@Paul-Allan
Lid van Campercontact sinds 2019
2022
Zeer mooi uitgezette site, en zeer vriendelijke ontvangst. De kosten voor een nacht zijn nu £30
2021
Hoewel de camping geen elektriciteit of water heeft, is het raadzaam om van tevoren te reserveren als u een avondmaaltijd op vrijdag of zaterdag wilt! Ze lijken lokaal bekend te zijn, wat een goed teken is. De kwaliteit is uitstekend, evenals de prijzen.
Zoals anderen al hebben gezegd, mooie kleine site, ook elektrische aansluiting, wat een totale kostprijs van £ 12 oplevert. Beperkt gebied, dus waarschijnlijk maximaal 5 busjes.
Aangekomen zonder boeking, kon geen contact opnemen met de eigenaar, probeerde telefonisch en vervolgens via de complexe website, en gaf het uiteindelijk op en vond een heel mooie clubsite een paar kilometer verderop. Wat ik zag zag er goed uit, maar ik kon er niet in!
Er staat hier een bord dat zegt dat elk voertuig dat hier geparkeerd staat voor de schemering weg moet zijn, dus helaas is het geen overnachtingsplaats. Maar de wandeling naar en rond het heuvelfort is zeker een bezoek waard.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Zeer aangename kleine camping, rustig afgezien van een beetje lawaai van de weg in de vroege avond. Mogelijk 's morgens tot nog niet gehoord. Handig voor Montreuil en ook de kust van le Touquet naar het zuiden. Winkels op ongeveer 5 km afstand in Etaples.
Leuke plek, elektrische punten zijn beperkt en worden gedeeld met de boten, slechts 2 stopcontacten per post. Ze moeten aan de kapitein worden aangezet en daar tegelijkertijd als uw plaats worden betaald. Zeker niet genoeg voor stroom naar elke bus.
Een heel afgelegen site. Het lijkt erop dat de elektra is vernieuwd en komt nu uit een doos in het midden. Je hebt een sleutel nodig om de doos te openen, en dit betekent een vrij steile klim naar de mijningang en een betaling van 2 euro voor de elektriciteit en 4 euro voor de parkeerplaats. Behulpzame man bij de mijn.
Uitstekende kleine plek om te verblijven, alle benodigde faciliteiten. Aangename stad met goede plekken om te eten. Het lokale platteland is geweldig om te wandelen, van niveau tot heuvels. Dit is onze tweede keer hier, we hebben ons doelbewust hier deze keer na het bezoek van vorig jaar gericht.