@PaulBalvers
- 2023
ik plaats hier alleen wat er nog niet over gezegd is: Sanitair: BG: was/afwas gedeelte. 1e verdiep: WC heren. 2e verdiep: was/douches heren & dames. Dus niet voor mensen, die slecht ter been zijn. Verwarmde ski-ruimte en ipv de trap naar de gondel baan is er een lift (alleen toegankelijk met de camping pas). Het restaurant is naast de gondel baan op de 1e verdiep. Dus ook met een trap omhoog. Hier geen lift aanwezig.
prima voor stad bezoek of overnachting voor de doorreis. Kaartje trekken bij de slagboom. Begin van de avond kwam een parkeerwachter langs, om af te rekenen en een uitrij kaart te geven. De bon van het afrekenen moet je zichtbaar plaatsen. Wij waren dit vergeten en werden de volgende ochtend gewekt, door een andere parkeerwachter. Dus er wordt gecontroleerd. Water gaat via een automaat. (0,50 of 1,0). Bij €1 krijg je ongeveer 15-20 ltr.
prima plek voor de doorreis naar Oostenrijk. Wij staan hier als enige camper.
Véél te duur! €138 voor 2 nachten op “comfortplaats”. Sanitair is goed, maar een eind lopen. Het enige wat beviel was de mogelijkheid te kunnen kitesurfen. Restaurant was goed. Park heeft nog een ouderwetse uitstraling maar wordt volgebouwd met nieuwe chalets.
Zeer ruime plaatsen. Vriendelijk ontvangst. Spreekt geen Engels. Voorzieningen zijn basis. Voor de afwas moet je eerst een heet water tappen uit de boiler, om dit dan in de wasbak te doen.
Eigenaars zijn zeer vriendelijk. Een camping met veel vaste standplaatsen. Sanitair is beperkt en oud. Er zijn een aantal mooie staanplaatsen aan het eind van de camping. Waarschijnlijk worden die bewaard voor mensen die lang blijven staan. Slagboom blijft 15 sec hoog. Dus bij het uitrijden iemand aan de straat zetten. Je moet nl in 1 keer door kunnen rijden.
Ruime plaatsen, vriendelijke receptioniste. Warm water bij de douches. Mooie locatie dicht bij het centrum.
Sitecode: 19251
9 juni en er staat een bord “complet”. Toch nog de receptie in gegaan. Geen plaats voor een camper. Conclusie: campers zijn doelgroep meer.
Als je (bijna) doof bent, is dit een prima overnachtingsplek. Voor ons helaas te lawaaiig. €10 betalen bij het Shell station. Eten bij het schnitzelhaus of burgerking. Wij kozen voor het Schnitzelhaus: bediening vriendelijk. Eten matig.
Ideale wintercamping! Naar beneden skiën (dan 5 min lopen naar de lift) en met de ski-shuttle (vanaf 15 uur) weer omhoog. Of met de ski-bus (niet geprobeerd). De 5e * geef ik niet, omdat je toch wel het verkeer hoort.
Mooie camping met ruime plaatsen. Vriendelijke medewerkers en een fantastisch mooie sanitair ruimte. Enige reden waarom ik geen 5* geef is het regelmatige lawaai van vliegtuigen.
Sitecode: 20269
Ja, het is duur (75/nacht 2p). Dus voor veel mensen een begrijpelijke afknapper. Máár er wordt veel voor geleverd: grote supermarkt, bakker, drogisterij, groenteboer, slijterij, kledingwinkel, zwembaden, (afhaal)restaurant, snackbar, animatie, gescheiden gedeelten voor watersporters (kite & windsurfers) en hondenbezitters. sanitairruimtes die modern, schoon en groot zijn. Camperplekken (groot) met heggen afgescheiden. Met eigen water & Electra
Vorige reviews geven ook mijn mening weer. Waarom toch maar 4*: omdat er weinig privacy is tussen de plaatsen. Geen enkel heggetje of het begin ervan. Geen ACSI, ook al hangt het bordje er wel. Maar dat kan aan de datum liggen. Je fietst/loopt zo het dorp in👍🏼
Alle positieve reviews zijn waar. Daar hoef ik dus niets meer aan toe te voegen. Op bovenstaande datum hebben we met ASCI voor €15/n (2p) gestaan. Geen geld vind ik, voor wat je geboden krijgt.
Locatie is erg mooi. Het lijkt een klein dorpje. Plaatsen zijn erg ruim en vlak (grind). Iedere plek heeft stroom en water. Restaurant alleen open tot 17:00. Menu is beperkt maar wel lekker. Gelegenheid tot diverse sport activiteiten, als er voldoende animo voor is: kajakken, suppen, raften, boomklim parcours etc. Kleine bieb aanwezig met vnl NL’se boeken. Voor gezinnen ideaal: 3 zwembadjes, speeltuintje en genoeg natuur voor “avontuur”.
