@PaulRasch
- 1992
Mei 2026
Het hek is dicht, maat NIET op slot. Je opent het hek, parkeert je camper en belt. Even later wordt je welkom geheten en betaalt 5 euro! Alles werkt!
April 2026
Parkeergeld, niets meer. Er zijn geen voor Campers passende parkeerplaatsen.
Sitecode: 2077
Voorseizoen, nog rustig, veel vogels, 's-nachts een uil. Voorzieningen heel netjes. Weet niet hoe het is bij vol bedrijf in de zomer. Goede camper service plek. Supermarkt om de hoek. Camper, 2 pers. geen elektra en ASCI-card, €22
Mooie terrascamping, heel steile wegen. Eerst kijken en een geschikte plek uitzoeken, Dan bedenken hoe je daar je camper parkeert, zonder je koppeling te slopen of een boomtak te raken. Heel nette voorzieningen. Supermarkt om de hoek, 7 dagen per week open. Fijne plek als uitvalsbasis voor wandelingen.
Eindelijk een plek voor Campers en niet meer dan dat! En ... alles werkt! Fantastische omgeving, heerlijk gewandeld.
Onbetwist mooi aan het water. Voorseizoen, geen horeca, voorzieningen beperkt, Camper service plek oké. Vriendelijke beheerder kwam geld innen, €20 voor camper, 2 personen zonder elektra.
Teleurstellend. We zijn weer vertrokken. De plaatsen zijn totaal niet geschikt voor een camper. Te klein met lage takken en manoeuvreren door onverhard weiland. De toegangsweg is zeer steil met een nauwe bocht langs een schuur. Met het zweet in de handen zonder schade weer boven gekomen (buscamper 6,0m). Je moet tevoren via een app boeken en weet dus niet waar je terecht komt. We zijn het geld voor de boeking van één nacht kwijt.
Alweer een mooie plek aan de rivier. Vriendelijke mensen, mooie voorzieningen. Geen vier sterren, geen vijf, omdat voorziening voor campers ontbreken. Je kan geen grijs water geven en het toilet spoelen wordt niet toegestaan.
Idyllische plek zo aan het water, aanrader! Alle voorzieningen oké. Wij waren in voorseizoen, horeca nog dicht.
Wij zijn doorgereden. Op het terrein bouwmateriaal, geparkeerde machines en een veld vol met schapenkeutels. Sanitair afgesloten. Geen water. Een trieste bedoening.