@PaulHilferink
- 2012
September 2026
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Sitecode: 196635
Beste Marc, wat heb jij een fijne CP opgezet. Wij hebben genoten van jouw vriendelijke onthaal, de fietstips en de rust. Wij komen zeker nog wel eens terug. Hartelijk dank. Ellen en Paul
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De Hiepterhof in Broekhuizen is een uitstekende CP. Alles is daar tiptop in orde. Het sanitair is schoon. De WiFi is ook oké. Een sterkte van 6 kom je niet vaak tegen. Linda komt meestal 's avonds een praatje maken om je leuke tips voor de omgeving te geven. Omdat er zoveel te doen was hier in de omgeving, zijn we langer gebleven dat we van plan waren.
fantastische CP, prachtig grasveld, goed en schoon sanitair, goed werkende WiFi en wij hebben Jamie een omar keer gesproken. Ook hadden wij hoegenaamd geen last van vliegen en muggen, zeker niet meer dan op andere CP's. Wij hebben hier 4vnachten gestaan. Wij komen hier zeker terug.
Rustige CP waar je vriendelijk welkom wordt geheten en de beheerders verder ook nog een praatje met je houden. Het toiletgebouw en de wifi zijn prima in orde. b Bij slecht weer kun je je fiets onder het dak van een loods zetten. De beheerder heeft me geholpen met het verwisselen van een lekke band, waarvoor dank . Dit is een CP om terug te komen.
Deze CP verdient wel 6 *. Alles is top tot en met een goed sterke Wifi toe ( is nog wel eens anders). In- en uitchecken gaat heel goed met een automaat, waar je ook nog je stroomverbruik kunt zien. We komen hier zeker nog wel een keer terug.
Het is een mooie CP met goede voorzieningen en een ook goed werkende Wifi ( is vaak anders). Alleen moet je veel te ver lopen/rijden om bij deze voorzieningen te komen.
Sitecode: 20675
Bijna alles is top aan deze CP. Je wordt heel hartelijk ontvangen. Marlies creeert aan de haven nog wat extra plaatsen. Wij werden zelfs uitgenodigd voor de gezamenlijke koffie op donderdag, die er is voor de leden van de watersportvereniging. Alleen de Wifi laat wat te wensen over.
Fijne uitvalsbasis om te fietsen. Je wordt hartelijk ontvangen en de eigenaar is altijd in voor een praatje. Je kunt zelfs smorgens een eitje pakken voor bij je ontbijt. We dachten twee nachten te blijven, het werden er zes.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Deze CP verdient gewoon 6 sterren. De ontvangst is buitengewoon vriendelijk, het sanitair prima in orde. De prijs is redelijk. Een fijne centrale plek van waaruit men veel leuke fietstochten kan maken. Wij konden ook fijn een praatje maken met Petra. Wij stonden hier 3 nachten met veel plezier en wij komen zeker terug.
zoals het Étapes betaamd, prijs-prestatie verhouding prima in orde. De plaats ook, een Étapes plaats zal nooit op een A1-lokatie liggen. Zorg er voor dat je voor toegang je al voldoende geld op je Étapes-kaart hebt staan, de automaat accepteert geen betalingen en zonder app wordt het een moeilijk verhaal.