@PaulvW

Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

Leuke plek vlak bij Monschau. Zijn gisteravond hier gearriveerd in de sneeuw. Niet doen!! Ik kwam met moeite de helling van parkeerplaats op. Wall stroom is een probleem, onze buurman had op #1 power, ik heb op zowel #2 en #3 vijf losse euro’s ingegooid …. NIKS!! 😡

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Met Hemelvaart 4 dagen hier gestaan. Prima vertoeven, sanitair goed. 6A stroom. € 0,50 voor 60L water. Douchen 4 min. p/d gratis, warm water afwassen 2 min. € 0,50, alles via ‘tag’ die je kunt opwaarderen. Weinig wandel routes.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Geweldige camping, goed verzorgd en netjes. Op onze plek was 10A, water en afvoer aanwezig. Grote winkel en restaurant aanwezig. 20 min lopen naar het strand. Hier komen wij zeker een keer terug, een echte aanrader👍🏼

Goed en vriendelijk ontvangst. De doorreis plekken zijn tegenover de receptie op asfalt. Wij hebben 3 dagen op de camping gestaan. Afhankelijk waar je staat is het wat verder lopen naar sanitair gebouwen waar alles voorhanden is, netjes en schoon. Toiletpapier aanwezig en douchen op een chipkaart. Twee restaurant, een winkeltje met broodjes service. Een aangelegen meer met strandje en mogelijkheid voor waterskiën te beoefenen met sleepkabel, top

Mooie camping en vooral heel schoon! Muntjes voor de warme douche, toilet met papier😉, wasmachine, alles voorhanden. Receptie en bar. Casette toilet, schoon en vuilwater net buiten de poort. Zwembad met badmuts en rivier met aansluiting op Comomeer op 100m. (zie luchtfoto). Kano, fietsen verhuur. In hoog seizoen kun je beter even bellen!

Op doorreis een nacht gestaan gratis. Tankstation vanaf 6:00 open, kleine winkel met broodjes. Wasserette aanwezig. Ook aanliggend een restaurant en casino met ruime openingstijden.

gesloten

Vol! Teleurgesteld zijn we het centrum ingereden en hebben twee nachtjes geslapen op nog geen 100m van de Eiffeltoren. In de avond keken we vanuit ons bed naar de verlichte gigant. Van 20u/9u gratis parkeren. Het was geweldig!

We werden meteen vriendelijk ontvangen. Voor een nacht zonder voorzieningen € 17,- . Gezellige omgeving en heel rustig. Voor doorreis prima.

Staan hier een nacht op doorreis, prima plek tussen de mede campers. € 5,- betalen in de automaat op kenteken.

Sitecode: 12047

Hebben 1 dag gestaan op de nabij gelegen parking want de camperplek was vol. Wel afvalwater en toilet daar geloosd. Druk en gezellig. Te voet naar San Sebastián, geweldige stad met mooi strand. In de avond de pinxos in de restaurantjes is een aanrader!