@PaulSmid
Parking op zich prima, nu 200 NOK per dag maar de borden laten zien dat je hier NIET mag overnachten. Dus eigenlijk geen camperplaats alleen parkeerplaats.
wat een vreselijke smeerboel hier, zo vies!!! geen drinkwater
Wat een paradijsje hier. Midden in de natuur en de toiletten zijn prima en schoon. Er is iets heel lieflijk moois neergezet hier, leuk winkeltje met eieren, jam etc. Aardige eigenaren, wij hebben ‘s avonds een zelf uitgezette wandeling gemaakt en hebben wel 10 herten gezien en een vos. Zo mooi en vlakbij Fjälbacka wat prachtig is! Van harte aan te bevelen dus!Een oase van rust.
dit is echt geen camper plek. een vaag stukje grind in het bos waar je via een land weggetje kunt komen, wij zijn weer omgedraaid.
wij vonden het hier prachtig! Steeds hertjes in het veld en kraanvogels. Hebben over de weg naar een groot meer gewandeld waar je via een hangbrug naar een eiland kon, geen mens gezien. Ondanks geen voorzieningen heerlijke plek en rustig, mooi monument.
op zich een mooie plek maar Uddevalla is zeer sfeerloos en er is ontzettend veel lawaai van verkeer en jeugd met keiharde muziek. gefietst op de promenade en gewandeld in bos ten noorden van Uddevalla, dat is mooi.
Sitecode: 195402
wat een geweldige plek hier! met zoveel gastvrijheid word je ontvangen en ik kreeg een hele beschrijving over het schiereiland waar we zitten en dat is werkelijk prachtig! je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Vanaf Mölle naar de vuurtoren gewandeld, erg mooi. Sanitair erg schoon, kortom hier wil je graag naar toe! Wel raadzaam om even te reserveren want het staat zo vol.
prima locatie behalve de hittegolf en geen spatje schaduw… maar ja daar kunnen zij ook niks aan doen. Wij dachten een heerlijke duik te nemen in het meer maar helaas, de al eerder genoemde bacterie schijnt moeilijk te bestrijden. De bistro bij het meer deden ook hun best maar de stroom was uitgevallen dus geen pizza😜 Er was water en elektriciteit, geen grijs waterput, was afgezet.
Wat een verrassing hier, zo’n mooi uitzicht op de Mt Canigou, de familie, vader, moeder, dochter en zoon die het runnen zijn bijzonder vriendelijk. Er heerst een hele fijne sfeer, gezellig barretje en er wordt van alles georganiseerd. Het is wel handig als je met de camper een fiets bij je hebt want naar supermarkt en dorp is het zo’n 2 km. Echt prachtig gewandeld in de omgeving, sanitair prima.
Een klein paradijs hier! prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Camping met prachtige bomen, enige nadeel is dat het ommuurd is met een prachtige heg zodat je de mooie omgeving niet kunt zien maar dat is dan ook het enige. Mooi sanitair en erg vriendelijk personeel.
het bevalt hier erg goed, heerlijk rustig, wel langs een drukke weg maar daar heb je absoluut geen last van als je er een stukje vanaf staat. Op de fiets kun je je hier dagen vermaken, Chambords is prachtig. Wifi werkt alleen bij de receptie, de wasmachine en droger werden vandaag geplaatst. Tot ‘s avonds laat de zon!
Een prachtig gelegen camping, hoezo doorreiscamping? Er is hier zoveel te doen en zien, het prachtige Pöllatal en ontzettend groot wandelgebied. Sanitair brandschoon, afhaalmaaltijden, echt heerlijk hier, jammer dat we naar huis moeten. Supermarkt in Rennweg op 3 km.
heerlijke plek, waren alles in de omgeving nog aan het opbouwen (strandstoelen etc) . De sfeer op de camping fijn, superschoon sanitair en prachtige douches. Leuk om aan het strand te zitten maar verder weinig te doen.
camping bestaat niet meer.
een prachtige plek op het platteland, aardige mensen, wel de hele dag machines om je heen aan het werk maar ja, een druk boerenbedrijf! Douchen moet in de vrouwen wc en is nu 2,50! Geen gelegenheid toilet te legen , prachtig gefietst langs de Po en naar Mantova, prachtige stad! Ze hebben fietsroutes klaarliggen. Geen Wifi
op 2 September ná de gigantische regenval in de streek hier aangekomen om vanaf Dresdner hut te gaan wandelen. camping dame vertelt dat weg is afgesloten vanwege schade aan natuur en wegen. verdere vragen heeft ze geen zin in, wel vermelden dat geen elektrische kachel is toegestaan ondanks de pittige stroom prijs van 3 euro. een en al desinteresse, onvriendelijkheid en onwillend om te helpen. dus maar één nacht gestaan. uiteindelijk wel gelopen.
wat een geweldige mooie plek, aan de overkant zie je de Lofoten liggen, zo prachtig! Sanitair prima. Verderop is een buurtwinkel annex buurthuis, de lokalen drinken daar na hun boodschappen koffie met elkaar, zo aardig allemaal! Achter de camping kun je de berg op wandelen, helaas konden we niet verder door sneeuw maar het uitzicht was onvergetelijk.
