@Paul-en-Ciel
Helaas, met het groter worden van de camperplaats gaat het genot achteruit. Je krijgt een aangewezen plek, niets te kiezen van te voren of ter plekke, met het gevolg dat we tegen vuilnisbakken, geparkeerde auto’s en een hoop grint aan te kijken. De flexibiliteit van het personeel is net als het uitzicht ver te zoeken. Net als de wifi trouwens. We komen hier al jaren maar gaan op zoek naar een andere plek! Heel jammer.
Hele fijne camping met vriendelijk personeel. Ruime plekken, veel schaduw en schone douche en wc ruimtes. Veel rust. Gezellige bar en goed e pizza’s. De zee is dichtbij, een straat oversteken, en de bakker en de spar zijn lopend te bereiken. Heerlijk vertoefd dus.
Helaas is die prijs niet correct. We moesten €42 voor 1 nacht betalen en of we wilden of niet, de elektriciteit zat er standaard bij in. Twee personen, camperplek, een hond en toeristenbelasting. De camping zelf is een en al vaste huisjes voor permanente bewoning en daarnaast een laan voor campers. Het sanitair is qua douches verouderd, muntjes nodig voor warm water. Wel dicht in de buurt voor de boot naar Corsica maar dat geld niet waard.
is oke voor 1 nacht