@PaulVerbeek
wij kunnen alleen iets positief schrijven.we staan hier nu in het aspergeseizoen.lekkere asperges.
propere cp.de prijs is nu 18.10.electriciteit apart te betalen.
wij sluiten ons aan bij al de goede review.als we in de buurt zijn komen we naar hier.voor naar het strand tegaan is het handig Electrice fietsen.
deze camperplaats is vernieuwd door campingcarpark.helemaal vernieuwd.
ik sluit mij aan´ bij de vorige revieuws
wij zijn hier nu.wij betalen nu 16 euro voor een comfort plaats aan zee.anders 13 euro en die plaatsen zijn ook groot.sanitair zeer goed.wij komen zeker terug als we in de buurt zijn
Prachtige plaats. Alle voorzieningen.
sorry.ik lees hier soms enkele negatieve beoordelingen. voor ons kunnen we niks negatiefs vinden..we hebben een camper 7m lang en grotere hebben ook geen problemen. zeer grote plaatsen.
wij staan nu op deze camping.proper sanitair.grote plaatsen schaduw.plaats genoeg nu.geen zwembad,geen wiffi geen speeltuin,wat wij allemaal niet moeten hebben.prijs is 24 euro.waarom ik geen 5 sterren geef is dat er geen warm water is aan de afwas.
we staan nu op deze plaats.proper.gratis wc leegmaken.elec.2euro.water2euro
op 23 september toegekomen.alles dik inorde op deze cp plaats.deze morgen 24 september zie ik op 20 meter van mijne camper nen dikke drol van een hond liggen.nu hoop ik dat den baas van dienen hond vol schaamte vertrokken is van de camperplaats.je moet toch maar durven van zo weg terijden.
camping zeer proper sluit op 20 september zodus plaats genoeg nu.ruime plaatsen.sanitair zeer goed.fietsweg naar zee 10 minuten.
voor ons alles inorde.
Voorlopig gesloten wegens corona
Voor ons prachtige plaats min punten geen.
Ik ben juist terug van sixtus bos. Ik sluit mij aan bij al het positieve het negatieve dat ik hier gelezen heb over het water voor de cassette is nu toch goed. Ik weet niet hoe dat het vroeger was
Propere camping, misschien moeilijk voor grotere campers+7m.
Goede CP plaats op door reis
Goede CP plaats op doorreis
Goede CP plaats op door reis
Wij sluiten ons aan bij al de positieve reacties. Waarom geen 10 dan, ik weet het het ook niet. Christiane paul
Sitecode: 62058
Wij sluiten ons aan bij al de vorige beoordelingen, Christiane paul
ik geef een 10.0 voor alles.
hier geweest op 15_04 2017 grote camperplaats, ik denk er staan er zeker meer dan 100, we betaalden 12 euro elec. inbegrepen, voor ons een goede plaats.paul ,christiane
wij staan nu op de CP elektriciteit gaat niet je 'krijgt maar ,3 amp,voor het overige lijkt het wel inorde .paul