@Pawijail
- 2018

Sitecode: 195343
erg leuke camping midden in het bos omringd door mooie wandel- en fietsroutes. MTB route loopt er ook pal langs. Eigenaresse Danielle is een echte gastvrouw. Wij betaalden 38,- per nacht, prijzig natuurlijk maar passend bij de prachtige plaatsen allemaal met verhard terras, schuurtje en -erg schoon en nieuw - privé sanitair. Veel bewoonde vogelhuisjes en in de avond bezoek van een vosje. let op, geen honden en met name gericht op volwassenen.
perfecte kleine camperplaats (max.4) van aardig Nederlands stel met B&B. - mooie douche/toilet - Broodjesservice - stroom op basis verbruik - levelen niet nodig - meeeten in B&B kan soms. Op campercontact staan twee locaties maar het is één. Vanuit België erg scherpe laatste bocht, beter om 100 meter verder te keren.
Vanaf 2e kerstdag hier 3 nachten verbleven. Zeer gastvrij, fijne hulp gehad bij wat electra problemen (in camper). Locatie direct aan bos met een van mooiste MTB routes van NL. Wandelroute naar pannenkoekhuisje is leuk en aldaar hondenlosloopgebied. Prijs 68,50 (pinnen ok) incl iets van 16 euro EXTRA electra is wel fors (ze rekenen 4 verblijfdagen ipv 3 nachten denk ik).
gratis overnacht met elektra na een erg gastvrije ontvangst en heerlijk diner. prima 👍
Echt perfect voor overnachting op doorreis, zeker met kinderen. De midget- , midi- en voetgolf zijn erg leuke verassing. Kan weinig toevoegen aan eerdere reviews. Makkelijk betalen als je briefje €20,- bij hebt. Wij stonden hier 3 aug met slechts 4(!) campers. TOP!
zie andere reviews. tips: 1 : Loop Route B2! wekelijk prachtig, start aan camping. 2: MTB start aan camping: het is een erg mooi achtje van 40 km. te lang? fiets rondje Beaufort. 3: tourfiets de route Echternach - Bech - Consdorf. 4: probeer de bus in Luxemburg! perfect en gratis!! Download de OV-app Mobiliteit.lu. 5. WiFi op camperpl. (via restaurant): “visit Berndorf / Pw “Mullerthal”. 6. openb. toilet achterom restaurant/kiosk top!
camping: zie andere reviews. tips: 1 : Loop Route B2! wekelijk prachtig, start aan camping. 2: MTB start aan camping: het is een erg mooi achtje van 40 km. te lang? fiets rondje Beaufort. 3: tourfiets de route Echternach - Bech - Consdorf. 4: probeer de bus in Luxemburg! perfect en gratis!! Download de OV-app Mobiliteit.lu. 5. wel WiFi op camperpl. pal naast restaurant “visit Berndorf / Pw “Mullerthal”. 6. alle routes in infokiosk naast rest.
gewoon prima! aanvullend aan eerdere reviews: - kindvriendelijke speeltuin - Groot honden uitlaatveld op einde camping. - fiets, MTB- en wandelroutes voor de poort. - kano verhuur 1,5 km stroomopwaarts. - Brasserie had geen eetkaart toen wij er waren. - €50 voor 2 nachten
Door defect 4 dagen hier en verblijf was prima. aanvullend aan eerdere: - geen 5 sterren door enigszins wat gedateerde toiletten maar wel keurig schoon idem rest camping. - Prima met hond wandelen (evt. los) achter camping. - aankomst 12-08 zonder reservering. vrije keuze uit 10-tal plekken. - Ga zeker eten ‘chez Jules’. op vrijdag vaak live muziek (Jazz). - goede fiets gehuurd op camping en naar Cluny gefietst. - vriendelijke receptie aanrader!
wow! Alles gloednieuw. aardige beheerder spreekt Engels. Op de vraag waar ik een nieuwe gasbus voor de BBQ kon kopen haalde hij er een uit zijn bureau en gaf deze te leen! camping ligt aan leuk fietspad langs de Moezel (rondje 30 km over 2 bruggen). - erg rustig (onbekend) - ruime plekken - supermarkt 2 km - weinig te zien in omgeving. - geen speeltuin kids, wel in haven (ernaast). Top voor doorreis.
prima mini-camping “verstopt” achter tankstation. ontvangst en sanitair helemaal top. CP kan iets ruimer, wij kozen voor zeer ruime plek op het gras. losloopgebied en prachtige MTB route bij Bos en Duin op 500 meter. wij komen terug
Goede ontvangst. ruime plekken (met 3 campers op een voetbalveld). Prachtige fietsroutes in omgeving (r. Kootwijk). Prijs iets te hoog voor faciliteiten en bij volle bezetting. Voor ons nu ok.
Verassende camping-locatie. Vrije plaatsen, ruimte genoeg, nette ontvangst. Niet rijden via GPS maar borden volgen (vanaf Lidl richting dorp goed aangegeven). Sanitair gedateerd maar schoon. Tip: Met fiets via paadje - klimmetje! - dorp en Lidl <1 km. Prima gestaan.