@Paul-Lisette
- 2019
Gastvrije ontvangst. receptie was bij aankomst leeg maar na belletje was hij er snel. zeer vriendelijke en behulpzaam met rondleiding en plaats aanwijzen. door terrasvorming mooi uitzicht over wijngaarden. klein leuk zwembad. ‘s ochtends lokale producten gekocht toen receptie open was
Mooie camping en zwembad was open. Ook zonder reservering konden we gewoon terecht en per dag verlengen. Op de camping ook klein restaurant met eenvoudige kaart. eenvoudig maar lekkere pasta. Wij hebben de fiets gepakt om naar Turijn te gaan. De komoot route van 19 km is bij receptie te vinden via QR-code. Ook aanrader is de fietsenstalling bij station in Turijn. Goede stalling voor €0,80 per dag.
Mooie camping met hee goed sanitair. ieder dag wel iets lekkers te eten uit de streek. We belden pas in de middag of er nog plek was (aankomst na 1800) Wr werd direct duidelijk gecommuniceerd dat er alleen plek was langs de hoofdweg. overdag hoor je daar regelmatig auto’s. s’nachts rustige weg. op loopafstand van Riquewihr.
Lekker weekend hier doorgebracht. Rustige camperplaats met schitterend uitzicht als je op het einde staat. Sanitair voldoet uitstekend. van hieruit mooie fietstochten gemaakt naar Weesp en langs de Vecht. Het Thaise restaurant is een aanrader. uitstekend gegeten voor een heel zacht prijsje.
Afgelopen Hemelvaart weekend daar gestaan. We stonden helemaal boven op de panorama weide. mooie plek om te staan. Nadeel de afstand van bijna een km heuvel op ten opzichte van de receptie. Sanitair oud maar schoon. Helaas was restaurant gesloten. wel heerlijk gegeten bij Hotel Biggen. ca 1,5 verderop
Kleinschalige camping met zeer vriendelijke gasten. We waren er na ene zeer natte periode. voor de campers in ons gezelschap warenb er verharde plekken. Voor de caravans niet helaas. Maar er werden direct rijplaten aangevoerd om de caravans toch op hun plek te krijgen. Emmeloord was voor ons een verassing. Leuk plaatsje maar vooral centraal gelegen om met de fiets naar Urk, Lemmer, Schokland en Vollenhove te gaan.
paar heerlijke dagen gehad. ondanks de regen van de laatste weken waren de plaatsen niet drassig. sanitair was uitstekend en schoon.. helaas werd het douchen wel betaald halverwege ons verblijf. Het aantal van 2 wc/douche combi’s erg beperkt voor zo een grote camperplaats. ondanks het jaargetijde stonden er nu zo een 15-20 campers. Regelmatig was er geen sanitair beschikbaar.
Bij aankomst werden we zeer vriendelijk begroet door Bianca. We konden kiezen uit een paar plekjes. Bianca zocht direct op waar de wind de komende dagen vandaan kwam om ons te adviseren. sanitair goed en heel schoon. Camping verder heel goed verzorgt. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Willemstad en Oudenbosch
Paasweekend in Braamt. goed uitgangspunt voor Pieterpad etappe. Camping nog lang niet klaar voor nieuw seizoen. Het water op de plaatsen nog afgesloten. Horeca dicht. Het sanitair is verouderd maar wel schoon. Helaas is het wc-papier aanvullen geen vanzelfsprekendheid als je schoonmaakt. De vuilcontainers waren overvol en rondom gebouwd. veel rotzooi. Er moet nog wat gebeuren voor nieuwe seizoen.
Leuke camperplaats. Gebruikt om de nieuwe camper uit te testen. Je hoort de A73 wel maar wij ervoeren het niet als hinderlijk. Mooi verharde plekken, de ruimte op het gras is wel beperkt.
Mooie en overduidelijk nog nieuwe camperplaats. Sanitair is uitstekend. in de loop van de avond kwam beheerster even buurten, erg leuk. Enige kleine minpuntje is zwak WiFi signaal.
leuke gezellige kleine camping met erg vriendelijke eigenaren. Douchen en afwaswater moet wel flink voor betaald worden
Heerlijk Paasweekend gehad. Op 1e paasdag verrast met paaseitjes door de camping. mooie verharde plaatsen aan leuk rond pleintje. Sanitair was schoon en op orde maar wat weinig sanitair voor zo een grote camping
Sitecode: 52077
Mooie locatie. Van hieruit mooie fietstochten gemaakt. Sanitair goed verzorgd. Vriendelijke beheerder.
Fijne plek om te staan. Heel goed verzorgd sanitair. Beheerders waren erg vriendelijk
Super camperplaats. Zeer vriendelijke beheerster die het de gasten graag naar hun zin maakt. Mooi uitzicht over de polder. Goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten
Genoten van weekje vakantie. Er waren maatregelen genomen om het veilig te kunnen doen in deze COVID-19 tijd. Mooi sanitair. Goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten