@Paul---Karin---Meppel
- 2011
Lijkt op zich een prima plek, maar er zijn nog steeds grondwerkzaamheden. Wij zijn doorgereden naar het centrum.
Niet zeuren! Mooi aangelegde plek. Je weet van tevoren dat je aan de snelweg zit dus geluid. Aanmelden was wat moeilijk maar de hulpknop bood direct uitkomst. Met een camper van ruim 7 meter kun je hier makkelijk binnenrijden en staan. Op loopafstand van Valence, wat wil je nog meer.
Parkeerplaats is grotendeels afgesloten wegens werkzaamheden. Momenteel alleen plek voor auto's.
Voor je, via de A-6100, het dorp binnenrijdt staat er een groot bord met Area de autocaravana. De zandweg is gewoon een onverharde weg die prima te rijden is, breed genoeg voor een camper. Nauwelijks geblaf gehoord. Prachtige camperplek, waar wij geheel alleen staan. Netjes voor elkaar maar met de aantekening dat je al wel gebrek aan onderhoud ziet (prullenbak toilet hangt op half zeven, de deur douche sluit niet, prullenbak toilet niet geleegd).
Een cp zoals een cp hoort te zijn. Aardige uitbaatster, prima sanitair, fantastische fietsroutes, zeer schappelijk geprijsd, plekken niet groot maar de camper past prima, een verzorgingsplek met alles erop en aan, wifi, kortom: fantastisch! De resten van een Romeins/Griekse stad d' Empuries in L'Escala is een must see.
Plek zat op deze grote camperplaats. Plek met zicht op de jachthaven. Waar voor je geld. Geen gebruik gemaakt van douche, toilet keurig schoon. Prima fietsen op meestal vrijliggende paden maar in februari is het in de dorpjes nogal uitgestorven.
Prima plek, leuk aangelegd. Was erg nat toen wij kwamen. Dorpje leuk om even doorheen te lopen. Inloggen om WiFi te krijgen onmogelijk.
Wintersluiting bij de receptie tussen 12.00 en 15.00 uur. Dan eerst boodschappen en vervolgens op de parkeerplaats gewacht tot het tijd was. Super aardige en behulpzame mevrouw. Ruime plaatsen, WiFi via diverse social media's inloggen, sanitair warm en schoon. Voor bezoek aan Lyon, loop 15 minuutjes naar Saint-Genis-Laval centre en neem daar de rechtstreekse bus C10 naar het centrum van Lyon.
Toegangssysteem nog steeds kapot begin februari. Dus alles gratis. Mooi uitzicht op de eerste rij, wel wat scheve plaatsen. Langres op maandag is zielloos. Bijna alle winkels zijn gesloten. De stad zelf doet wat sleets aan.
Wat een fijne plek, eerst nog wat auto's van wandelaars en dan heb je de plek geheel voor jezelf. Wij waren de enige camper. Voelde prima, goed verlicht, rustig met het vallede water van de dam als achtergrond geluid. Goed bereik voor onze mobieltjes.
Nog net de laatste plek. Een aantal vaste bewoners. Plek oogt wat troosteloos, voordeel is dat ie op loopafstand van de stad ligt. 's Nachts rustig.
Goed genoeg voor een bezoek aan Schloss Schwerin op 3 km. Sanitair is in orde; verder is de plek wat sfeerloos. De campers staan heel dicht bij elkaar dus veel buitenruimte is er niet.
Perfecte ligging aan het strand met fietspad naar de naastgelegen dorpjes. De 20 euro in het hoogseizoen is inclusief kurtaxe. Wij stonden ruim op het terrein voor de spoorwegovergang van de stoomtrein. Hier zijn geen stroompunten en lozen + water is 150 meter verder. Op het achterste deel sta je strak naast elkaar en is het bij droogte erg stoffig. Het toiletgebouw is openbaar toegankelijk en niet erg schoon.
Prima ingedeelde cp met alle voorzieningen. Vlakbij Warnemünde en op fietsafstand van Rostock, maar dan goedkoper. Basisprijs 20 euro inclusief lozen (en camper wassen). Verder betaal je met munten wat je nog meer wenst. Heel rustig 's nachts.
Eens met voorgaande enthousiaste reviews. Merendeel voorzieningen idd gratis itt tot vermelding. Wij hebben mooie fietstochten langs de Oostzeekust gemaakt.
Hoewel het geen officiële camperplaats is, men gedoogd. Stonden met 7 campers, heel rustig gedurende de nacht. Aan mooi meer waar je heerlijk kunt zwemmen (en andere watersporten). Kiosk voor een kleine hap en een drankje.
Niet vanaf 16,00 euro, maar vanaf 22,00 euro! Wifi werkt slecht. Stonden aan de wegkant, geen last van verkeer, de weg is niet druk. Voordat je op de camperplek mag gaan staan moet je je eerst melden bij de receptie van de camping. Daar krijg je een (ruime) plek toegewezen. Je mag alle faciliteiten van de camping gebruiken. Sanitair is schoon en netjes, wel een stukje lopen. Voor lozen grijswater en legen toiletcassette vragen ze nog eens 2,00.
Prachtige gratis plek. Grijs water lozen moet een slang, niet handig. Stroomvoorziening nog steeds defect. Je hoort uiteraard het geluid van de weg maar dat is niet storend. Mooi uitgangspunt voor fietstochten.
Voor de tweede keer hier. Prima plek. Er is ook een douche á € 1,- in het gebouw naast het toilet.
Parkeerautomaat met munten, geen pasbetaling mogelijk. Sanistation 2 rijen verder. Loopafstand van het wildpark, centrum, station en het meer. Omgeving 5 sterren.
Mooie ruime plekken aan de rand van het centrum tegenover een prachtig park. Alleen aanmelden met kenteken en zelfs de stroom is gratis (mits je kabel lang genoeg is). Wij hadden op zaterdagavond luidruchtige jongeren met idem auto's. Maar dat rekenen we deze prima plek niet aan.
