@PaulCoolen
- 2019
- Hymer Tramp T678
- 2014
Sitecode: 102052
Wat een slechte vertoning, op de campercontact app staat dat honden wel zijn toegestaan zijn. Werden gewoon verbannen om iets anders te zoeken. Mensen die met een camper reizen hebben meestal en hond bijzich en personen die het fijn vinden dat er geen honden op camperplek/camping aanwezig mogen zijn, moeten gewoon lekker in een hotel gaan overnachten en vragen naar een grotere parkeerplaats om hun camper te mogen parkeren. Droefkikkers Safari65
Prima camping, lekker kort bij de haven en centrum. Wij betaalden nu 26,50 per nacht voor 2 personen, camper en hond. We zullen het net getroffen hebben mbt laagseizoen tarief.
We hebben genoten op deze mooie CP, fijne verwelkoming en heerlijk gegeten. Dankjewel voor jullie gastvrijheid. We komen zeker terug.

Inmiddels is de Camping 2 maanden gelden overgenomen door nieuw Franse eigenaren. Heel vriendelijk een spreken redelijk Engels.

Leuke en gezellige plek en zeer enthousiaste eigenaren. Echt geweldig.
Mooie plekken, maar wel erg duur.
Prima plek om te staan met de camper. Wel even een gedoe als je er niet bekend mee bent mbt binnenkomen, pas aanmaken, geld storten op de pas en bij verlaten wederom een verrekening, etc. Denk dat dit allemaal makkelijker zou kunnen. Overigens wel een goed uitvalsbasis om Trier te bezoeken.
Camping viel ons een beetje tegen, zeker voor die prijs. Douches en WC waren prima en modern. Imiddels 31 per exclusief douche muntjes. op zich een goed uitvalsbasis om te fietsen.
Mooie plek om te staan en vandaar uit lekker te fietsen en te wandelen. Mooie route langs het water naar Saarbrucken. Ook een half dagje Thermee bad is heerlijk om te doen. Jammer dat er geen douches zijn. Beheerder heel vriendelijk en behulpzaam.
Inderdaad een normaal goede wat je voor die prijs mag verwachten. Jammer dat er geen douche en wc bij is. Prima plek voor uitstapje naar Straasburg.
Fijne camping en gezellige gastheer. Lekker aan het water en een Superrr kort in de buurt. Mooie fietsroutes in de omgeving. Lemmer leuk stadje met haven en gezellige terrasjes. Prima locatie.
Mooie camping. Beetje rommelig buiten de camping door verbouwingen. Leuke buren met de theetuin en lekkere kersen verkrijgbaar bij de naastgelegen boerderijen. Niet echt een uitvalbasis om te gaan wandelen. Wel prima om met de fiets omgeving Nijmegen en Arnhem te verkennen.

Fijne mini camping. Sanitair is buiten gewoon goed. Eigenaren Bianca en John heel gastvrij en behulpzaam. Leuke omgeving voor te wandelen en te fietsen. Dagje uit naar Maastricht met fiets en/of openbaar vervoer goed te doen. Ook eigengemaakte overheerlijke jam verkrijgbaar.
Geweldig goed verzorgde mini camping met zeer mooi en schoon sanitaire, vlakke plekken voor campers. Wandelen en fietsroute naar Veere en Middelburg. Toppie..
Leuke camping en heel fijn ontvangen. sanitaire prima en uitstapjes per fiets goed te doen naar cadzand bad, knokke en breskens.