@PaulvanderSloot
- 2010
- Pössl Roady 499
- 2014
- Buscamper
Wij waren hier begin november. Camping dicht dus gratis. Geen hangjongeren wel een leuk middeleeuws stadje met leuke winkelstraten.
Zag er goed uit maar helemaal vol. Iets verderop was kermis vandaar al die grote kampers en caravans. De route door Rouen was lastig, Maps stuurde ons steeds tunnels van 2,40 en later 1,80 hoog in.
Op deze plaats is niets voor campers te vinden.
Inmiddels een stukje duurder maar nog steeds heel netjes en met prachtig uitzicht. Berwick is een heel mooie plaats op loopafstand.
Nette camping, uitstekend sanitair, keuken en was-voorzieningen. Wassen of drogen 3 pond, munt bij receptie kopen. Aardig cafe open van 9.00 t/m 16.00, ook ontbijt etc. Twee personen zonder huisdier, 35 pond. Wel veel verkeer op de camping, ook 's morgens.
Keurig gebouw met cafe en restaurant. Mooi uitzicht. Kost 14 pond p.p. en dan eventueel nog stroom, maar die plaatsen waren bezet. Port Charlotte is dichtbij, via een fietspad te bereiken.
Begin mei 2025 nog steeds afgesloten, want in aanleg. Lijkt ruim en redelijk luxe te worden, maar wanneer?