@Paula
- 2010
mooie, veilige en stille camping. keurig sanitair, maar de douches zijn lauw. wij betaalden £30 voor twee personen met camper.
mooie, rustige plaatsen. Sanitair zeer schoon. let op: het blijkt dat je hier max 48 uur mag staan. Mooie uitvalsbasis voor prachtige fietstochten naar bv het Arnhems museum, de Gazelle fabriek in Dieren, Bronkhorst en het park van Dutch Dreams in Doetinchem
prachtige camping. wasmachine kost €5 per was. speeltoestellen voor kinderen. schoon sanitair en rustige omgeving. grasveld, stroom en ruime plekken.
nu mag je hier nog 2x24 uur staan. is voldoende om mooie fietstochten te maken. ik heb de mannen van de gemeente die de vuilnisbakken leegden een compliment gegeven. Winkels in leuk stadje op loopafstand. prima bio-winkel!! Dank aan de gemeente voor deze mooie plek!
prachtige plek. zwart water: til het wc rooster op, dat op de grond ligt. voor de watertappunten!
prachtige plek voor 2 campers. stroom, water, badkamer met douche en toilet. wandelend naar water:400 meter. neem de verrekijker mee! je kunt alleen contant betalen. niet lozen.
drijfnatte ondergrond na regen. rij door tot na het havengebied, daar zijn de cp’s. een top Italiaans restaurant “ la Posta” gevonden in het stadje. leuk om doorheen te wandelen! betaalautomaat werkt simpel. stroom altijd incluis 170,00. doe het label aan de stroomkabel, niet achter je ruit.
geen afvalbak gevonden. eerst stonden wij aan de linkerkant, maar zijn verhuisd naar rechterkant vanwege schaduwplek. heb heerlijk met mijn verrekijker vogels bekeken. oa de groenling en de merel die het hoogste woord hadden. s nachts totale stilte. geen voorzieningen, maar 10 km verderop heb je dat wel.
wauw! na 16 jaar camperervaring, kan ik wel zeggen dat dit plekje bij de top 5 een plaats gaat krijgen. totale rust, sanitair een 10+ en een grasveld waar je heerlijk met blote voeten op kunt lopen. contant betalen of met tikkie. zon- en schaduwplekken.
voorzieningen zijn top, maar de plek is niet geweldig. keuken en eetzaal gebruiken wij niet. voor een overnachting op doorreis prima.
Prachtige camping met fruitbomen. Vriendelijke ontvangst die meteen aangaf dat je kon kiezen voor een schuine plaats met prachtig uitzicht óf een vlakke plaats. Wij kozen voor het eerste. Wasmachine en droger: prima en simpel. Tv ( ek voetbal) kon boven deze 🧺 ruimte bekeken worden. s Avonds vanaf 21:30 was het stil op de camping. Mooie wandelomgeving.
topplek met prachtig uitzicht. vlakbij: toilet, sanizuil, afval, winkeltje, benzinestation.
prachtige camping. bij receptie was niemand, dus 200 m doorgelopen naar winkeltje. het meisje daar heeft ons keurig geholpen. heerlijke douches. was doe je door de Miele wasapp te downloaden en er tegoed op te zetten. €20 voor twee wassen plus drogen. leuke wandeling gemaakt. mooie omgeving.
schitterende plek, maar wel n bekeuring achter de ruitenwisser. 660 nk. jammer, maar u bent dus gewaarschuwd!
prachtige, ruime plek. deze mensen hebben met liefde deze plek ingericht. bij iedere CP die 4 sterren of meer van ons heeft gekregen, laten wij een Hollands cadeautje achter. Dank aan de eigenaar!
gratis overnachting. lekker gezwommen in overdekt zwembad ( contant geld!) bij aankomst links tegen de bomenrij parkeren. geen voorzieningen.
mooie, ruime plek. top!
zeer vriendelijke ontvangst. aan doorgaande weg. s avonds stil. op loopafstand van stadje met kasteel. erg leuk voor kinderen om lopend te bezoeken (700m). mooie fietsroutes. ruime plekken, brood te bestellen, nette toiletten en douches met drukknop. lekkere straal en warm. wij grote Hollanders zullen het wat krap vinden.
wát een locatie om met de camper te staan. geen voorzieningen. maar een schitterend paleis om te bezoeken! overweldigend! (€14 pp, audiotour zeer aan te bevelen: €4) Napoleon moest eens weten, dat we met de camper over zijn oprijlaan hebben gereden! paardrijschool is ook te bezoeken. als je bij de hoofdingang (waar je de kaartjes koopt)het hek uitloopt en naar rechts: maître Paul heeft de lekkerste macarons!
