@Paul1947
Dankjewel, gemeente Carregal do Sal! Wat een fantastische faciliteiten voor kampeerders. We hebben hier een paar dagen heerlijk doorgebracht! Gefeliciteerd met deze charmante plek! Groet van Paul en Leny uit Nederland
camperplaats is met linten afgezet. We zijn doorgereden
wat een leuke camperplek! we zijn hier maar een nachtje, maar ik heb genoten van het “huiskamertje”, kacheltje aan en lekker spinnen, want het is buiten nog best koud!
deze camping blijkt niet meer te bestaan. groot hek met slot erop. We hebben iets verderop overnacht bij het water
Fijne plek om te overnachten , enige kleine minpuntje is dat er best veel verkeer langskomt s morgens vroeg
wat een leuke camperplaats is dit! we kwamen hier bij toeval terecht, omdat vanwege motor wedstrijden de campings rond Assen overvol waren. En juist vandaag werden de alpaca’s geschoren. Ik mocht erbij zijn; omdat ik zelf spin en brei was dit een cadeautje bij een toch al erg goede ervaring met deze plek! AANRADER!
Dit is een fantastische camperplaats! Heerlijk rustig en zelfs een badkamer met vloerverwarming! we hebben genoten hier!
Sitecode: 101912
Supermooie camperplaats, die alles biedt wat we wensen voor een redelijke prijs!! Volop rust en ruimte in een prachtige omgeving. we verbleven hier 2 nachten ivm het geocach-event.
gewoon een fijne plek!
fijne en rustige plek, voor een zeer redelijke prijs
er wordt gewerkt. camperplaats is onbereikbaar!
mooie ruime plekken, verharde ondergrond en “eigen” terras. blijkbaar erg geliefd, want we hebben 2 nachten op de “overloop” gestaan ( wel €2,- goedkoper) voor er plaats was op de camperplaats.
Leuke kleine camping met luxe douches en alles wat je als camperaar kunt wensen. Helaas zat een flinke regenbui ons flink dwars toen we wilden vertrekken. Het grasland was zo drassig dat de voorwielen steeds verder de grond in zakten. Veel goede raad van medekampeerders en de tractor van Gjalt hielpen ons tenslotte weer op pad. Dankjulliewel!!
wat een rust hier! Heerlijk voor wie van eenvoudig en rustig houdt!
jammer van het verkeerslawaai, verder prima plek als uitvalsbasis om te geocachen in Doesburg en omgeving
prima camping, lekker luxe. klein zwembad, maar heerlijk met dit weer! ik heb wel het idee dat de campings duurder zijn, dit jaar!
met veel plezier hier 2 nachten verbleven. we hebben genoten van de mooie omgeving (te voet en op de fiets). De beheerders zijn aardig en kwamen spontaan een praatje maken. Helaas kon de zaterdagavond koffie niet doorgaan door de coronamaatregelen. Volgende keer dan maar!de gratis fles wijn hebben we tot thuis bewaard.
we staan als enige op de parkeerplaats naast het restaurant, waar we wel een lekkere afhaal maaltijd bestellen. Het toilet is nog even open en er is ook stroom. helaas valt die uit als de vriendelijke uitbaters naar huis gaan
Mooie ruime cp. Sanitair ziet er keurig uit! Let op: er is geen toiletpapier!! Dat vind ik toch een minpunt!
2 nachten hier verbleven. Gezellige cp! Precies die voorzieningen die een camperaar nodig heeft voor een redelijke prijs!
Gezellige camping. we werden ontvangen met koffie. Goede voorzieningen, zoals een kantine en overdekte fietsenstalling. Dankjewel Frida en Willem! We komen vast nog eens terug om te geocachen en te genieten van de mooie Veluwe!
Ook in september is het hier goed toeven. De camping stond nog aardig vol. Aardige beheerders en we troffen het, want vanwege het 50 jarig jubileum van SVR was er koffie met gebak!
Prima rustige plek!
Hier hebben we 2 prachtige dagen doorgebracht, al regende het gisteren pijpenstelen. Heerlijk rustig, met vrij uitzicht over het veld.
Sitecode: 91922
Vriendelijke beheerster wijst ons de weg op de eenvoudige camping met basis- voorzieningen. We moeten kiezen tussen satellietontvangst of stroom, omdat onze stroomkabel te kort is om beide aan te kunnen.
Wat een mooi park. We hebben hier 2 nachten rustig gestaan.
Heerlijk plekje. De buurman achter gaf aan wel een stroompaal en een kraantje te willen plaatsen! Dan is het hier helemaal super en wil je niet meer weg, zeker op een voorjaarsdag als vandaag!
