@Paul-Graafmans
- 2015
prima plek met mooi uitzicht over het land. melden bij nr.8 en niet bij de buren, dat is 8A
in één woord super. heel handig ook om in te checken met aan/uit.
prima plek, vriendelijke ontvangst, schone douche, zeer goed om te overnachten of een paar dagen te blijven voor oa bezoek aan museum !
goeie camping. prijs voor camper, 2 personen en elektriciteit is inmiddels 275 dk
ruime plaatsen, goed sanitair. de prijs voor een camper, 2 personen en elektriciteit is €31 en geen €20 .
heel goed, schoon, lekker rustig en vriendelijke ontvangst. alleen de jetons voor de douche zouden ze kunnen afschaffen, dat vind ik een beetje uit de tijd.
mooi plekje voor maximaal 4 kleine campers vlak aan het water.
Mooie plek aan het meer. Sanitair ziet er prima en schoon uit, ruime douches. prijs voor 2 personen inclusief stroom £30
prachtige plek, super rustig, we komen er al jaren een blijven dat zeker doen
inderdaad een prima plek in een mooi gebied. Alle voorzieningen aanwezig.
prima camping, mooi sanitair en vriendelijke ontvangst. vlak bij Rocamadur op een rustige plek
mooie plek, maar helaas kun je er je toilet cassette niet legen, vandaar 4 ipv 5 sterren. Aan/uit net werkt overigens prima.
heel mooie plek. Alles ziet er keurig uit !
mooie plek maar verder viel het tegen. Geen WiFi, geen warm water om af te wassen , geen svr korting en primitief sanitair. SVR onwaardig !