@Paulvs-50
Prachtige kleine rustige natuur camping, je staat onder de kurkeiken. Ruime horizontale plekken maar de weg naar de camping is steil naar beneden. Zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair is eenvoudig en er is geen camperservice. Dorp is op 15 minuten lopen. We betaalden €20 zonder stroom.
op zich prima onderhouden plaats en vriendelijke ontvangst maar te duur. Tijd voor wat concurrentie in de stad
Prima plaats om stad te bezoeken. Er zijn 48 plekken, wel maar 2 wc’s Bij het kantoor kan je ook nog brood krijgen.
op zich een prettige camping, relaxte sfeer, beetje rommelig. We hadden een mooie plaats aan de Dordogne. Je kan ook goed fietsen. Maar het sanitair was echt smerig, verstopte wc’s etc. Komt bij dat naast de camping er een protestantse gebedsbijeenkomst was. Een paar honderd caravans en veel luide kerkmuziek
wij kwamen half oktober en stonden helemaal alleen. erg vriendelijke beheerder. mooi uitzicht vanaf de camping en een prachtige omgeving om te wandelen.
best aardige camping met vriendelijke staf en goede pizza’s. ook kan je mooi wandelen. Helaas zaten in de huisjes een stel Fransen die tot half vier in de nacht buiten bleven zitten zuipen en brullen
Elke keer weer aangenaam verrast hoe vriendelijk de mensen van de camping zijn. Grote camping met veel vaste plaatsen maar nu lekker rustig. Ook nog rondhuppelende konijnen en dat voor 16€ per nacht. Je kan naar het strand lopen of fietsen.
camping midden in de bergen met vriendelijke staf. Je kan er prachtig wandelen. We waren er eind september en het was heel rustig. Niet geschikt voor hele grote campers en maar beperkt aantal plaatsen voor campers <7 meter. Zorg voor een volle koelkast want winkel is ver weg. Wel kan je brood krijgen.
prima locatie voor een nacht. Aan rustige spoorweg met uitzicht op de Rijn. Wel veel goederentreinen aan de overkant. s’nachts is het allemaal redelijk rustig.
wij wilden een plaats reserveren maar moesten vanwege corona aantonen dat we al twee weken in Duitsland waren. Dat snap ik, maar toen gingen ze moeilijk doen. Bankafschriften waren niet voldoende bewijs volgens hen. Het moesten rekeningen van campings of hotels zijn. Die hadden we niet bewaard, we werden dus niet toegelaten. We hebben dit op geen enkele andere camping in Duitsland meegemaakt.
Prima Camperplaats om de stad te bezoeken. Zorg dat je op tijd bent want zelfs eind oktober was het om 15:00 al vol. Goede supermarkt op 500 meter.
Mooie camping, we hadden een leuk plekje aan het water. Camping ligt wel vlak bij de weg maar s’nachts is er nauwelijks verkeer. In de omgeving kan je prachtig wandelen. Leuk klein museum in Tüchersfeld. Geen WiFi. Vriendelijke mensen behalve een chagrijnige “oma” die er bij onze aankomst stond. Jammer dat ze de meest luidruchtige grasmaaier van Duitsland hebben. Waarom niet elektrisch?
We waren de enige “gasten”, we stonden gezellig samen met de geiten. Ontvangst was erg vriendelijk en we kregen veel info over de buurt. Mooie fietstocht gemaakt naar Telc. Echt een heerlijke plaats on tot rust te komen.
Op zich mooie camping, vriendelijke ontvangst en ruime plek. Prachtig wandeling gemaakt en verschillende bezienswaardigheden in de buurt. Nadeel: dure stroom en betaald internet
Prima plek. Je kan zo met bus naar Canterbury. Overdag ook nog toilet open. Vlak bij een pub waar je kan eten. In de ochtend wel wat verkeerslawaai maar als je niet op het camperdeel maar op de parkeerplaats rechts gaat staan dan heb je daar geen last van
Voor een stadscamping mooie ruime plaatsen. Je kan met de fiets naar Split, wel even zoeken om een rustige binnenweg te vinden.
Sitecode: 19308
Prima camping met lekker restaurant. We hadden een mooi plekje aan de rivier. Vanuit de camping zijn er leuke fietsroutes. Je kan met de trein naar Zagreb wat zeker de moeite waard is.
Even goed zoeken dan heb je een mooie plek. Zorg dat je vroeg bij park bent dan ben je de horde toeristen voor. Wij zijn met e-bike gegaan. Via achteruitgang bij restaurant kan je een lokale weg nemen, dan hoef je maar een paar kilometer op de drukke hoofdweg.
Mooi onderhouden kleine camperplaats/camping. Je kan heerlijk vis eten in hun restaurant. Aardig plaatsje in de buurt met boulevard.
Prima plaats voor een of twee nachten. Je kan mooi aan waterkant staan maar er staan wel van vroeg tot laat Grieken “gezellig” te vissen.