Een rommelige parkeerplaats voor 15,00 zonder voorzieningen. Nog geen 1 ster waard.
Het gaat hier achteruit. Uitpuilende prullenbakken, de verzorgingsplek ligt er onverzorgd bij met o.a. grote plassen. Toiletcassette legen in de grijwaterput. Geen WiFi aanwezig op de plek waar wij stonden. € 17,00 te duur voor een parkeerplek en wat stroom.
Een fijne camping met relaxte sfeer. Beheerders uitermate vriendelijk. Grote plaats met zicht op de Rijn. Sanitairblok op de camping prima, voor de camping staat een gebouw waarvan je denkt dat het instort. Ook hier douches en toiletten, aangenaam verrast, groot schoon en netjes. Stad Mannheim weinig aan, wel te doen met het ov.
Prima plek voor een nacht en een bezoek aan de stad (op maandagochtend niet veel te beleven). Gratis, rustig en veilig. Voor het lozen van grijs water etc. ga je naar de andere camperplek Aire Municipale, een wat unheimische plek met (semi) vaste camperbewoners.
Wordt blijkbaar gebruikt als winterplaats voor de kermisgangers gedurende de maanden maart/april. Gehele parking gesloten.
Schitterende terrassencamping met het mooiste toiletgebouw dat we de afgelopen maanden in Spanje gezien hebben. Met ACSI-korting € 17 per nacht. (Is doorgegeven aan Campercontact maar nog niet aangepast). Lloret is in het voorseizoen gezellig druk.
Gedoogplek. Politie reed een rondje en ging weer. Pal aan het strand. Veel campers, rustig in de nacht. Geen voorzieningen ( kleine prullenbakken).
Vriendelijk personeel. Sanitair verouderd, schoon, niet altijd warm water. Voor de slechte slapers kan de behoorlijk drukke weg storend zijn. Bus 24/25 voor de camping naar Valencia, bezoek zeker waard.
Wij kwamen voor een dicht hek. Geen teken van leven. Omgeving met langparkeerplaatsen voor het vliegveld niet echt uitnodigend.
De stad krijgt 5 sterren. De CP is niet beter dan de gemiddelde plek. Er is 1 toilet per m/v beschikbaar, gecombineerd met de douche in dezelfde ruimte. Dus ofwel bezet, ofwel vochtig. Wij hadden hogere verwachtingen.
Parking op loopafstand van het historisch centrum. Er is hier geen beheerder (....). Ook bij ons oefende de drumband op het voorterrein: prachtig! Wij overnachtten hier, maar je kunt ook alleen overdag staan. Kortom, prima plek als je zelfvoorzienend bent.
Gewoon een parkeerplaats waar 's nachts zo'n 30 campers stonden. Direct aan zee, vlakbij zoutmeer en een wasserette in de buurt. Zowel overdag als gedurende de nacht rustig. Niets aanwezig behalve prullenbakken.
Knap hoe je op zo'n klein perceel zoveel campers kwijt kunt zonder dat je het idee hebt dat je heel dicht tegen elkaar staat. Sanitair houtje touwtje maar schoon en het werkt. Zeer vriendelijke beheerder. Bakker op werkdagen rond 10.30 uur. Topplek!
Dicht bij de molens en de burcht (€2,00 om de molen te bezichtigen en €6,00 voor de burcht). Prima plek om te staan, rustig met een mooi uitzicht. Toiletten waren open maar geen gebruik van gemaakt.
Mooi gelegen aan een park. Handig afgescheiden parkeervakken. Lozen en gratis vers water prima voor elkaar! De stad is een aanrader, vooral het uitzicht vanaf de gratis toegankelijke ruïne en achter het VVV-kantoor. Gezellig centrum met goede winkelstand. Dit alles op loopafstand.
Vriendelijk ontvangst door de havenmeester. Mooie rechte plekken, stroom, water, grijswater lozen, goed werkende wifi en douche en toilet voor 29, 00. Een aanrader is de Paseo Maritimo richting de Menhirs en de Romeinse vuurtoren en vervolgens doorlopen langs het aquarium en weer naar de jachthaven door de straatjes en stegen. A Coruna is de moeite van een bezoek waard.
Een grote grindbak maar wel een fantastische plek. Op nog geen 100 meter van het Playa de las Catedrales. Groot en indrukwekkend getijdeverschil met prachtige rotsformaties en grotten die bloot komen te liggen bij eb. Heerlijk rustig en donker slapen hier.
Arriveerden eind van de ochtend, nog net één plek. Voorzien van 2 verzorgingsplekken en dat alles gratis. Om de hoek een bakker, supermarkt en meer. Nog een hoek verder de bus (c2) naar het centrum. € 2,40 vuur 2 personen enkele reis. Stad beslist de moeite van een bezoek waard.
Bij het inchecken word je het hemd van het lijf gevraagd. Eenmaal binnen een prachtige plek met stroom, goed werkende WiFi en water dat afgesloten was vanwege de vorst. Toiletten in de naastgelegen sporthal. Om er te komen een mooie rit door de Pico de Europa.
Omdat alle camperplaatsen vol stonden (rond het middaguur) plaatsen wij onze camper op een dubbele personenautoplaats. Onze Spaanse buurman waarschuwde ons daar niet te gaan staan, kost je een boete. Hij ging weg dus mochten wij op zijn 'echte' camperplaats staan. En inderdaad de politie rijdt frequent rond en neemt foto's van verkeert geparkeerde campers. Later op de dag stonden de campers 5 rijen dik ( hardloopwedstrijd en volleybaltoernooi).
Nieuwe camperplek. Plaatsen zijn recht, alles aanwezig. Toiletten en douches nog niet af. Aardig dorpje. Zelfs in de winter komt de lokale bakker langs met brood en lekkers. In de buurt bevindt zich Centro de Visitantes "Sotama" parque, een bezoekerscentrum over de Picos de Europa, zeker een bezoek waard.
