@PaulMelching
- 2018
Positief: - Veilige plek - Dichtbij bushalte voor Como en treinstation voor Milaan - Zeer vriendelijke beheerders - Gratis:Electriciteit, wasmachine/droger, 2 toiletten, 1 douche, water en zwart/grijs loosplek Negatief: - Matige voorzieningen: heren hurktoilet, soms koude douche achter gordijn - Lopen naar bushalte achter vangrail langs en door hoog gras. - Lopen naar station gedeeltelijk over strook langs drukke weg- - prijs

We hebben hier prima kunnen overnachten. Alle camperplekken waren bezet dus zijn we op een gewone plek gaan staan. De betaalautomaat is momenteel buiten werking "Außer betrieb. Parkscheibe", dus wij konden gratis overnachten. De parkeerkosten zijn: 4 uur:€6. dagticket: €18.
Alles klopt op deze camperplaats; prachtig terrein, schoon sanitair, heerlijk rustig en bijzonder gastvrije eigenaren. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wij stonden in oktober op een mooie basis plek met Acsi korting. Het vorige commentaar klopt nog steeds. Er is wel een storend geluid te horen veroorzaakt door apparatuur op de hoek van het zwembad. Eind oktober was het camping deel voor hooguit 20% bezet.
Mooi ingerichte camperplek met alle voorzieningen. Zo zouden er meer moeten zijn. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Toen we om 12 uur aankwamen was er nog net één vrije plek. De plekken zijn wat klein, maar ruim genoeg voor onze 6 meter camper met fietsendrager. Ideaal gelegen CP, naast park en via autoloze brug ben je zo in de binnenstad. Als CP vol is: Er stonden soms ook campers aan zelfde kant van de rivier, maar aan andere kant van de autoloze brug. Op P voor gebouwen in aanbouw.
Postitief: Mooie plekken met uitzicht op zee. Goede voorzieningen: Schoon en goede douches. Dolfijnen vanaf de camping gespot. Restaurant en een strandje naast camping. Snachts rustig. Receptie. Negatief: Zeezicht via hekwerk. vanaf de camping kun je niet wandelen en er zijn geen fietspaden (fietsen naar Setibal is over enigsinds gevaarlijke en stijle weg (met ebike wel gedaan). Langs camping scheuren (vooral in weekend) vele motoren en autos)
Wij hebben hier 4 nachten zonder stroom met ACSI voor €12,15 pd gestaan. De camping ziet er wat onverzorgd uit (hoog gras). De voorzieningen zijn gedateerd maar schoon. Geen warm water bij afwassen, maar goede warme douche. De camping was minder dan de helft bezet en lekker rustig. Veel bomen, maar ook zonnige plekken. Veel vogels, zoals boomklever, specht, blauwe ekster en turkse tortels die zich graag laren horen. Voor deze prijs 4 sterren.
Toen we aan het eind van de ochtend de receptie, waarvan de deur wagenwijd op stond, binnenliepen werden we door de beheerder op norse wijze gevraagd of we de yellow note op de deur niet gelezen hadden. Er stond op dat de check- in tijd 14:00 was. Wij zijn direct weer vertrokken want dit voelde wel erg bot en ongastvrij. Wij waren eigenlijk al gewaarschuwd door eerdere reviews.
Voor slechts 3 euro inclusief stroom en dichtbij centrum een prima plek. 's nachts rustig.
mooie kleine camping met grote plekken langs de Donau en prima sanitaire voorzieningen. Wel jammer dat de gemeente tourisme lijkt te ontmoedigen: we moesten voor 2 nachten met 2 personen €12,40 aan belastingen (mühlgebühr en nächtigungstaxe) betalen.
Leuke kleine camping. Wij betaalden €22,80. Daarvoor heb je alleen toegang tot toiletten en een loosplek, maar geen stroom en andere sanitaire voorzieningen.
Prima camper plek. Snachts zeer rustig. Op het voorste geasfalteerde deel zijn parkeerplaatsen voor auto's en daarachter ligt een verhard deel voor campers. Bussen staan er niet. Bij vertrek betalen afhankelijk van tijdsduur (12-24 uur: 360 CZK)
Prima camping om Praag te bezoeken! pontje naar beide oevers vaart om de 20 minuten tot 20:00. Dichterbij pontje dan nabij gelegen CP. Douchemuntjes voor 8 minuten douchen zijn gratis. Omdat het gebruik van muntjes nogal eens mis gaat hierbij een uitleg: - Druk knopje voor douchemummer (1,2 of 3) - Werp munt in voordat(!) lampje van geselecteerde douche weer uit gaat (binnen 20 seconden) - Druk zelfde knopje nogmaals in.