prachtplek! op pleintje. heerlijk bakkertje op 100 meter. leuke fietsroutes ( zie bord op plein). vrijdag kleine markt. gratis stroom, plee lozen. waterinname mogelijk. op het moment dat wij er waren was er een festival. gezellig!
mooie cp, maar wij voelden ons er niet veilig. grote loslopende hond, camper met kapotgeslagen raam en andere camper had luide muziek aan. we zijn verder gereden.
mooie terrassencamping. zeer attente ontvangst. schoon. heerlijke douches. mooie, ruime plaatsen. zwembad kon nog niet gebruikt worden.
fantastisch! Bij de hoge lichtmast, achter het muurtje, aan het begin van de pier is een verborgen kraan
inderdaad wat krap, maar genoeg plaatsen. Er is een fantastische gelegenheid aanwezig om je was te doen én te drogen!
op prima locatie. met de fiets naar Porto centrum: ideaal. netjes geholpen en persoonlijk naar onze plek gebracht. vrij uitzicht in de douches voor lange mensen. prima voor n prikkie!
Vriendelijke ontvangst, ik kreeg ook een plattegrond ( met rode fietsroute) om in de binnenstad te komen. Mooie, in etages verdeelde camping. Prachtig zwembad met ligstoelen. Toiletten: schoon en buiten hangt een grote rol toiletpapier. Douches: ruim, zijn qua warmte zelf in te stellen, goede straal. Ook de plekken op de camping waren ruim, hoe hoger je de camper zit, hoe minder last je hebt van het verkeer. Begrijp de laatste revisies niet.
wij hebben hier op 8-5 gestaan. prachtige plek om Ericeira te bezoeken. op terugweg wel weer n klim naar boven. keurig schoon, er zijn ook afvalbakken. s Avonds is het stil.
inschrijven verliep wat moeizaam. zwembad bleek pas per 1 juni gevuld te zijn. ik betaalde €22,50 per nacht ( camper, 2 pers. en elek) blaffende honden: klopt, maar ze zaten vast en waren s nachts stil. broodjes te bestellen winkeltje stelt niet veel voor WiFi alleen in het kantoortje, niet op de camping. veel schaduwplekken fantastische douche, echter de hokjes zijn niet berekend op grote Hollanders. maar dat is de charme van Portugal!
wij hebben vanaf het station een taxi genomen. €25 naar het monument van de Portugese ontdekkingsreizigers.
prachtige, ruime plekken met schaduw. uitzicht fantastisch. het mooiste en origineelste sanitairblok dat ik ooit heb gezien! was doen is nogal omslachtig ( hoofd schoonmaak doet dit voor je en vouwt zelfs de was voor je op!) rond 21 uur is het stil op de camping.
schoon en veilig. luxe cp. wij kregen de laatste plaats voor €10 per nacht. zonder stroom. prachtig zwembad(je). dit is kwaliteit voor weinig geld. van Jan kregen we de wificode, versgeoogste amandelen en een stralende glimlach!
mooie plek om te staan als je Tevira wilt bezoeken. goed georganiseerd en onderhouden. verkoop biologisch toiletspul! 21:00 uur is iedereen in zijn Camper vanwege de muggen en dan is het ook stil. de trein wekt je.
unieke plek. We waren hier met 35 graden, maar genoeg schaduwplekken en een heerlijke zwoele bries. tot laat in de avond buiten gezeten en genoten van de schitterende sterrenhemel! We hadden deze plek mede gekozen vanwege het zwembad, maar dat viel tegen. daarom geen 5 sterren. WiFi is goed.
zeer ruime plek, veel bomen en een verrukkelijk zwembad wat er erg schoon uit zag. Prima ligbedden erbij. De stad Evora hebben we met de fiets bezocht, links van het politiebureau is een parkeerplaats voor fietsen. sanitair zag er nieuw uit en de douches waren goed. De slang om water in te nemen, werd gebruikt om de wc-cassette schoon te spoelen. getver! ‘s Avonds begon om 11 uur de nachtegaal te zingen. een hoogtepunt!
nette camping met ruime, schaduwrijke plekken. Zeer schoon en ruim sanitair. stadje stelt niet veel voor.
heerlijke en schone plek. we hebben de fietstocht naar Givet gemaakt. 30 km heen en 30 km terug van langs de Maas. geen last van de weg aan de overkant gehad.
prachtige plek. schoon. afvalstation vlakbij. vuil water lozen en toilet legen. bij het kerkje staat een bord met wandelroutes. 👍🏽
prima plek, loopt via bruggetje zo t stadje in! Niet geschikt voor grote campers! De platanen op de camping waren flink teruggesnoeid, maar zomers zal dit heerlijke verkoeling geven. toiletten en douches oud, maar wel schoon. wij betaalden €16,09. kregen €0,01 wisselgeld terug!
