@Paul-V
Net goed voor ėėn nachtje. Drinkwater aanwezig.
Sitecode: 101914
Aan het einde van de route de Gorges in St Martin d'Ardeche ligt deze camping municipal. Meer dan 50 plaatsen voor alleen campers, Een aantal met schaduw(bomen). Via een paal en slagboom toegang. Eenmalig inschrijven als je geen pass'etapes hebt. Je krijgt dan een nieuwe met een bedrag erop voor tenminste 1 dag. Terrein is vrijwel vlak met gras. Elektra op iedere plaats en sanitair inclusief. Prijs 20,00 eur. Dichtbij rivier en horeca,
Mooie afgelegen plek. De route ernaartoe is wel een uitdaging. Vanuit Vernioz. Steil en smal. Prettige ontvangst. Vriendelijke gastvrouw en gastheer. 1 douche aanwezig en 1 droog toilet. Staanplaatsen zijn schuin, je hebt levelers nodig. Elektriciteit op aanvraag. Slechts 5 euro. Het is niet gratis maar de moeite waard. Wat een rust en op het topje van een ‘berg’.
Leuke plek om te staan. Midden in de jachthaven met veel horeca en een supermarkt dichtbij. Wi-Fi is dramatisch. Je moet inloggen en je gegevens bekend maken. Ik neem aan voor marketingdoeleinden? Dit moet echt beter.