Ontegenzeggelijk een mooie plek maar..... het inchecken via de zuil is onnodig ingewikkeld. Er word je de hemd van het lijf gevraagd tot en met een handtekening aan toe. De toiletten en douches zijn gesloten. Dorpje is mooi maar in de winter levenloos.
Eens met vorige positieve reviews. Alleen is het nu - op zaterdagavond - afgeladen vol. Er staan zelfs bijzettentjes, maar dat is vast uitzonderlijk. Er is beperkt 4G, met name op het uitkijkpunt aan de stadskant.
Wat een heerlijke plek. Direct achter het duin bij de strandopgang en je hoort de branding. Er is zelfs een toiletgebouw. Het is een cp, geen camping, dus idd smalle plaatsen.
Prima plek met mooi uitzicht op wijnchateau, wijngaard en de Garonne. Na het betalen eerst je ticket scannen en de code die daarop staat intoetsen. Daarna wandelen naar de gigantische Citadelle, aanrader!
Knus plekje, weinig plaatsen en toch een sanizuil die werkt! Eens met de voorgaande positieve reviews. Nu nog afwachten of er op zondagavond ook iemand langskomt om € 8,50 op te halen. (Misschien standaard als ze de hond gaat uitlaten......)
Na een lange, smalle, maar zeer goed aangegeven omleiding sta je op een prachtige plek met zicht op zee. En dat voor maar € 9,00. Gelegen op loopafstand van het dorpje Saint-Valery-en-Caux. Chapeau.
Prima plek met mooi sanitair. Dat weten meer camperaars want vanmiddag om 16 uur stond het al bijna vol!
Afgescheiden deel van een parkeerplaats. Kasteel op schootsafstans en centrum op loopafstand. Diner-tip: El Greco. Vandaag toch nog 7 campers. Stroom slechts 0,50 per kWu.
Prima plek om lopend de stad te ontdekken. Niet druk (meer) in november; stond nog niet half vol.
Eens met voorgaande reviews. Alles is hier prima voor elkaar. Ook in de herst een prachtige plek.
Goede ligging, net buiten het centrum op voormalig campingterrein. Vlakbij wordt een enorm groot overdekt zwembad gebouwd vlak naast het meer. Enne, de toegsngdpas is gewoon bij de automaat verkrijgbaar; je kunt gewoon contactloos betalen zoals je gewend bent. 😀 .
We staan hier begin oktober als enigen. Mooi recreatiegebied bij zwemplas. 's Zomers is het hier vast veel drukker. Alle voorzieningen werken dus wat ons betreft ook nu prima!
Sitecode: 20924
Plekken die met regen in modder veranderen. Sanitair verouderd maar schoon. De stad is goed met de fiets te bereiken en de moeite waard.
Veel kuilen omzeilen voor je op je plek bent. Mooie uitvalbasis om het paleis te bezoeken, aanrader en dat voor € 4,40 p.p.. Aan de weg maar dat is 's nachts rustig.
Ruim opgezet park. Grote plaatsen in bosachtige sfeer. Goede prijs kwaliteit verhouding. Voor WiFi moet je aan de wegkant staan.
Voorafgaand aan mijn review, ik word er niet voor betaald! Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Plekken in een parkachtige setting, schaduw en zon. Sanitair zeer schoon. Zwembad mooi aangelegd. WiFi functioneerd goed. Veel vliegen maar dat hadden we aan de kust ook. Aan een uitloper van de Ebro.
Een fijne camping, mag ook wel voor € 61,00 per nacht. Hadden plek aan zee, keuze zat zonder reserveren in september. Strand heerlijk, strandbar gezellig, campingwinkel duur en goed gevuld, sanitair schoon.
Fantastisch geregeld voor de campers, prima plekken, met of zonder stroom, 3 loosplekken en 3 plekken om het chemisch toilet te legen. Uitermate vriendelijke gastheren, Peter praat Spaans/Engels/Duits en Frans. Dicht bij het strand en het dorpscentrum. Qua sanitair ben ik minder positief, 3 toiletten en 3 douches voor 80 campers (potentieel 140 personen) is te weinig. Vaak vele wachtenden. Afwassen kan alleen met koud water.
Lange wachtrij bij de receptie, chappeau voor het personeel. Rustig, vriendelijk, alle tijd voor uitleg en dat in Engels/Duits/Frans. Grote plek onder de platanen. Sanitair voldoende en schoon, minpuntje, het water in douche en voor de afwas wilde niet warm worden. WiFi gratis aanwezig maar niet stabiel. Gratis pontje over de Rhone zodat je in no time lopend in Avignon bent.
Prachtig gelegen aan de Rhone. Vriendelijke ontvangst (in het Engels). Mooi en schoon sanitair. Gelegen nabij twee pittoreske dorpjes. Waarvan één via een houten brug. Op fietsafstand van Valence via de voi vert aan de kant van Tain sur Rhone.
Een parkeerplaats met plekken voor campers. Stroom geen kans maar geen punt voor een camper toch? Rond 19.00 uur stonden er ruim 35. Gratis en voor niets! Police municipal rijdt een rondje en weer weg. Het gefortificeerde stadje is een bezoek waard. Indrukwekkend.
Prima plekken, gras of gravel. Goed druk maar nog lang niet vol. Lozen vuil water, chemisch toilet oké. Dorpje stond in slaapstand. De € 12,00 wordt opgehaald (cash uiteraard).
Eerste indruk aan de telefoon was al direct goed en werd bij aankomst vriendelijk bevestigd. Mooi onderhouden terrein en ruim opgezet. (aan rustige weg gelegen, vorige reviewer heeft blijkbaar pech gehad)
Prima plek, midden in het centrum. Afgescheiden gedeelte van de autoparkeerplaats. Waar vind je nog tegen dit tarief een toeristische plek incl. wifi, stroom, water en lozen. Ok, je staat dicht op elkaar, maar dat is op de nabijgelegen camping net zo!