Grote professionele camping. ideaal voor gezinnen met kinderen. Teveel om hier op te schrijven. Grote plaatsen onder schaduw doek. Mede door het lekker windje ook goed te doen met 34*. Restaurant is top. Winkel met vers brood. Je kan lekker fietsen en wandelen aan de overkant van de weg. Bus stopt voor de deur naar Valencia. Camping is wel duur: €64/nacht (2p). Maar dat komt door alle extra’s. Geen ACSI in deze tijd.
Fantastische plek qua locatie. Wij staan er als enige camper. Verder alleen strandgangers. Bar & Restaurant zijn open. Onduidelijk waar de plaatsen voor de campers zijn. Dus we hebben de mooiste plek met zicht en gang naar het meer gekozen. Veel meer plaatsen aanwezig dan de genoemde 4. Via “Waze” kan je niet verkeerd rijden. V
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ondanks dat het zeer druk was in het restaurant (was een feestdag). Toch alle tijd genomen, om alles toe te lichten en de activiteiten in omgeving toe te lichten. Mooie camping!! €34/n. 2 pers. Incl electra. Toegangsweg is niet geasfalteerd. Normaliter is het hek dicht (toegangscode bij inchecken). Even langs het stroompje links, is een bruggetje. Hierover om naar de receptie en/of restaurant te gaan.
Zeer mooie camping in het bos. Met ASCI €22,60/dg (2p). Veel schaduw en grote plaatsen. Sanitair is goed en schoon. Afhankelijk van je plek, kan het ver lopen zijn. Restaurant is mooi gelegen. Personeel vriendelijk. De kwaliteit van het eten is matig. Verhuur van SUP, kajak, waterfiets, windsurfplank etc. Plekken aan het water, worden afgeraden voor zware campers. We hadden er wel mogen gaan staan op eigen risico (wat dat dan ook in houd 😀).
Vaste gasaansluiting gehad. Kom zelf enige invloed hebben op de keuze van plaats, zodat het uitzicht prima is. Goede en nette voorzieningen. Verwarmde ski-kamer. Restaurant is prima. Ski-bus stopt voor de deur. 10 Min rijden naar de piste. Mooi ski gebied. Vanuit de camping ook mooie wandelingen te maken.
Onze ervaring is gelijk aan de andere reviews. Voor het afval staat er maar 1 container (aan het begin van de CP). Betalen gaat via een envelop deponeren in een stalen brievenbus (aan het eind van de CP, bij het informatiebord). Hier zijn ook de enveloppen. In de envelop zit een briefje, wat je zichtbaar moet neerleggen.
Mooie idyllische plek, zonder voorzieningen. Wel binnen 100 m een restaurant met prima eten.
Deze camping is ideaal voor wintersporters. Super dicht bij een uitgebreid skigebied en de voorzieningen zijn top. Op de CP aansluiting voor electra en gasaansluiting mogelijk. Is niet goedkoop, maar dat is heel Oostenrijk niet.
fantastisch voor een wintersport vakantie. Goede plaatsen met stroom (€33/dag) op 2 min lopen van de ski lift. Wasruimte, toiletten, douches, ruimte voor de skies en schoenen. Alles netjes.
Vriendelijke ontvangst door alleraardigste dame. Kantoor is maar beperkt open in dit seizoen. Nog voldoende plaats. Kregen gratis verlengsnoer van 30m. Op een terras staat maar 1 kast centraal. We hadden dus aanvulling op onze 20m nodig. Voor skiërs is deze locatie niet ideaal: zeker half uur lopen naar halte voor de skibus.
Voor een gratis CP is dit zeker 4 * waard. Stroom gaat met cash in de automaat. Prachtige wandel omgeving of om te gaan joggen.
Deze camping bezocht, omdat vrienden hier een chalet hebben. Mooie camping met goed en schoon sanitait. Goede braserie: kleine kaart, maar erg lekker wat er op staat. Ideaal voor familie's. Want er is genoeg te doen.
Rustige CP (ondanks enkele aanwezige vast stacaravans). Toegang via betaalzuil links voor de slagboom. Informatie op de betaalzuil ook in NL. Na betaling met je pinpas krijg je een bon met toegangscode en wificode. De toegangscode intikken op de zuil net voor de slagboom.
Sitecode: 71986
mooie, rustige en nette camping. maar wij worden GEK van de super kleine vliegjes, die kriebelen. Daarom gaan we morgen weer verder.
Sitecode: 52090
Mooie, rustige en groene camping. Beheerder is druk met inschrijven en plek aanwijzen. Zou efficiënter kunnen door plattegrond te verstrekken, zodat je er zelfstandig heen kan rijden. ‘s Avonds om 23 uur was hij nog toiletten aan t schoonmaken. Dus als hij een x “kortaf”is, heb ik er alle begrip voor. Brasserie is prima. Vooraf reserveren bij de receptie is noodzakelijk. Namelijk beperkt aantal plaatsen. Eten is lekker en normale prijzen.
Mooie, rustige, groene camping. Grote plekken gescheiden door hagen. Veel schaduw van bomen. Receptie gesloten van 12-14. Heeft geen zin om dan via de intercom te bellen. Eigenaar is aan het eten. Sanitair wordt dagelijks tussen 14-15 uur schoongemaakt. “Restaurant” is snackbar.