Prima plek! Vlakbij het centrum van Doetinchem, waar in deze corona periode weinig te beleven viel. Pannenkoekenschip en wsv de Ank ook gesloten
Heerlijk rustige overnachtingsplek met stroom, water en loosmogelijkheden voor maar€10,- per nacht! Wat wil je nog meer? Ook nog in een prachtige omgeving vlak bij het dorp!
Erg leuke camping aan het meer, superaardige beheerders, die hun best doen Engels te spreken. Bij aankomst waarschuwde mevr. dat er vanavond een “ “party” zou zijn. Wel wat lawaai daarvan, maar niet ernstig. Omdat de douches alleen koud water gaven, trok zij 10 zloty van de rekening af. Prima plek, het omrijden via hobbelweg waard!
Mooi grasveld en rustige cp!
Even moeten zoeken. Tomtom zette de camperplaats een paar honderd meter van de parking. De juiste coördinaten zijn: N51°16.492 E 1°20.679. Douchen tussen 9.00 en 17.00 uur voor £4,-
De parkeerplaats stond hartstikke vol. Het valt niet mee om een parkeerplek in Cambridge te vinden. We hebben de camper tenslotte geparkeerd bij een tuincentrum en zijn vandaar met de fiets de stad in gegaan. Daarna een Britstop gekozen om te overnachten
Sitecode: 71953
Prima plek met uitzicht op zee. Geen voorzieningen. Naast terrein van camper- en caravanclub.
Sitecode: 62062
Krappe parkeerplaats voor onze camper van 7 m. Geweldig uitzicht, dat wel!
Voor deze prijs een prima plek! Heerlijk rustig. Eenvoudig, maar in de zomer vast heerlijk. Aardige mensen. Douchen is nu een koude, primitieve actie.
Fijne plek, zelfs begin maart! Tijdens ons verblijf werd het monument voor de gesneuvelde Engelse en Canadese soldaten onthuld.
Wat een leuke plek, om te verblijven met mooi weer (lente in februari). Jammer dat in februari het zwembad gesloten is.
Prima plekje. Alleen jammer dat drinkwater al werd afgesloten toen het wat kouder werd.
Rustige plek op groot parkeerterrein, wij stonden er in ons eentje; niet op een van de officiële plekken, en hadden prima satelietontvangst.
Heerlijk, wat een mooie plek!
Mooie rustige plek, jammer dat er maar 5 plekjes zijn. De plaats is blijkbaar erg populair, ook op 20 oktober gewoon vol!
We waren op weg naar deze cp. Maar na 10 km hele smalle weg, werden we een onverharde weg ingestuurd. Ook werd het al donker, dus dat durfden we niet aan. We kunnen dus niets zeggen over de kwaliteiten van deze cp, maar de weg erheen is een 2.
Wat een geweldige ontvangst! We waren nog nauwelijks aangekomen, of de cappuccino met likeur stond al klaar! Heerlijk! Aanrader!
Super leuke plek, als het je lukt om er een te veroveren! Want de plekken zijn heel populair en er zijn er maar 3!
Heerlijk plekje naast sportaccomodatie van het dorp met water en stroom. Volop vogelgezang in deze tijd van het jaar, ook snachts. We waren er in het weekend, toen er veel te doen was op het sportterrein. Extra gezellig, als je er van houdt. We hoefden niets te betalen, ook leuk!
Plekken zijn nogal schuin, maar met een paar keggen toch redelijk waterpas kunnen zetten. We hebben hier 3 nachten gestaan. Prima plek, voor stroom heb je soms wel een lange kabel nodig. Je kunt lekker douchen bij de Therme. Met e-bike is het leuk fietsen in de omgeving. Internet bij de andere cp in het dorp. I
Hier overnacht, toen het mooi weer was. Lekker grasveld, je hoort het verkeer wel langs komen, maar dat vonden we niet erg hinderlijk. Een douche zou het campergenot compleet maken. De plek krijgt zeker een favoriet van ons!
Prima plekje met mooi uitzicht. Behalve een douche is hier alles wat je als camperaar kunt wensen. We betaalden €28,- voor 2 nachteni
Mooie camperplaats, ook in april als het 's nachts nog vriest. Vanuit ons raam uitzicht op bloeiende fruitbomen.
Prima plekje om te overnachten. Ondergrond is wel schuin. Rustig gelegen aan de rand van het dorp. Stroom via muntautomaat. Aanrader!
Niet kunnen vinden. We kwamen op een doodlopende weg terecht.
Een parkeerplaats vol personenauto's, we zijn doorgereden.
Onze eerste ervaring op een camperplaats was meteen een zeer goede. Fijne plek om een paar dagen te fietsen in de Gelderse poort.