Om 15.00 uur hadden wij de laatse plek! En wij snappen waarom.. Gratis, in het groen, mooi verharde plaatsen en lozen. Veel Hollanders weten de weg naar deze plek te vinden.
Prachtige plek met zicht op de Loire. Blijkbaar hadden wij en 15 andere camperaars geluk bij de slagboom. Gewoon betaald met onze NL bankpas en toegangscode op papier geprint gekregen.
Leuk om van medecamperaars te horen hoe aangenaam verrast ze zijn, net als wij. Prachtig uitzicht over het dal van de Allier waar je via een pad makkelijk naar toe kunt lopen. Sanitair, binnen in het bijgebouw van het kasteel, is prima!
Prachtig gelegen. Wandelen langs het strand en het natuurgebied naar Les Salins, of vlakbij de andere kant op naar de haven met diverse eetgelegenheden. We hoorden van veel camperaars dat ze hier al vaker geweest zijn.
Volop plaats op de cp voor de camping. Maar de onaardige mevrouw aan de receptie is onverbiddelijk: "Ab dreizehn Uhr". Ok, dann fahrenheit wir weiter. We voelen ons niet welkom.
Prima plek; leuk centrum op loopafstand.
Zo tref je het niet vaak. Compleet sanitairgebouw bij gemeentelijke cp. Alle extra's boven het overnachtingstarief betaal je met een pas. Deze koop je bij de automaat; het niet gebruikte tegoed wordt teruggestort. Deden gemeenten in NL het maar zo! Ein großes Lob an die Stadt Eutin!!
Vriendelijke gastvrouw. Uitstekend sanitair, schoon en luxe. WiFi van goede kwaliteit. Wandelpad langs het water naar het centrum. Een aanrader om te fietsen is de Schusteracht, een gemarkeerde route vanaf de camperplaats.
Aan de rand van het centrum. Toiletten schoon en netjes. 's Nachts rustig, geen hangjongeren etc. Gratis stabiele WiFi. Een prima plek om een nachtje (of meer) te staan.
Op zich prima camping; beetje ouderwets allemaal. Bij aankomst geen uitleg en WiFi-code gekregen; we konen ons uitsluitend tussen 18.00-19.00 uur aanmelden.
Ongedwongen sfeer, aardige eigenaren, mooi sanitair en goede WiFi. Eigen imbiss met nieuw drijvend terras op de vijver. Mooie omgeving om te fietsen, o.a. naar Celle met vakwerkhuizen.
Gelet op onze eerdere ervaring met de prachtige camping Vreehorst, hadden wij hoge verwachtingen van de camperplaats. Voor de slagboom staan en dan? Eerst naar de receptie van de camping, € 22,00 betalen, door de slagboom en dan sta je in een natte grindbak. Oké, je mag van de faciliteiten van de camping gebruik maken. Maar een prullenbak en chemisch toiletpunt (naast de grijswater afvoer en watertappunt) mag er voor dat geld toch wel zijn.
Sinds 2022 nieuwe eigenaren. Mooi sanitair en prima WiFi. Centrum goed te bereiken per fiets. Ook mooi fietsen langs de Saar.
Goed aangelegde cp, die niet (meer) bij de jachthaven hoort. 's nachts heerlijk rustig, ondanks ligging in de stad. Betalen voor extra's is op zich prima, maar 1 jeton a € 2,50 voor vers water en/of cassette legen is aan de hoge kant, dus neem voldoende water mee.
Plaatsen op de camping (met stroom) voor 95% bezet door campers. capaciteit toiletgebouw is onvoldoende en de kwaliteit van de WiFi ook. Maar verder alles prima in orde.
Twijfel tussen 3 of 4 sterren. De cp is praktisch, maar niet heel aantrekkelijk. Basic tegen redelijk tarief. Je kunt behalve met de fiets ook met bus 2 of 12 vanaf de nabijgelegen rotonde naar het centrum.
Prima plek. We stonden hier al vaker. Drie officiële plekken, maar de behoefte is groter.
Groot verhard parkeerterrein waar je vlak naast elkaar staat, maar prima qua prijs/kwaliteit. Geld werd opgehaald met mobiel pinapparaat.
Op zich een prima camping. Er wordt volop geïnvesteerd. Prijs aan de hoge kant waardoor wij afzagen van 8 euro per nacht extra voor elektriciteit. Je komt dan achteraan op het terrein te staan.
Schuine deel gewoon in z'n eerste versnelling in 1 keer door naar boven rijden. Daar vind je een prachtige plek met mooi uitzicht. Voorzieningen tegen betaling met munten van 1 euro. Ook wij hadden veel wind.
Eens met de voorgaande reviews. De moeite waard voor een gratis overnachting met voorzieningen en voor een wandeling naar de grotwoningen.
Leuke plek, pal aan de rivier. Het (gratis) thermaalbad wordt druk bezocht. Tenminste, wij hadden er mooi weer bij. Watertappunt net achter de muur bij de uitgang van de brandweer.
Geweldig oprecht vriendelijke mensen. We kregen heel veel info bij het inchecken in degelijk Engels. Niet groot en veel vaste plaatsen. Reserveren is vanaf maart dringend aanbevolen. Als er WiFi op het hele terrein zou zijn geweest hadden we beslist 5 sterren gegeven.
Niet de mooiste plek om te staan, maar prima voorzieningen en in basis niet duur. Dus voor prijs/kwaliteit 4 sterren. Prachtige omgeving! Binnen 300 meter sta je aan een prachtige baai met klifwand. Zal foto uploaden.
Prachtige plek, maar ook best veel caravans en andere "long-stayers". Wij hadden om 1 uur het laatste plekje. 10 minuten lopen (voetgangerstunnel onder de snelweg) en je bent bij het keerpunt van tram 1 (geen metro). Elke 8 minuten voor € 0,85 pp naar de veerpont voor de oversteek naar het centrum.
Prachtig uitzicht; veel vogels. Gewilde plek, is snel vol.
