@Paul-W
- 2018
Om 11.00 gearriveerd, vriendelijk geholpen en we mochten vast een plekje zoeken. 2 nachten, met 2 volwassenen en stroom €76,-. Rustige gestaan aan de Moldau, je merkt niet dat je zo dicht bij de binnenstad zit. Sanitair prima, wat verouderd maar schoon. Voldoende douches aanwezig en lekker warm water. Vanaf de camping fietsten wij in 10/15 minuten naar het oude centrum (ca. 4km). Aanrader!
Toen wij om 19.00 aankwamen stond er maar 1 andere camper. s’avonds kwam er nog 1 bij. Rustige, vlakke camperplaats met gratis stroom. Weinig faciliteiten in de buurt, dus zorg dat je alles bij je hebt. Heerlijk rustig overnacht. Zeer goede plek als je op doorreis bent.
supermooie camperplaats, heerlijk in de vrije natuur. goede voorzieningen. helaas voor ons door ziekte dagje eerder naar huis maar komen zeker nog eens terug
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Mooie plek. voorzieningen prima. Rondleiding van eigenaresse door de tulpen kwekerij erg leuk. Kregen we spontaan aangeboden. Mooi bedrijf om te zien.
prima plek.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Mooi camperplek voor een bezoek aan de mooie stad Zwolle. Superligging in het centrum. Goede voorzieningen. Vriendelijke beheerder!
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Leuke plek aan de jachthaven. nog geen 100m en je bent in het mooie Sloten. 2 nachten gestaan. toilet en douche bij camperplekken gesloten maar wat verderop 2e gebouw wel open. stroom, afval, water en storten chemisch toilet wel beschikbaar bij de camperplekken.
Wat een super leuk plekje! Hele kleine camping bij leuke restaurantje. Alle benodigde faciliteiten aanwezig. Prima douche en toiletten. Heerlijk om dal met de fiets of te voet te verkennen. En treinstationnetje voor de deur. Waar je trouwens geen enkele last van hebt.
heerlijke rustige kleine camping aan de Ahr. Mooie wandelroutes en gezellig plaatsje. Prima sanitair.
mooi voor 1 of 2 nachten. mooie see