@Patsy18
Op 19 september 2025 hadden wij hetzelfde voor ! Toen we belden hadden we een antwoordapparaat aan de lijn.
Erg erg krappe terrassencamping. Wij kregen nummer 2 aangewezen en kregen er niet eens onze buscamper van 6,40 m in. Daarna weer in achteruit terug van het terrasweggetje, want je kon er niet eens draaien. Bovendien liep het terrasweggetje aan de andere kant dood zodat we er bijna vast kwamen te zitten, al zijn wij supergoede chauffeurs met meer dan 20 jaar camperervaring. Wij zijn daarna doorgereden na deze frustrerende ervaring.
Hier krijg je bij de incheck een elektriciteitsmeter mee om je elektriciteitsverbruik te meten, en later extra te betalen.
Een prachtige locatie, maar niet eens warm water voor de afwas, hoewel er wel mengkranen geinstalleerd zijn. Verschillende elektrische stopcontacten werken niet op de palen. De lantaarnpalen geven erg weinig licht : vergeet je zaklamp niet om naar het sanitaire blok te gaan.
Wij waren daar op woensdag 30 oktober, maar de camping was gesloten.
Wij kwamen vandaag langs, en het was gesloten 😪
Deze Camping Municipal is nu een Aire de Camping-Car van France-Passion geworden ! We zijn geen lid van deze organisatie, en konden weer 20 km terugrijden tot de oprit van de A5. Wat een tijdsverlies.
We kwamen rond 17u30 aan en vonden de receptie gesloten. Dan maar het geafficheerde telefoonnummer gebeld, maar kregen een stem die zei dat ze afwezig was. De slagboom was naar beneden en versperde de ingang. We zijn dan naar de camping van Sergines gereden die gelukkig open was, en de enige camping in de (ruime) streek.
Wij kwamen hier aan op dinsdag 18 juni 2024 en stonden voor een gesloten hek. Het terrein zag er erg verwaarloosd en vervallen uit, en er was geen levende ziel te bekennen. Bij navraag bij de balie van het uitzichtpunt, dat net naast de camping is gelegen, hoorden we dat de camping definitief gesloten is.
Wij betaalden voor 1 nacht op 11 juni 2024 voor buscamper, 2 personen en elektriciteit 18,5 €. Het bord van ACSI staat aan de receptie, maar moesten toch extra betalen voor de elektriciteit, hoewel het hoogseizoen hier pas ingaat op 15 juni. Een factuur werd niet gegeven.
We kwamen vandaag om 18 uur bij de camping aan en het grote witte hek was gesloten. Een man vanop het terrein kwam ons doodleuk vertellen dat de camping gesloten was.
We verbleven hier 1 nacht met onze buscamper en 2 personen plus elektriciteit, en moesten 38,72 € betalen ! De ACSI kaart werd niet aanvaard.
We reden een uur op een erg smalle en bochtige weg om deze camping te vinden. Nergens onderweg was een bordje naar de camping aangeduid. Toen we na al het harde labeur aankwamen, vertelde de eigenaar doodleuk dat de "camping" gesloten was. Het terrein zag er erg verwaarloosd uit. Overal rommel en rondslingerende voorwerpen. En afgeleefde gebouwen. In stilte waren we blij hier zo snel mogelijk vandaan te rijden,