Voorzieningen zijn prima. Laag basistarief inclusief WiFi, stroom en verder betaal je naar gebruik voor douche en toilet. De plaatsen zijn aan de (te) krappe kant om bijvoorbeeld buiten te zitten.
Goed georganiseerd; je wordt naar je plek gebracht. Gescheiden afvalinzameling en ruime loosplek. WiFi valt helaas vaak weg.
Ruim opgezette plek, voldoende capaciteit. Maarliefst 4 loosplekken. Enne, je hoeft geen stroom te nemen als je niet wilt. ;-)
Prima camping; ruime plekken. Sanitair en afwasplaatsen met warm water. Ok, is op z'n Spaans, dus verouderd, maar wordt meermaals per dag schoongemaakt. Ruime loosplekken en gratis waterinname. Leuk restaurantje aan de overkant. Mense staan over het algemeen graag een paar dagen hier.
Eens wat betreft vriendelijkheid, ligging en mooie omgeving. Er zijn vanaf de camping veel verschillende mooie bergwandelingen mogelijk. Maar het sanitair kan echt niet meer, anders waren het beslist 5 sterren geweest.
Wat een fantastische camping (eigenlijk meer een camperplaats). Ruime plekken, mooi recht, verwarmd sanitair waar je van de grond kunt eten, vriendelijk receptiepersoneel (dat ook nog Engels spreekt). In de winter alles open. Prima te fietsen naar València. Kortom een aanrader. Zou ik bijna vergeten, duizenden 🦩🦩🦩 die kunnen kwaken als kikkers.
De ontvangst was prima, duidelijke uitleg (in het Spaans weliswaar). Een prachtige plek (in ontwikkeling) om te wandelen of fietsen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, er is goed over het concept nagedacht. Taal is geen barrière want de zeer vriendelijke eigenaresse is zeer bedreven met Google translate. Het enige wat het compleet zou maken voor ons is WiFi.
Rustige plek omgeven door appartementengebouwen. Vlakbij groot park én de binnenstad. Water was beschikbaar, ondanks nachtvorst. WiFi doet het (on)regelmatig prima.
Leuk terrein, speelse indeling met veel bomen. Prima douches en andere voorzieningen. Voor € 8,- per nacht prima prijs/kwaliteit in de winter.
Plek met mooi uitzicht over het heuvelachtige landschap. Ondergrond is semi-verhard en half begroeid met gras. Prima begaanbaar, ook na veel regen.
Prima plek, fijn dat er ook in januari drinkwater beschikbaar is! Wij ervaren het niet echt als staan 'op' het terrein van een jachthaven, maar op een strook met uitzicht op het zijkanaal. Betalen met bankpas (geen creditkaart) verloopt soepel.
Eens met de eerdere complimenten. Hier is goed over nagedacht. Prima plek, ook op doorreis van- en naar Frankrijk.
Terassencamping, ziet er strak uit. Sanitair heel goed voor elkaar. Ontvangst aan de receptie correct, zonder overbodige woorden. Met de trein naar Regensburg heel goed te doen. Vonden wij de stad heel bijzonder, nee. Betaling met onze bankkaart lukte niet (gebeurt vaker in Duitsland). Zorg altijd voor cash.
Sitecode: 72006
Op zich een prima camping (wel vol met Britse traveller maar geen last van). Goed en schoon sanitair. Maar 's nachts veel last van het verkeerslawaai. Zijn op de camping gaan staan omdat daar de WiFi beter zou zijn dan op de camperplaats voor de poort... Mmmm, ietsjes.
Vrij laat geboekt, men was zeer behulpzaam en vriendelijk aan de receptie om voor ons toch nog een plek te vinden. Moesten weliswaar van de ene naar de andere plek maar dat was voor ons geen bezwaar. Het sanitair is om door een ringetje te halen zo schoon. Ruime plaatsen gescheiden door heggen. In de buurt Heiligenhafen en Fehmarn om te bezoeken de moeite waard. Een aanrader deze camping (sowieso is de streek rondom Plön en hoger aan te raden).
Vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen. En dan de Keutschachersee, wat heerlijk zwemmen in dit schone water. Nadeel: fungeert ook als doorgangscamping dus veel verkeersbewegingen, ook al heel vroeg.
Prima locatie voor mooie fietstochten. Op dagen dat het terras gesloten is, kun je zelf het hek open maken en stroom aansluiten (met verloopstekker voor gewoon geaard stopcontact).
Hoezo alleen op doorreis? In de zomer kun hier heerlijk zwemmen en prachtig fietsen rond de Chiemsee (60 km). Mooie ruime plaatsen met eigen kraan en afvoer. Zonder het geluid van de snelweg zouden wij 5 sterren geven.
Overvol, zeker 10 campers extra bovenop de 12. Prima plekken, mooi recht, goede loosplek etc. Maar.... tot 3 uur 's nachts bij de tennisvereniging jeugd die buiten aan het praten waren en muziek bij zich hagen, niet bedreigend wel luid.
Mixed parking. overdag € 4,-. Wij stonden hier met 's zomerse temperaturen en hebben heerlijk aan het meer gelegen en gezwommen. Voor de overnachting betaal je inmiddels € 12,- (voor de locatie, niet voor de voorzieningen, al is er een algemeen toiletgebouw voor daggasten van het restaurant.)
Prima voor elkaar. Niks aan andere lovende reviews toe te voegen. Tarief is passend voor het gebodene en de ligging aan het Nationaal Park.
Ruime plekken in cirkelvorm. Betalen bij de slagboom; pasje kopen tegen € 5,- borg met oplaadmogelijkheid van tegoed voor gebruik elektriciteit en toegang toiletgebouw (0,50 per keer). Mooi beschut terrein met ook zonnige plekken.
Keurig onderhouden door de dorpsgemeenschap die een deel van de opbrengst mag houden.Daar kan menige gemeente in NL nog van leren! Prima basisplek voor een basisprijs zoals (veel) camperaars het graag zien. Er is overigens een prima supermarkt in het dorp en o.a goede Griek.
