@Paula75
- 2020
Prachtige, goed onderhouden camping met toiletten voor slechts € 10! Aan alle bezoekers: neem uw afval mee of gooi het weg waar het hoort (in een grote afvalbak) en niet in de toiletpapierbakken.
Prijs is prima. Sanitair is erg schoon en iedereen is erg vriendelijk. Het is een behoorlijke wandeling naar het kleine kiezelstrand:)) 's Nachts is er geen lawaai van de straat.
Erg mooie plek, maar weinig schaduw en de prijs per nacht voor 2 personen, een camper/caravan is 32 euro, niet 26 euro zoals beschreven. Toiletten en douches zijn erg schoon.
Voor ons ziet een camping er aan het begin van het seizoen anders uit! Het is een mooie plek, maar het zwembad zit vol met groene algen, de douche heeft alleen koud water en het toilet moet schoongemaakt worden. Hij wilde 30 € voor één nacht, toen hebben we onderhandeld tot 20 €
Rustige, mooie en goed onderhouden camping. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Maar de prijs is niet helemaal oké... we betaalden € 30 voor de nacht, terwijl we geen elektriciteit nodig hadden.
Zeer mooie, kleine camping, schoon sanitair. U kunt grillen, op verschillende plekken zitten en er is ook een broodjesservice, drankjes en honing. Er is ook een gastenverblijf aanwezig. Het kleine stadje ligt niet ver weg (2 km). De druipsteengrot ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto. De eigenaarsfamilie is erg vriendelijk en spreekt Engels, de vader spreekt goed Duits.
Sitecode: 72087
De camping ligt midden in de stad, overdag is het lawaaierig maar 's nachts is het stil:)) De toiletten en douches zijn erg schoon. De eigenaar spreekt Duits en zijn vrouw zijn erg aardig en vriendelijk.