Toen wij hier op 18-9-22 aankwamen konden we eerst de 'camping' niet vinden. Het bleek een kale zandvlakte te zijn waar niemand stond (zie foto). Uit bordjes langs de kant bleek dat hier camping plekken moesten zijn. Een receptie was ook niet te vinden. Wij zijn weer verder gereden.
Wij stonden hier als enige op deze plek met mooi uitzicht en gezellig ingerichte plaatsjes op 25-6-2022. Buiten een kraan zijn er verder geen voorzieningen en je kunt met Euro's betalen.
Prima overnachtingsplek zonder voorzieningen. S'nachts zeer rustig en auto's die er langskomen hoor je nauwelijks. Het hotel lijkt wel gesloten, want er stonden geen auto's. Wifi van hotel was wel te gebruiken. Mooie wandelomgeving.
Zeer mooi gelegen camping met goede voorzieningen en vriendelijke beheerder.
Volgens mij mag je hier met een camper niet overnachten. Het bord (zie foto) geeft aan dat je hier 48 uur mag parkeren, maar dat er voor caravans en campers een parkeerverbod geldt. Wij zijn op de P 200 meter verder gaan staan (momenteel ivm bouwwerkzaamheden gedeelelijk beschikbaar) en hebben daar 2 nachten overnacht. Bij die P staat een bord dat je er slechts 48 uur mag staan en er wordt geen uitzondering gemaakt voor campers.
Wij hebben hier op 10 oktober overnacht. Het achterste deel van de P is gereserveerd voor campers. Het parkeertarief voor een camper is 8€ van 10:00 tot 21:00. Als je dus na 9 uur savonds aankomt kun je gratis overnachten. (zie foto tarieven)

De camping is op 2 oktober 2021 gesloten. De naastgelegen CP is wel open.
We mochten zelf geen plek uitkiezen omdat dit door de computer bepaald zou worden. Nadat we een plek toegewezen hadden gekregen mochten we niet kijken of we hier wel wilden staan. Hij kon namelijk direct aan een ander toegewezen worden. wij zijn direct toen vertrokken.
Mooie camping met zeer mooi uitzicht op de krijtrotsen. Maar vooral zeer behulpzame beheerders! Tijdens een wandeling brak ik mijn pols en ik moest daarvoor meerdere keren naar het ziekenhuis in Fecamp. De camping eigenaar en zijn twee zonen hebben mij 4 keer naar het ziekenhuis gebracht en gehaald! Daarvoor wilden zij beslist geen vergoeding. Geweldig!!!

Gemoedelijke boeren camping met zeer vriendelijke eigenaar. Wij hadden een schitterende plek aan het meertje. Nog bedankt voor de eitjes die 's ochtends in onze badslippers voor de camper lagen.
Zeer mooie, rustige en uitstekend verzorgde camping.
Wij hebben hier in September 2020 met een camper op basis van een Citroën Jumper overnacht en kregen een bekeuring (slechts €10) omdat je hier alleen met een PKW mag parkeren. Iemand met een Volkswagen busje kreeg geen bekeuring (dit wordt as PKW gezien).
Prima locatie om toilet en afvalwater te legen en gelijk even voorraad in de campingwinkel aan te vullen!
Wij hebben hier 2 nachten links achter met uitzicht op graanvelden gestaan. Er was steeds voldoende plek. In het veld en graanvelden zijn 's avonds hazen en reeën te zien. Een wandeling langs Kolliceker en Kieler Ufer (waar trappen naar het strand zijn) is veel mooier dan een bezoek aan de Königsstuhl. De Königsstuhl hebben wij s'avonds na 8 uur gratis bezocht. Een zeer mooie CP!
Mooie camping met hoofdzakelijk campers en enkele caravans. Op achterste veld met alleen gras heb je lang zon. Vele vogels. Goede maatregelen en voorzieningen tav Corona. Vriendelijk personeel bij receptie. Centrum is kwartiertje fietsen. Op achterste veld zonder WiFi extender geen wifi. Goede en voldoende douches 5 min 50 cent.