Lekker ruim en functioneel opgezet. Precies wat een camperaar nodig heeft. En inderdaad prachtig sanitair. Inchecken helemaal van deze tijd: met QR-code betalen.
Prima plek, maar wij beoordeelden andere camperplaatsen hoger. Als dit een Topstellplatz is, dan kennen wij veel gewonere die beter zijn. O.a. sanizuil is defect en WiFi is maar kort gratis. De omgeving is prachtig!
Oost Groningen? JA! Prachtig gebied hier. Afwisselend, licht glooiend, bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. En dat allemaal vanaf deze ruim opgezette camperplaats waar je kunt kiezen voor stroom inclusief, of naar verbruik. Laat je aangenaam verrassen.
Mooie plek aan de Linge (jachthaven in verherbouw). Warm en schoon sanitair. Uitermate vriendelijke en behulpzame havenmeester (verloopstekker vergeten, geen probleem, wij konden er één lenen). Alle winkels die je nodig zou kunnen hebben op loopafstand. Prima uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten.
Prachtig aangelegde camperplaats, aan alles is gedacht. Goed werkende WiFi, lage verlichting zodat je ook kunt genieten van de duisternis, schoon sanitair, ruime plaatsen en een goed bereikbare verzorgingsplaats. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de vele fiets- en wandelmogelijkheden. Wat mij betreft een kandidaat voor camperplaats van het jaar!!
Niks meer aan toe te voegen. Prachtige plek met prima voorzieningen. Alleen de wateraansluiting is met een aparte koppeling die wij niet hebben.
Fijne camping met directe toegang tot het strand (even stukje naar rechts kom je op het naturistische gedeelte). Grote plaatsen, schoon sanitair en prima andere faciliteiten. Ook fietsen kan hier prima via de Voi verte.
Wat een geweldige camping!! Men spreekt Engels bij de receptie, grote staanplaatsen, schoon sanitair, aan de Drôme, mooie fietsroutes….en zo kan ik nog doorgaan. Kom je voor de authentieke Franse sfeer, helaas. Zo goed als alleen Hollanders.
Ruime plekken met mogelijkheid om luifel uit te zetten. 20 Euro is aan de hoge kant gelet op de weinige voorzieningen. Maar de stad en de burcht zijn beslist de moeite waard!
Prima plek voor een paar nachten. Sanitair oké, zou warmer mogen in de winter. Wifi voldoet niet, zelfs als de camping niet vol staat. Dan is €1,50 per dag best aan de prijs voor twee divices. Aanrader voor lunch is boerderij Mossel. Te lopen vanaf de camping.
Wat een mooie camping, al bij de entree krijg je een goed gevoel. Vriendelijk geholpen, grote plaats op de zon en niet te vergeten het prachtige sanitair (nooit eerder zo’n mooi toiletgebouw gezien). Een omgeving waar je je dagenlang kan vermaken op de fiets of te voet.
Prima camping in een mooie omgeving maar....wanneer je bij de voorwaarden hebt staan dat je je medekampeerders geen overlast mag bezorgen dan verwacht ik ook dat er bij een rondje camping door de eigenaar wordt opgetreden. 10 vrolijke (naar mate de dag vorderde) beschonken Brabanders met een trompet en radio is geen pretje, zeker wanneer de eigenaar er niets aan doet.
Een prima plek om te verblijven, zowel qua (fiets)omgeving als camperplaats. Alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf. Sanitair meer dan oké net als de ontvangst.
3 plekken voor campers langer dan 7.5 m. Mooi aan het water, zicht op de bootjes. Sanitair goed op orde. Het lozen van grijs water lukt alleen wanneer je op één van de 3 plekken staat voor grote campers. Geweldig fietsen in de omgeving. Zaanse schans viel zwaar tegen na het Zuiderzee Museum. Een aanrader is eten bij bistro ‘t Schippersrijk in de jachthaven.
Een heerlijk kleine camping op loopafstand van het Zuiderzeemuseum. Sanitair schoon en voldoende. De beloofde WiFi doet het niet op het grote veld. Bij nat weer is de ondergrond voor een zware (grote) camper te zacht.
Al het positieve eerder genoemd onderschrijf ik. De eigenaren waren zelf op vakantie in Portugal maar de vervangster doet niet onder aan vriendelijkheid. Zo’n geweldig welkom tref je zelden. Wij komen zeker een keer terug om te fietsen, daar was het nu geen weer voor.
Sitecode: 20025
Mooie plekken, goed sanitair en prima afwasplaats. Vriendelijk personeel bij de receptie. En de bus voor de poort van de camping die je zo naar het centrum van Barcelona brengt. En oh ja, goed werkende WiFi.
In een natuurpark en bij een restaurant dat al om 18.00 uur sluit. Mooie vlakke plaatsen, geen voorzieningen (behalve gedurende een paar uur dat het slot van de verzorgingsplaats wordt afgehaald). De fietsroutes kan ik zeer aanbevelen, zeker wanneer je van vogels houdt. Begin maart zit de cp aan het eind van de dag vol.
Camping zoals ie het te zijn. Goede, warme douches. Grote plek voor onze camper. Zeer vriendelijke receptiemedewerkers. Broodservice. Watervallen. Via verde voor de wandelaars en fietsers. Enige minpuntje de slecht werkende wifi, kniesoor die daar dan nog op let....
Plaatsen niet groot maar diagonaal staan lukt prima, dan is er nog genoeg ruimte om buiten te zitten. Temidden van de Spaanse drukte maar dat hoort erbij wanneer je in Spanje kampeert. Sanitair schoon, water warm.
Parkeerplaats van ingang Natuurpark. Er is niets aanwezig maar een camperaar heeft alles aan boord. Rondje om het meer van 3 km is de moeite waard. Voor wie van vogels kijken houdt is deze plek een must. Nadeel toen wij er waren: twee busladingen met jonge kinderen die daar door een stuk of 10 animatoren vermaakt werden. Een hele middag vreselijk veel herrie.
