@PaulWit
- 2019
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
11 sept. 2026, Ik had een fijne plaats aan de rivier. 3 fraaie Sanitair gebouwen. Broodjes zijn er genoeg in de ruim gesorteerde campingwinkel. Ruim 10 minuten wandelen naar het Morteratsch hotel en vandaar ruim 2 uur lopen naar de Boval Hütte (2400 m.), 600 hoogtemeters, een bijzonder leuke plek. Naar de Morteratsch gletsjer is het een half uur over een breed effen pad, vanaf het smalle bruggetje nog een kleine 40 min. over een alpine pad.
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
18 september 2026, Leuke sfeervolle camping, 2 nachten was ik hier. Zoek ergens op de camping je plek, tussen de jaarplaatsen en soms ook wat oneffen! Wel bijzonder. Fijn sanitair en een leuk klein zwembad. Ook een restaurant met terras. Erg behulpzaam bij de receptie. In 5 kwartier loop je naar Scuol, volg de rivier!!
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
20 september 2026, 1 nacht was ik hier en de cp was vol, maar idd bij het tennispark was plaats genoeg, daar stonden 5 campers. Iets verderop ( ri. centrum) kan je bij de tennisbanen makkelijk van het toilet gebruik maken. Prima terrein om te staan en erg rustig s'nachts.
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
September 2026, Zelf je plek opzoeken met een foto van de reserveringen, werkt uitstekend. Ook één groot vrij veld met 2 eigen toiletten, prachtig groot sanitairblok met sauna. Prettige receptie, leuk restaurant en broodjesservice. Iets buiten de camping zijn de Pisch watervallen, beetje alpine pad, erg mooi, je kunt iets hoger gaan en dan via Santa Maria terug!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
1 augustus '26, 2 nachten hier gestaan. Plaats genoeg en we hadden een rustige nacht. Als er gesport wordt ( hek open tegenover fitnesscentrum!) kan je in/ bij de kantine prima naar het toilet! Ook hebben we even gezwommen in het zwembad, heerlijk, € 5 p.p. Jever vonden wij een bijzonder leuk stadje, loop ook even langs de singels en natuurlijk het slotpark niet vergeten. Aldi 5 min. lopen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
2 augustus '26, Wij stonden 2 nachten op het eerste terrein in het midden met grasstrook en bomen. Je zit daar heerlijk in de schaduw. Plaats genoeg ( hoofdseizoen!), eind van de middag zijn alle personenauto's verdwenen. 's nachts rustig. Toilet legen mag van ons best €1 kosten!! Aan de zuil makkelijk betalen, € 12 per 24 uur.
Juni 2026
30 mei 2026, Enthousiaste ontvangst bij de receptie. ik kreeg een mooie plek direct aan het water. Sanitair is erg mooi, met een tag kom je in het san. gebouw. Op de camping is een restaurant en op 2 min. lopen is Harry's eetcafé. Naar Groningen fiets je in 20 min.
28 mei 2026, Mooie camperplek in rustige omgeving. Betaling idd supermakkelijk. Gegeten in Restaurant Krone ( 5 min. lopen!), leuke bediening en goed gegeten. Een fijne bakker is dichtbij in Hage, bij de rotonde linksaf.
26 mei 2026 Fraai sanitair op deze grote camping, ik had een goede plaats dicht bij het strand, je loopt in 8 min. naar de ferry. 2 nachten geboekt voor een dagtrip naar Wangerooge . Gegeten in het restaurant ( foodcourt) aan de haven, lekker gegeten én een goed systeem.
April 2026
13 april 2026 1 nacht op deze fraaie camping geweest. helaas lichte regen. Het restaurant is open op do., vr., zat. en zondag. s'ochtends een heerlijke verse baguette besteld. sanitair uitstekend Enthousiaste Nederlandse eigenaar.