prijs is inmiddels €24,70 voor n camper met twee personen én elektriciteit. heerlijke douches met flinke straal. zwembad was gesloten. Salamanca met de fiets bezocht. ‘s Nachts was het 2 graden, overdag 27. veel schaduwplekken onder platanen.
ga niet met camper het stadje in. je komt geheid vast te zitten! leuk stadje om te bezoeken. zeer goed visrestaurant: Ribas. heerlijk wandelen langs de kust.
prachtige camping. Vriendelijk aan de telefoon bij reserveren. Serieus met afval scheiden en gebruik groen spul voor zwarte water. Mooie plek voor schoon water innemen en lozen. Mochten zelf n plekje zoeken. Map met fietsroutes werd uitgeleend en we hebben een mooie route gereden. De douches hadden een heerlijke flinke straal. kortom: n topcamping!
Met NKC pasje kregen wij flinke korting. Wij kwamen de dag voor de races aan en gingen op een veld staan met uitzicht op de paardenraces. De dag van de races werd de camping gebruikt als parkeerplaats. Wij konden deze dag geen gebruik maken van de faciliteiten. Gelukkig hebben wij alles aan boord. Na de races ging de hele stoet met campers en caravans naar de camping, een geweldige belevenis. (ook de races!) een memorabel weekend! Top organisatie
prachtige plek. met grotere campers rechtsom via Ardheslaig rijden en zo ook weer terug. via de pass of the cattle is niet toegestaan. op parkeerplek is ruimte voor 6 campers maar er komen ook vaak mensen uit de omgeving met de auto om een wandeling over het strand te maken. s Nachts doodstil en aardedonker. toeter s morgens n helicopter overvloog! heb je n hond, dan kan die heerlijk over het ( kleine) strand rennen.
niets bijzonders. veel jonge mensen die in hun autootje overnachten. wel n mooie wandeling gemaakt. trek stevige schoenen aan!
prima plek, geen voorzieningen. mooie fietstocht naar Hawes gemaakt, is een mooi stadje. manager van de pub was erg vriendelijk.
prachtig uitzicht. betaal dat kleine beetje extra voor het uitzicht. het is het waard. wij hebben op onze gewone stadsdiensten ( met trapondersteuning) de tocht naar Melvaig gemaakt. heerlijk! daarna werd het erg steil. camping is top! 35 pond waard.
heb de gele route gelopen. prachtig uitzicht! je betaalt 10 pond voor een schitterend plekje. parelduiker gespot op het water!
zoals de naam al zegt; een mooi groen veld met, aan twee kanten struiken. Nu nog zonder blad, maar straks, in de zomer, geeft dat meer beslotenheid. een mooie servicestraat, direct bij binnenkomst. twee douches en twee toiletten zijn in aanbouw; in april 2022 moet dit een mooie aanwinst zijn. aanrecht om de afwas te doen. WiFi doet het prima, lekker vlot internet. Rondscharrelende kippen waarvan je de kakelverse eitjes voor n prikkie kunt kopen
keurig georganiseerd. heerlijk zithoekje met mooie, bloemrijke afscheiding. Door Corona was er maar één wasbak, dat was een beetje weinig. Duidelijke afvalscheiding, plastic handschoentjes bij chemisch toilet-depot. Voor €1 douchen is prima want zo is de doorstroom van gebruikers vlot en kun je toch uitgebreid je haar wassen. Heerlijke fietsomgeving. Ga beslist even met de fiets naar restaurant “ de Pater”! supermarkt op loopafstand.
voor €3 een wasje kunnen draaien en een droogtes geleend van de eigenaar. keurig schoon sanitair. bij vertrek was het gras nat, maar de boer stond al klaar met de trekker. Paling was zalig!! schoon water inname met jerrycan. Chemisch toilet Kegen bij zuil. de gele slang die daar hing werd gebruikt om toilet te spoelen. daar mag wel n bordje bij, dat je daar niet je watertand mee moet vullen. schitterende fietsomgeving.
Dikke 10 voor Heerenveen! Wat n prachtige putdeksel!!
Deze camping mag best zijn prijs met €5 verhogen: een heel mooie plek, mogelijkheid om water in te nemen, te lozen ( onder de houten deksel) én het chemisch toilet kon geleegd worden. Als er ook n douche was, kregen ze een 10. Maar de omgeving vonden wij belangrijker dan de douche.
De mogelijkheid om het chemisch toilet te legen ontbrak. Dat is voor n camperaar een gemis. Verder alle lof voor deze enthousiaste ondernemer!
Prachtige camping. Zeer schoon sanitair. Veel bomen, dus ook veel schaduw.
