoordelingen enkel bevestigen. prima plek dus om Bremen te bezoeken. reserveren kan, toegang wel pas vanaf 13 uur. broodjes service is voorzien.
ruime camperparking met vrij ruime plaatsen. tarieven zijn Ok, wel bijbetalen voor douche en elektriciteit, maar totale kost valt mee. Netto warenhuis en bakker op 400 meter. stadscentrum Stralsund 2 km. Leuk stadje en haven. veel restaurants, cafés, winkels. aan de receptie zijn ze niet super enthousiast voor de campers, maar de essentiële info krijg je wel of ze zeggen waar je ze kan lezen.
1,5 km van centrum. staat snel vol. Maagdenburg is een mooie stad met mooie architectuur. zeker een bezoek waard. Wij waren er in juni. Tegen de middag moet je er zijn. Heel rustig plaats. douches en toiletten worden dagelijks gepoetst. je moet een borg betalen voor een kaart die je nodig hebt voor elektriciteit, maar dat krijg je teruggestort bij vertrek.
het is een zeer grote parking, zonder motorhome faciliteiten, wat normaal is want het is gratis. toen wij er waren was er geen evenement en er was dus heel veel plaats (slechts een 10-tal campers). je kan toch best proberen na te gaan of er geen festiviteiten zijn als je gaat. Op ca. 1 km van het centrum. goed voor 1 nacht of tijdens bezoek aan de stad. centrum Hannover is niet erg mooi, wel veel restaurants en winkels.