Wat een prachtige plek hier en wat een leuke , jonge ondernemers. Pas een jaar hier en al zoveel opgeknapt, mooi sanitair, lekkere pizza’s en broodjes en een hoop vriendelijkheid. Zijn nu beukenhagen aan het plaatsen om de plekken af te bakenen. Wij hebben rondom het meer gefietst, gewandeld bij Fyrskas en bij 2 meertjes 7 km bij de camping vandaan. Kortom, lastig afscheid nemen maar ja andere plannen!
wij vonden het hier prachtig, lekker op de fiets naar het park Tiveden. Het restaurant is inmiddels gesloten. Wat een rust en mooie natuur hier, 2 keer een eland gespot in de buurt van de camping, het was nu nog erg rustig op de camping .
deze camper plaats is samengevoegd met de andere camper plaats. zelfde prijs en zelfde voorzieningen. prima vertoeven hier voor uitstapjes Kopenhagen.
cp nergens te vinden! toegangsweg vanuit Wald niet te doen met camper boven2,5 ton, is verboden
Wat een prachtige locatie! Geweldig uitgangspunt voor wandelingen en wat een uitzicht, zo mooi! Wij hadden het geluk dat de poort openstond en dus geen tarief hoefden te betalen. Hebben wel 2 keer in het Arturhaus gegeten en bij navraag mochten wij beneden in de sauna tegen betaling van 3 euro pp douchen! Buiten daar op het terras kun je ook water halen. In de weekenden natuurlijk topdrukte van de lokalen die komen wandelen. Panoramawandeling top
wat een prachtige plek! Midden in de natuur en prachtige wandelmogelijkheden in de buurt! Verschillende dalen te bezoeken, echt prachtig, mooie plekken en vriendelijke mensen.
wat hebben we hier ontzettend genoten van het uitzicht, de supervriendelijke campingeigenaar, de wandeling door het dal en daarna de Grossglockner strasse! Echt een aanrader! Mochten zelf een plekje zoeken, veel ruimte, sanitair prima, lekker retro maar voldoet prima.
prima camping maar doet toch anders aan als je regen hebt…maar vele mogelijkheden, fietsen langs de Drau en prachtig gewandeld van de Tristachsee naar de Dolomietenhut in de Lienzer Dolomieten. Mensen vriendelijk op de camping en mooi sanitair! Lienz zelf vonden wij niet echt bijzonder.
best een mooie plek, s morgens herrie van ouders en kinderen, bakker was gesloten op donderdag... Er was wel een pizzabakker in een busje woensdagavond! Heel leuk. Geen mug gezien maar was ook te koud om buiten te zijn.
geweldig mooie plek! Wat kun je hier mooi wandelen. idd geen voorzieningen, alleen grijs water . Maar zo mooi!
Heel vriendelijk ontvangst, zwembad en sanitair prachtig, prima plek voor de camper. klein stukje fietsen naar het strand en de supermarkt. voor WiFi moet je apart betalen maar is goed. Wij hebben ook heerlijk gewandeld in het Sierra d'Itra! Aanrader dus!
Erg fijne camping, sanitair prima. We waren verrast door de schitterende omgeving, bij VVV Beceite tickets(gratis) gehaald voor de parkeerplaats bij de kloof, handig om op de fiets te gaan,dan ook tickets nodig. Wandeling vanaf P4 bij de Pequeraz gemaakt, daarna in de prachtige rivier gezwommen, wat een schoonheid! Eten was goed op de camping, was alleen in het weekend open nu (24 september).
Ik snap niet dat andere kunnen zeggen dat dit een rustige plek is midden in het bos! je staat gewoon aan een keidrukke weg! Prima als je even moet overnachten maar heel erg druk verkeer dus
Prima camping, aardige mensen, schitterende omgeving. Alleen geen mogelijkheid om grijs water af te voeren, dus het vermelden waard.
Prima camping! Gratis bus naar de meren. Het restaurant geprobeerd maar vonden wij heel slecht!
Prima plek bij heel aardige wijnboer met uitnodiging voor rondleiding en proeverij. Wijnen vonden wij niet bijzonder, over smaak valt niet te twisten. Heeeerlijk rustig.