Mooie plek bij rusthuis voor paarden en ezels. Niet op elke stroom. Toilet zou vaker schoongemaakt mogen worden. Fietsen naar de stuwdam is zeer aan te raden, wel met e-bike of als getrainde fietser.
Alles wat je nodig hebt en meer. Maar vooral een prachtig stadje. De moeite waard zijn: de Arabische baden, de uitzichten, la Mina Aqua, de bruggen, de arena en zeker niet het minste de terrasjes.
Prima camping. Plaats oké, privé sanitair oké, personeel spreekt Engels. Wasmachine, € 3,00, geweldig. Twee nachten gebleven, ‘s nachts rustig.
Uitpuilende prullenbakken, hangvolwassenen in wisselende groepen, slecht werkende slagboom. Het voelde niet veilig om de camper onbeheerd achter te laten. Wij hebben hier niet overnacht.
Prima plek om de mooie stad Valladolid te bezoeken. Kost je 5,00. In de winter goed te doen. In de zomer met volle drukte wellicht wat moeilijk manoeuvreren. Je wordt in de ochtend gewerkt door het verkeer, en wekker zetten is niet nodig ;-)
Mooie verharde plekken. In de winter is het water afgesloten. Het stadje is leuk en prima te bewandelen vanaf de cp, een terrasje (zelfs in de winter) is niet te versmaden. Er was geen slagboom, dus gratis.
Gravel parkeerplaats, met regen wat drassig. € 10,00 voor een plek per nacht, mag je wel de campingvoorzieningen gebruiken. Op de camping speelde een goede band tot 23.30 uur, heerlijk zitten swingen. Water lozen en toiletcassette gratis. Wij kwamen hier terecht omdat alles in Le Trèport vol zat.
Ruime plekken. Goed verhard. Vlak bij een park waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Gezellig terras en lekker (eenvoudig) eten bij het restaurant aan het meertje. Het stadje is zeker een bezoek waard.
Half augustus stond de cp rond het middaguur al helemaal vol. Op het naastgelegen terrein voor de touringcars stonden er 's nachts al rond de 100 campers zonder voorzieningen, terwijl je wel het volle tarief betaalt. Bij alle kranen staat dat het water niet geschikt is als drinkwater. Buiten het hoogseizoen is het wellicht beter geregeld.
De ligging van de camping is mooi, maar wij vinden deze toch wat minder geschikt voor campers. Het is ver lopen met toiletcassette en er is geen mogelijkheid om vuil water te lozen. Behalve het toiletgebouw is ook het terrein zelf aan onderhoud toe. Dode beplanting; het gras was niet gemaaid. Het is dat de ontvangst vriendelijk is en dat de ligging mooi is, anders hadden we geen voldoende gegeven.
Prima cp. Goede mogelijkheid tot lozen etc. Leuke stad Göttingen, zeker even gaan bekijken. Grieks restaurant om de hoek. Eten oké, bediening mag wat lessen vriendelijkheid hebben. Toen wij er waren Engelse travelers op de cp. Hordes kinderen luidruchtig over het terrein.
Camping ligt bij het mooie centrum en is vooral goed ingesteld op campers. Iedereen een eigen plek met groenstrook voor de luifel, gescheiden door haagjes. Prima ruimte om te manoeuvreren, ook bij de loosplaats. Toegangsprijs voor het immens grote terrein van de gradeermuren (wat een imposant 'industrieel' erfgoed) bedraagt slechts 2 PLN per persoon. Ook op doorreis is deze stop de moeite waard!
Gewoon goede camping, niks bijzonders, maar ook niet slecht. Vooral heel fijn dat er een supermarkt op 100 meter tegenover zit. De stad is best fraai, maar helaas gaan de winkels op zaterdag al om 15.00 uur dicht. Wij zijn hier nu in april, maar zéker in de zomer valt hier in de omgeving genoeg te genieten.
Sitecode: 20170
Ontvangst zeer zakelijk. Camping op orde, sanitair prima en schoon. Kolobrzeg is een leuke badplaats, levendig en gezellig. Fantastisch fietspad langs de Baltische zee.
Vriendelijke ontvangst. Rustig, ruime plekken. Sanitair in orde, schoon en netjes. Prima te fietsen naar de stad. Polen zijn niet veel gewend als het om fietsers gaat, opletten dus. Een Lidl op korte afstand.
€ 22,50 half april. Prima camping voor één nacht. Stettin op de fiets heel goed te doen, vond de stad niet bijster interessant. Restaurant op de camping heeft prima eten en zeer vriendelijke bediening.
Prima plek. Goed bezet, plek voor ongeveer 25 campers. Douche en wc schoon. Bijzonder ontspannen stad. Mooi fietspad langs de Elbe. Vriendelijke mensen. Was de moeite van het verblijven waard.
Aan het eind van de ochtend kwamen wij aan op de camperplek die vol was. Gelukkig vertrok op dat moment een caravan. Verder die dag een af en aanrijden van campers (zelfs nog rond 23.30uur) maar geen enkele plek kwam nog vrij. Of men reed door of men zette de camper op de plek van de tuinvereniging. Prima cp aan een mooi park, rustig ‘s nachts. En gratis ook nog.
Vanaf de camping prima fietsen naar Hannover via het fietspad langs de Leine. Leuke stad, het nieuwe raadhuis zeker een bezoek waard. Camping ietwat verlopen, sanitair daarentegen warm en fantastisch. Als tussenstop op weg naar Berlijn prima.
