@PaulSteenbrink
- 2009
Sitecode: 196616
We waren op doorreis en moesten hoognodig ons toilet legen. De vriendelijke beheerdster vond dat geen probleem, liep zelfs met ons mee om te laten zien waar dit kon.
Sitecode: 52012
Goede prijs kwaliteit verhouding. Beheerder heeft voor ons een taxirit naar Granoliers geregeld. Vanaf Granoliers met de trein naar Barcelona.
Een geweldige plek om na een lange reis tot rust te komen. Goede douche, Wifi, stroom, hartelijke ontvangst. Broodjes sevice elke ochtend en 's avonds kun je er een flesje wijn pakken en later aangeven dat je er een gepakt hebt. Aanrader.

Een hele fijne rustige plek met schone voorzieningen. Prijs is exclusief. stroom. Stroom is €4 p.n.
We dachten hier voor 14 euro per nacht te staan. Bij afrekenen blijkt dat je 4 euro per nacht voor elektriciteit moet betalen, dus 18 euro p.n. inclusief. stroom. Minpunt omdat de stroom regelmatig uitviel.
Een bijzondere ervaring om zo in de natuur te staan: verschillende soorten gieren, de rode wouw en langs vliegende kraanvogels. Ook de schapen komen regelmatig langs. Super douche, aardige beheerders, die je met veel enthousiasme vertellen over de omgeving.
Gastvrij, gratis stroom. Prima plek in deze kerstperiode is deze plek mooi versierd met kerstverlichting..
De camping blijkt gesloten te zijn. Onvriendelijke man. Niet naar toe gaan.
Sitecode: 91929
Fijne plek om te verblijven. Gastvrij, schoon, mooie omgeving. En een leuke attentie uit het bijbehorende glasatelier.

Prachtige plek, mooi uitzicht rondom, aardige beheerders, alle voorzieningen prima.
Mooie plek als je zelfvoorzienend bent. Plekken echter precies in loop van sporters en ouders. Daardoor ook auto's geparkeerd op cp's, andere cp bezet door grote wagen bevolkingsonderzoek.
Geweldige plek, rustig, alle voorzieningen (hoef je bij geen gebruik niet voor te betalen). 's Morgens warme broodjes mogelijk.

Prima overnacht, rustige plek bij camperwinkel /-garage. Volgende dag deed onze kachel het niet. Deze werd dezelfde dag gedemonteerd, nagekeken, gerepareerd en terug geplaatst. Een niet geplande klus van een paar uur! Reparateur dacht goed mee, we kregen ook bruikbare adviezen, we zijn warm en met kennis dezelfde dag weer op weg gegaan.
Eenvoudige, basic en rustige CP. Alleen als je zelfvoorzienend bent, afvalcontainers horen niet bij CP. Mooie plek voor wandel-/fietstochten, kleine kruidenier op 200 meter. Wel jammer dat plekken gebruikt worden als gewone parkeerplaatsen.
Keurige CP met alle voorzieningen, vriendelijke uitbaatster. Prachtig uitzicht over de haven (als je achter staat). Prijs zeker waard in vergelijking met de gemiddelde camping.
Camper-/parkeerplaats naast voetbalvelden. Op zaterdag zo druk dat de andere 4 plaatsen bezet waren door geparkeerde auto's. 's Nachts rustig, goede plek om Drachten te bezoeken.
Kleine, 's nachts zeer rustige camping. Goede fietsroute 4km naar centrum Leeuwarden. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs incl. alle voorzieningen.
Goede plek om dorpje te bezoeken. Aardige beheerder die bereid is om over technische zaken mee te denken (campert zelf ook). Stroom, water, nodige looswerk bij prijs inbegrepen.
Simpele CP. Gratis, voorzieningen d.m.v. automaten. Je staat op industrieterrein. Op belendende snelweg na geen geluidsoverlast. Leuk dorpje op loopafstand.
Prima camping! Heel rustig toen wij er waren, picknickmeubels in de schaduw onder zonnepanelen. Schoon sanitair, stadje goed te bereiken per fiets, 5km over rustige weg. Je kunt alleen afrekenen tussen 9 en 10 uur (of na heel veel telefoneren...).
Nog erger dan aan de overkant v.d. Elbe: aan niets is te zien dat het een camperplaats betrof en dan ook langs doorgaande weg. Doorgereden ondanks dat we zelfvoorzienend zijn.
Je zal hier zelfvoorzienend kunnen staan (kunnen wij): toch doorgereden. Aan niets was te zien dat het een camperplaats betrof, we hadden w.s. in een gewoon parkeervak moeten gaan staan tussen de geparkeerde personenauto's.
Heerlijke plek voor wandel-/fietstochten. Vriendelijke beheerder, informeert je over alle mogelijkheden in de buurt. Verder alles voorhanden: kleine winkel, stroom naar gebruik, goed sanitair en gratis wifi.
Prima plek om Dresden te bezoeken. Langs (overdag) drukke weg, maar wel ruime plekken met veel bomen. Wat we vreemd vonden is dat er ook auto's met caravans staan.
Fijne plek voor overnachting en bezoek aan plaatsje, op CP geen voorzieningen, behalve elektriciteit, aan een (overigens bezette) paal, 1 euro voor....?
Mooie rustige plek, zelfs Rotterdam op loopafstand. Afgelopen nacht zong de nachtegaal in boom langs water!
In alle rust op deze prachtige plek met zicht op de Nieuwe Waterweg en boten.
Niet druk, flinke plaatsen. Uitstekende plek zonder voorzieningen, maar als je dat van te voren weet is dat voor ons geen probleem. Prima, rustige camperplaats, ruime plaatsen (al hebben we niet veel nodig), geen voorzieningen, maar dat wisten we van te voren.