@Paws_the_campervan
Zeer rustige en, afgezien van ons, lege plek. Je kunt bij aankomst online betalen en een plek met of zonder elektriciteit krijgen. De plek is vlak en grasrijk, met een gedeelte verhard als je dat liever hebt. Het meer is prachtig, maar het betekent wel dat er wat muggen in de buurt van het water zitten. Als je rust en eenzaamheid zoekt, is dit de plek. Wij waren er begin september.
Het is een grote camping met behoorlijk wat stacaravans, maar het gedeelte aan de oever van het meer is gereserveerd voor campers en tenten. De grond is overwegend vlak en stevig, goed onderhouden en je kunt er haringen in krijgen. Het uitzicht op het meer is prachtig. Begin september kostte het NOK 400 voor een camper en een kleine tent. Perfect voor een overnachting of een paar dagen.
Erg rustig tijdens een bezoek eind augustus. De grond is wat oneffen, maar over het algemeen vlak. Zeker vlak genoeg om een camper waterpas te zetten en een tent op te zetten. De faciliteiten zijn verwarmd, schoon en netjes. Er is een ruimte met een enorme vuurplaats, een familiekamer met boeken, spelletjes en een tafel, stoelen, kookfaciliteiten en twee andere keukens, allemaal gratis te gebruiken. Het uitzicht op de aangrenzende rivier is prachtig. Kortom, een prima plek.
Het is een enorme camping, maar toen we er half augustus waren, was hij bijna leeg. Goed aangelegde en onderhouden gras- en bosgebieden. De faciliteiten zijn schoon en netjes, met water- en afvalwaterpunten, plus wasmachines, gratis douches en een zandstrand. Het is een verborgen pareltje.
De aanloop ernaartoe lijkt verdwaald, via een onverhard pad door de velden, maar deze camping is een oase, verscholen aan het einde. Hij is brandschoon, vlak, beschut, prachtig groen, en hoewel er geen toiletten of douches zijn, is er wel water, elektriciteit en een grote afvalbak. De eigenaar is erg vriendelijk, spreekt uitstekend Engels en verkoopt eieren en honing.
Zeer vriendelijk personeel, rustig, schoon en over het algemeen ideaal, afgezien van het feit dat sommige plaatsen een beetje hellend zijn.