@PaulSmid
Juli 2026
Parking op zich prima, nu 200 NOK per dag maar de borden laten zien dat je hier NIET mag overnachten. Dus eigenlijk geen camperplaats alleen parkeerplaats.
Juni 2026
wat een vreselijke smeerboel hier, zo vies!!! geen drinkwater
Wat een paradijsje hier. Midden in de natuur en de toiletten zijn prima en schoon. Er is iets heel lieflijk moois neergezet hier, leuk winkeltje met eieren, jam etc. Aardige eigenaren, wij hebben ‘s avonds een zelf uitgezette wandeling gemaakt en hebben wel 10 herten gezien en een vos. Zo mooi en vlakbij Fjälbacka wat prachtig is! Van harte aan te bevelen dus!Een oase van rust.
dit is echt geen camper plek. een vaag stukje grind in het bos waar je via een land weggetje kunt komen, wij zijn weer omgedraaid.
wij vonden het hier prachtig! Steeds hertjes in het veld en kraanvogels. Hebben over de weg naar een groot meer gewandeld waar je via een hangbrug naar een eiland kon, geen mens gezien. Ondanks geen voorzieningen heerlijke plek en rustig, mooi monument.
op zich een mooie plek maar Uddevalla is zeer sfeerloos en er is ontzettend veel lawaai van verkeer en jeugd met keiharde muziek. gefietst op de promenade en gewandeld in bos ten noorden van Uddevalla, dat is mooi.
Sitecode: 195402
wat een geweldige plek hier! met zoveel gastvrijheid word je ontvangen en ik kreeg een hele beschrijving over het schiereiland waar we zitten en dat is werkelijk prachtig! je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Vanaf Mölle naar de vuurtoren gewandeld, erg mooi. Sanitair erg schoon, kortom hier wil je graag naar toe! Wel raadzaam om even te reserveren want het staat zo vol.
prima locatie behalve de hittegolf en geen spatje schaduw… maar ja daar kunnen zij ook niks aan doen. Wij dachten een heerlijke duik te nemen in het meer maar helaas, de al eerder genoemde bacterie schijnt moeilijk te bestrijden. De bistro bij het meer deden ook hun best maar de stroom was uitgevallen dus geen pizza😜 Er was water en elektriciteit, geen grijs waterput, was afgezet.
Wat een verrassing hier, zo’n mooi uitzicht op de Mt Canigou, de familie, vader, moeder, dochter en zoon die het runnen zijn bijzonder vriendelijk. Er heerst een hele fijne sfeer, gezellig barretje en er wordt van alles georganiseerd. Het is wel handig als je met de camper een fiets bij je hebt want naar supermarkt en dorp is het zo’n 2 km. Echt prachtig gewandeld in de omgeving, sanitair prima.
Een klein paradijs hier! prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Camping met prachtige bomen, enige nadeel is dat het ommuurd is met een prachtige heg zodat je de mooie omgeving niet kunt zien maar dat is dan ook het enige. Mooi sanitair en erg vriendelijk personeel.