@PaulRooijackers
- 2016
Maart 2026
Prima CP. Ivm verbouwing nog geen toilet of douche beschikbaar. Wel stroom en water (bij elke plaats). Harde ondergrond en wordt goed bijgehouden. Wij betaalden, via automaat bij uitgang, voor 2 personen en elektriciteit, 15 euro.
Tsja.....2 constant kraaiende hanen was voor ons aanleiding na 5 minuten deze CP te verlaten. De eigenaar beseft waarschijnlijk niet dat kraaiende hanen en camping of CP's NIET bij elkaar passen.
Mooie grote camping. Ondergrond kan drassig zijn. Goed sanitair, wordt redelijk schoongemaakt. Hebben geen enkele informatie over omgeving, fietsen/wandelen e.d. Een fietsroute naar kasteel van fontainebleau zou al mooi zijn.
Sanitair wordt slecht schoongemaakt. Als je dan ook nog 8 euro durft te vragen voor 1 dag WiFi voor een apparaat dan heb ik niet meer sterren voor deze camping. Stadscentrum is alleen bereikbaar voor de geoefende fietser of wandelaar. Er is wel een leuk zwembad(je).
Erg mooi gelegen camping in het dorp van Jeanne d'Arc. Sanitair maar ook de plaatsen is prima in orde. Enige kritiek punten zijn er wel. Er is geen WIFI, geen mogelijkheid om het toilet te storten en er is maar een waterpunt maar dat punt zit bij het storten van het grijs water. Niet ideaal dus. Ga zeker ook de prachtig gelegen basiliek bekijken.
Rustige kleinschalige camping/camperplaats in een mooie omgeving. Op fietsafstand van centrum Oirschot en Middelbeers. Keurig en schoon sanitair. Nu nog een stortplaats voor toilet en afvalwater realiseren en het is compleet.
Een leuke, gezellige en kleinschalige cp. Niet al te duur, wij betaalden 12 euro voor 2 personen. Maak het wat mij betreft enkele euro's duurder zodat we niet constant met muntjes moeten werken, zoals voor water, douche en electra.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Camping/camperplaats, onderdeel van hotel/restaurant, in een zeer heuvelachtig gebied. Afvoer afvalwater/toilet aanwezig. Verschillende waterpunten op het terrein (steenslag). Prima nieuw sanitair. Goed restaurant op het terrein. Wij betaalden 24 euro voor 2 personen, alles inclusief. Een echt fietsgebied is het niet of je moet van fors klimmen en dalen houden.
Top plaats. Alleen stroom betalen. Afvalwater en toilet gratis af te voeren. Op de fiets naar het erg mooie stadje met in het centrum een gedenksteen voor prins Claus. In het museum(pje) is in een gedeelte aandacht besteed aan de relatie met koninlijk huis. Leuk om te zien en lekker kneuterig.