Gewoon ruime geasfalteerde parkeerplaats; gunstig gelegen op doorrreis van- en naar Frankrijk en Nederland. In plaats van pizza hebben wij in de rij gestaan bij de 300 meter verderop gelegen Frituur 1850, waar ge prima Vlaamse frieten kunt eten aan een paar tafeltjes. Voor de saunaliefhebbers is op 1,4 kilometer Thermae Grimbergen een aanrader en is in het centrum van een abdijbiermuseum gevestigd
Inderdaad prachtige aangelegde plek; de aanwezige voorzieningen zijn voor een goede cp op zich gebruikelijk. Maar wellicht heeft deze plek zo'n hoge beoordeling omdat het gratis is? Wij waren hier eind oktober en de stroom was inmiddels afgesloten. Verder eens met alle lovende woorden, alleen vonden wij het zeer drukke verkeer 2,5 meter achter de camper een belangrijk minpunt.
Mooie plek, op korte loopafstand van verrassend sfeervol centrum. Helaas was deze plek 's avonds al vol. Aardige NKC-er had ruimte gelaten voor extra camper, maar we kwamen niet door de slagboom. Daarom 'gewoon' op de betaalde parkeerplaats naast de cp gestaan. Buiten het hoogseizoen was dit gelukkig niet bezwaarlijk.
Mooie ruime langgerekte plaatsen. Naast de camping prachtig aangelegde voorzieningen rond het naastgelegen Lac du Maine. 's Zomers ook veel watersportmogelijkheden. 15 minuten fietsen naar het centrum. Chateaux d' Angers is het bezoeken zeker waard!
Sitecode: 12088
Prachtige plek met eenvoudig maar schoon toiletgebouw. Cp staat niet aangegeven aan de weg. Behalve op de plekken op de foto's is er ook plek aan de zijkant. (voor de kerk rechtsaf en na 100 meter recht parkeerplaats). Lozen prima, maar voor waterinname is een jeton nodig. Er is echter een buitenkraan bij het toiletgebouw. PS. De kerkklokken zijn 's nachts stil.
Voor de zoveelste keer op de camperplaats van de jachthaven. Voor de zoveelste keer heel vriendelijk ontvangen. Voor de zoveelste keer is het sanitair, ondanks het hoogseizoen, keurig schoon. Een aanrader!!
Prima plek voor een nachtje, heerlijk rustig. Je bent zo lopend in de stad (die wij niet heel bijzonder vonden).
Aan een meer. Rustig en ruim. Prima sanitair. Broodjesservice tot bij de camper. Veel honden waar we totaal geen last van hadden, noch geblaf, noch poep. Logisch ook die vele honden, want een rondje om het meer is heerlijk. Een aanrader voor de fietsers en wandelaars onder ons.
Omdat we graag naar Beeld en Geluid in Hilversum toe wilden, zijn we naar de Jachthaven van Naarden gegaan. Ook deze keer weer uitermate vriendelijk en gastvrij ontvangen. Omdat de ketel van het sanitair kuren vertoonde mochten we vooraan bij de havenmeester staan. Wel een gesleep met water in een gieter maar ook dat werd binnen no time met een slang voor ons opgelost. Gastvrijheid staat hier zeer hoog.
Piet heeft het goed voor elkaar. Mooi en warm sanitair. Een goed verzorgde camping. Drie camperplekken bij de ingang. Redenen genoeg om een 10 te geven. Maar...voor mij is het aanhoudende geraas van de snelweg een storende factor, vandaar mijn 7.
Prima plek. Vriendelijk personeel. Sanitaire voorzieningen uitstekend. Fantastische fietsroutes. Goed werkende WiFi.
Dicht bij de stad, mooie fietsroutes, gelegen aan de Maas. Ook voor hondenbezitters goed te doen vanwege de prima uitlaatgelegenheid. Een vriendelijke uitbater die nog diverse plannen heeft ter verbetering. Aanrader: kanovaren op de Maas.
Prima doorgangscamping. Zeer ruime plaatsen, schoon sanitair en vriendelijk personeel.
Fantastisch campingdorp met eigen strand. Gezellig winkelplein met in de zomer diverse leuke optredens. Schoon sanitair, er loopt de hele dag iemand rond om schoon te maken. In de nacht heerlijk rustig. Een aanrader voor iedere naturist die van een zon en zee vakantie houdt.
Sitecode: 19957
Grote camping met ruime plaatsen. Heerlijk rustig 's nachts. Prima sanitaire voorzieningen. Maar het allerlekkerste was toch wel van je camper lopend naar het strandje en meer. Aanrader, ook in het hoogseizoen.
Smerig rondom de vuilcontainers. Semi permanente bewoning van twee campers die ook het water van één van de sanizuilen permanent aan hun campers had verbonden. Stroom oké, geen wifi en geen douche/toilet.
Prima plek voor één nacht. Rustig en dicht bij het centrum. Makkelijk om je hond uit te laten bij het achterliggende groen. De sanizuil zeer onaantrekkelijk, schoon water en chemisch toilet afvoer bij elkaar.
Prima camperplek voor 15,50 per nacht inclusief stroom. Goede uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten, heerlijk shoppen in Maastricht of gewoon bij je camper in de zon zitten. Tevens een ruime en complete plek om je vuilwater etc. te lozen.
Mooie camperplaats, vooral vanwege de ruime plekken. Vriendelijke en persoonlijke ontvangst. Afwisselend landschap voor fietstochten. Gelegen in rustig buitengebied, maar toch gunstig t.o.v. snelwegen zowel A12 als A1.
Leuke plek, aan volle jachthaven gelegen. Stroom en WiFi bij de prijs inbegrepen. Van de 37 plaatsen nog niet eens de helft bezet, rond het middaguur. WiFi werkt als de beste. Tevens goed sanistation aanwezig.
Druk, stoffig (langdurig droog en zonnig weer). Van de treinen heb je niet zo veel last. Mooi dicht bij het leuke centrum van Ystad. Douche en toilet waren schoon en in orde.
Wat een prachtige gratis plek met alle voorzieningen die je maar wenst. Het was zo druk, aan het eind van de dag stonden er ook nog eens 12 campers op de naastgelegen parkeerplaats. Neem ook zeker een kijkje op de fantastische website van Karlskoga, hier wijst men je de weg naar allerlei leuke uitstapjes etc..