Inderdaad een prachtige omgeving, maar we hebben geen oog dicht gedaan vanwege de storm. De camper stond als n gek te schudden! Beangstigend!
Prachtige, rustige plek! Wij hebben er twee dagen gestaan; de eerste dag cultuur gesnoven. De tweede dag een schitterende wandeling gemaakt rond de watervallen van Clyde. 3,5 uur aan de wandel! Heerlijk! Volg de oranje, ga over op de paarse en daarna de gele route. Over de brug bij Kirkfieldbank weer terug naar cp. Google maps mee! Lekker avontuurlijk, ook voor kinderen die gewend zijn te lopen!
Schoon en netjes, dat wel. Maar wij betaalden het volle pond voor een parkeerplaats! Met de trein naar Glasgow voor de wk championship pipeband! Een mooie belevenis!
Voldoende toiletten. Meerdere plekken waar je grijs water en chem. toilet kunt legen. Douche had ‘s morgens ‘n ministraaltje. Dus let even op voordat je je haar gaat wassen! Goede laundry. Mooie ruime plekken.
Storm en regen. ‘s Morgens mooie wandeling op het strand of naar pittoreske vuurtorentje. Stadje stelt niets voor.
Mooie overnachtingsplek. Wandeling gemaakt langs het meer. Mooi, maar druk met medewandelaars.
Ideale plek om te overnachten, als je de volgende ochtend de boot moet hebben naar de Orkneys. Wij hebben de fietsen meegenomen op de boot en een prachtige ( heuvels!!) fietstocht gemaakt naar Italian chapel.
Prachtige plek. Mooie wandelroutes. 18 puffins gezien aan de noordkant. Behalve afvalbakken geen voorzieningen.
Erg mooie plek maar veel campers op kleine locatie. Pas op dat je niet te dicht bij riviertje gaat staan. Na nacht regen kunnen wielen gaan slippen!
Een schitterende plek. Rond 11 uur kwam de lobster visser terug met zijn vangst. Prachtig uitzicht en leuke wandelroute. Heb heel wat camperlocaties gezien, maar dit was de mooiste! Donatie voor onderhoud locatie in collectebus. Picknicktafels aanwezig.
Fraai gelegen camping. Prima sanitair, heerlijke douches. Prachtig strand direct bij de camping. Zeer vriendelijk personeel.
Mooie camping, verouderd maar schoon sanitair. Betaalden meer dan £40 per nacht. Prijs/kwaliteitverhouding dus slecht. Wel dolfijnen gezien.
Fijn dat er voorzieningen zijn. Ook een mooie speeltuin voor kinderen! Prachtig zwembad. Ventilatie geeft geluid, maar verder mooie plek. Stadje is uitgestorven. Niets te doen!
Prachtige plek bij hunebed wat Altar wordt genoemd. Op weg naar Mizen head kwamen we hier overnachten.
Mooie plek aan het haventje. s Morgens om half acht kwam er een krab- en kreeftenvisser zijn buit binnenhalen! Rustige nacht gehad.
Voor nop op een prima plekkie! We waren hier om een nieuwe matras aan te laten meten voor onze camper bij Qmatras. Toppie en het torentje is prachtig! Meer gemeenten zouden zo'n plaatsje kunnen reserveren voor campers. Dank aan Nijkerk!
Prachtige camperplaats in prachtige omgeving! s Ochtends gewekt worden door een knulletje die warme broodjes komt brengen! Complimenten aan deze familie. Vooral doorgaan op deze manier!
pittoresk dorpje met interessant museum. Leuk om doorheen te lopen. Aan het haventje. Leuk plaatsje om door te fietsen of wandelen. Bezoek het plaatselijk museum!
Rustige plek. Behalve drie glasbakken zijn er verder geen faciliteiten. Let op voor het bruggetje is de CP links.
Zeer rustig en prachtig zandstrand ook op een zonnige dag. Stadje stelt niks voor. Wonderschone zonsondergang.
Wat een prachtige plek om te overnachten. We hadden geen last van de weg. Vriendelijk mensen kwamen vragen of we het naar ons zin hadden in Veitsch!
Een prachtige beschutte plek op erf van boerenbedrijf. Gasthof was op woensdag gesloten, maar we mochten wel overnachten. IJskoud bronwater kon ingenomen worden.
Mooie plaats, maar aan drukke weg.
Ideale plek om van hieruit Antwerpen te ontdekken. Let op: de prijs is inmiddels 15 euro per nacht. Mooie architectuur; fietsroute gereden die duidelijk staat aangegeven als je in de stad komt. De voorzieningen op de camperplek waren slecht. De beheerder wel erg vriendelijk en behulpzaam.