@Paul-W
- 2018
Om 11.00 gearriveerd, vriendelijk geholpen en we mochten vast een plekje zoeken. 2 nachten, met 2 volwassenen en stroom €76,-. Rustige gestaan aan de Moldau, je merkt niet dat je zo dicht bij de binnenstad zit. Sanitair prima, wat verouderd maar schoon. Voldoende douches aanwezig en lekker warm water. Vanaf de camping fietsten wij in 10/15 minuten naar het oude centrum (ca. 4km). Aanrader!
Toen wij om 19.00 aankwamen stond er maar 1 andere camper. s’avonds kwam er nog 1 bij. Rustige, vlakke camperplaats met gratis stroom. Weinig faciliteiten in de buurt, dus zorg dat je alles bij je hebt. Heerlijk rustig overnacht. Zeer goede plek als je op doorreis bent.
supermooie camperplaats, heerlijk in de vrije natuur. goede voorzieningen. helaas voor ons door ziekte dagje eerder naar huis maar komen zeker nog eens terug
Mooie plek. voorzieningen prima. Rondleiding van eigenaresse door de tulpen kwekerij erg leuk. Kregen we spontaan aangeboden. Mooi bedrijf om te zien.
prima plek.
Mooi camperplek voor een bezoek aan de mooie stad Zwolle. Superligging in het centrum. Goede voorzieningen. Vriendelijke beheerder!
Leuke plek aan de jachthaven. nog geen 100m en je bent in het mooie Sloten. 2 nachten gestaan. toilet en douche bij camperplekken gesloten maar wat verderop 2e gebouw wel open. stroom, afval, water en storten chemisch toilet wel beschikbaar bij de camperplekken.
Wat een super leuk plekje! Hele kleine camping bij leuke restaurantje. Alle benodigde faciliteiten aanwezig. Prima douche en toiletten. Heerlijk om dal met de fiets of te voet te verkennen. En treinstationnetje voor de deur. Waar je trouwens geen enkele last van hebt.
heerlijke rustige kleine camping aan de Ahr. Mooie wandelroutes en gezellig plaatsje. Prima sanitair.
mooi voor 1 of 2 nachten. mooie see
mooi plekje, plaatsje niet veel te doen.
super plek. heerlijk aan het beekje gestaan 3 nachten. Vriendelijke ontvangst met fles bier uit lokale brouwerij als welkomst drankje. sanitair prima schoon plaatsje gezellig
We waren de eerste die gebruik mochten maken van deze mooie nieuwe camperplaats. Mooi gelegen tegen bosrand aan. Maar liefst 4 nieuwe douche en toilet units voor totaal 25 camper plekken.
Erg mooie plek voor bezoek aan Vianden. Goede voorzieningen. Heerlijk aan water.
Prima plek. stonden er 1 januari met 2 campers. Goed aangelegd.
in korte tijd een mooie gastvrije camping opgebouwd door de nieuwe eigenaren. Sanitair top en vernieuwd. Het bijgelegen restaurant is erg aan te bevelen. Uitstekende keuken alles vers en huisgemaakt.
mooie camping, prima sanitair. Aan te bevelen
Prima plek aan kleine jachthaven.
heerlijk rustig. begin van de wereld. mooie verharde plekken beschermd door de dijk.
Prima plek. goede voorzieningen.
Super locatie. Prima voorzieningen
Bij toeval terechtgekomen. Leuke plek voor de nacht. Zonder voorzieningen. Alleen eenvoudig toilet. Maar wat een rust. Alleen het geluid van de waterval en stroompje Erg leuke klimtocht naar de waterval.
mooie plek. Erg makkelijk om vanaf hier bezoek te brengen aan Stavanger. mooi uitzicht.
leuke kleine camping. konden plek uitzoeken aan de rivier. prima sanitair. erg rustig gelegen.
erg mooi gelegen camping. helaas geen voorziening voor storten toilet en vuilwater. plek zelf zoeken. stroom vaak lange kabel nodig douches en toilet vrij nieuw en schoon
Mooie camperplekken. Rustig gelegen. Sanitair meer dan uitstekend zo ook de camper voorzieningen. Aan te.bevelen plek.
prima plek voor bezoek aan de stad Oslo. Sanitair voldoende en schoon toen wij er waren maar dat was 11 september. die nacht ongeveer 40 campers. ruimte voldoende. Vriendelijke havenmeester.
prima plek voor een nacht. Vriendelijke mensen. rustig. 10 euro sanitair prima. stroom met 50 cent munten!