Dit is een gewone parkeerplaats zonder speciale Camperplekken. Wij stonden hier rond 7 uur als enige camper en wilden hier overnachten, maar zijn na het eten weer vertrokken. We werden twee keer om een vuurtje gevraagd terwijl wij in de camper zaten. Hoeft niets te betekenen, maar ik vond het toch verdacht. Zijn toen naar een andere grotere P bij sportvelden en een zwembad gereden.
Zeer mooie CP vlakbij plaatsje. Toen wij om 4 uur kwamen, stond er slechts 1 camper, maar rond 9 uur stonden er 10 campers. Er hangt een briefje met de mededeling dat de voorzieningen worden afgesloten omdat er teveel vernield wordt. Er was alleen nog gratis stroom. Lozen kon niet meer en er was ook geen water meer.
De renovatie van deze parkeerplaats is momenteel (11 juni 2019) in volle gang en er zijn slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. snachts staat het vol met auto's. smorgens om 6:45 beginnen de bouwvakkers en is het gedaan met de nachtrust. Momenteel kun je hier alleen staan met met camper tot een meter of 6. Er zijn (nog?) geen plekken speciaal voor campers.
We zijn hier naartoe gereden vanwege de positieve beoordelingen. Het hek zat echter dicht en er kwam ook niemand nadat we aangebeld hadden. Ook geen briefje op de deur of zoiets. Toen maar even het telefoonnummer gebeld, maar niemand nam op.
De camperplek viel ons wat tegen. Er kunnen maximaal 3 campers staan en pal naast camperplek staan afvalcontainers (zie foto). verder zijn er alleen hurktoiletten.
Er staat geen bord dat dit een camperplek is, maar in het restaurant vinden ze het goed dat je hier overnacht. Wij konden op zaterdag avond pas rond 22:30 een plekje op de overvolle parkeerplaats vinden. Tot 1 uur hadden we geluidsoverlast van muziek uit het restaurant. Lijkt mij in het weekend niet geschikt als overnachtingsplek.
Mooie plekken, zonder of met beperkte schaduw. Uitziyop grasveld van zwembad. Belachelijk betaalsysteem. Voor €4,40 pp 1 dag toegang tot naastgelegen zwembad. Wij zijn op een plek gaan staan waar niemand stond maar die nog wel (tot 20:36) betaald=bezet (rood) was. Om 20:38 werd de plek op de betaalautomaat groen en konden we betalen.
Mooie plekken in de schaduw. Het toiletgebouw (zie foto) ligt naast de sportvelden: bij aankomst aan de linkerkant vlak voor de camperplekken.
Grote en drukke CP, maar prima om omgeving te verkennen. Binnen 15 minuten op de fiets naar Füssen. In ongeveer 35 minuten met de fiets via mooie fietsroute naar Tegelbergbaan. voor 13 € pp omhoog en daarna terug wandelen via Ahornreitweg is aan te raden. onderweg schitterend uitzicht vanaf Marienbrücke op Schloss Neuschwanstein.
Mooie verzorgde en gezellige campingplek. Er was s'ochtends vroeg wel enige geluidsoverlast van het naburige industrie terrein. Desalniettemin een mooie plek.
Sitecode: 62092
Leuke camping met goede sanitaire voorzieningen. Met fiets binnen 10 minuten in het mooie dorp. Als je slechts 1 of 2 nachten staat mag je alleen maar op bepaalde plekken staan (straatje rechts, rechts). Tussen 13:00 en 15:00 is Platzruhe en zijn de slagbomen dicht!
Zeer gunstig tov binnenstad gelegen CP. Geen last gehad van verkeer. Schone en nette toiletten.
Mooie CP. Wij hebben er 2 dagen gestaan. Geen last gehad van verkeer, maar er waren wel veel vliegen. Je kunt via mooi fietspad langs de Tauber naar Weikersheim fietsen. Er is één sanitair blok met 1 wc en 1 douche. Vlakbij, bij de VVV, is een mooi openbaar toilet.
Voldoende om een nacht te staan. De wc is nergens te vinden. omdat het een gewone P is en er winkels vlakbij zijn worden auto's ook direct naast de camper geparkeerd.
De camperplekken liggen allemaal langs de Main. Op loopafstand van het centrum. Je kunt ook mooi langs de Main fietsen. We hebben er op zaterdag gestaan en snachts was er behoorlijk wat geluidsoverlast van hangjongeren aan de overkant van de rivier. Nette toiletten aanwezig.
Mooie camperplekken dichtbij leuk klein centrum met restaurants. Schone toiletten. Je hoort wel elk kwartier vlakbij een kerkklok.
Rustige parkeerplaats naast zwembad. er stond alleen een vrachtwagen om te overnachten. prima voor een gratis nacht.
Mooie camperplekken. De plekken aan de ronding zijn het mooist en rustigst gelegen en hebben de meeste zon. Tussen de 2 plekken naast het wandel/fiets paadje, naar de weg, slingeren soms kinderen op hun fietsje. Voor een flesje radler uit het winkeltje/loket betaal je overigens €2,50.