Mooie en rustige camping. Receptie is tussen 12-14 gesloten. Ben toen zelf een plek gaan zoeken. was geen enkel probleem. Sanitair is ok en wordt goed schoongehouden. Minpunt is de benauwdheid in de douche en wasruimte. Deur moet namelijk dichtblijven om binnenvliegende vogels te voorkomen. Bijna iedere avond bij het plein een snackkar. Via de achteruitgang kom je eenvoudig op de fietsroute naar het dorpje.
Sitecode: 20327
Camping is ideaal voor kinderen. Hele ruime speeltuin met toestellen en lucht-glijbanen (of hoe dat mag heten), zwembad en speelhallen. Schoon en nieuw sanitair. Afhankelijk van je plek wel een eind lopen. 3 Sterren omdat we het wel duur vinden. Voor 2 nachten (+elektra) betalen we €76. Toen ik vroeg of ze zich niet vergisten. Kreeg ik €8 terug. Boekingskosten hoefden niet betaald te worden, omdat ik niet gereserveerd had.
grote plekken, volledige nieuw groot sanitairgebouw met douche inclusief wastafel cabines. Snackbar aanwezig. Geen last van TGV en/of snelweg. we gaan hier zeker terugkomen.
Een mooie minicamping. met een aantal vaste standplaatsen en ruimte voor 8 camper plaatsen. We werden ontvangen door de vader van de eigenaresse, die sinds zijn pensionering als klusjesman werkt. De “patron” was extern, dus we konden een plekje uitzoeken. Ruime plaatsen, afvoerputje bij de sta plek. Sanitair voldoende schoon. Slot van de deur was kapot, toen wij er waren. Wel eigen toiletpapier meenemen. Heuvelachtige omgeving.
Mooie ruime verharde plekken met een mooi groot grasveld (per plek) om op te zitten. Ligging is zodanig dat je altijd zon hebt. Reserveren en binnenkomen met nummerherkenning liep perfect. Genoeg keuze in "buiten de deur eten" in alle variaties. Enig verbeterpunt wat ik kan bedenken is de weg langs het grijs water loospunt breder maken. Als er camper(s) staan te lossen, kan er geen enkele auto voorbij.
ivm gewicht gestaan op het verharde gedeelte, tegenover de alpaca’s. hier is plaats voor 2 campers. Deze plek is wel dicht bij de weg, die dus te horen is. Voorzieningen zijn fantastisch! Modern, verwarmd en schoon. Ook nog wasmachine en droger aanwezig. Eigenaars (Kitty & Frank) zijn super lief en enthousiast.
Fantastische camping: mooie verharde ruime plek (met grasveld ervoor). Ideaal startpunt voor fietsen of wandelen. Zeer gezellige brasserie voor een koffie, lunch, borrel of diner.
mooie camperplaats, erg populair in het weekend. Wij kwamen aan op vrijdag om 13:00 en toen waren er nog maar 3 plaatsen vrij. Tot en met zondag gebleven en alle plaatsen bleven bezet. Havenmeester komt tussen 17:00 -19:00 langs om het stageld te innen (alleen via pin)
Vriendelijk en behulpzaam ontvangst. Toiletten en Taverne dicht bij de CP. Beperkte kaart, maar erg lekker! We komen nog een keertje terug
Sitecode: 20675
Cp lijkt me een bijverdienste van de Watersportvereniging. Campers tegen de weg aan en de geparkeerde auto’s van de bootbezitters aan de havenkant. Vriendelijk ontvangst van de havenmeester. Maar geen duiding dat ik moest komen melden voor het papierwerk. (wij zijn beginners 😔). Later waren de beheerders niet meer zo vriendelijk. Les: na aankomst gelijk melden bij het kantoor.
Perfecte sanitair en camperplaatsen. Prijs is erg hoog €40 voor 1 nacht. Maar dat komt omdat er heeeel veel gratis is: sauna, groot zwembad, veel speelveldjes/-toestellen en animatie voor de kinderen. Dus perfect als je met jonge kinderen bent. Kwaliteit restaurant is matig. Hoge prijs voor matige kwaliteit eten.
Mooie aparte camperplaatsen aan de dijk. Ideaal voor windsurfers (strandje aanwezig). Helaas is kitesurfen verboden.
Mooie, schone mini-camping. Vriendelijke Eigenaren en Een lekker eetcafé erbij. Weer Problemen met de wifi-Verbinding: erg instabiel
Voor ons de 1e keer, dus geen ervaring nog met camperplaatsen. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Barcode kaart voor het openen en sluiten van de hefbomen. Wat lastig in te brengen vanuit de bestuurdersplaats. Terrein is goed onderhouden en schoon. Camperplaats aan de rand tegenover het speeltuintje. Wifi contact is wel lastig. Code inbrengen moet via aplogin.com. Mogelijk ligt dat aan firefox