@PeGaMobil
- Carthago
- Integraal
Gloednieuw veld direct aan zee, Bruno de manager doet zijn best en probeert het iedereen naar de zin te maken. De beste sanitaire voorzieningen die we hadden tijdens onze Italië-reis. Nieuwe wasmachine en zelfs 2 ligstoelen met parasols op het strand! Zeker een aanrader, we komen terug!
We kwamen hier op doorreis en bleven 3 dagen, het was hier echt leuk en Gerry, de manager is erg aardig en behulpzaam, we hebben nog nooit zoiets meegemaakt, hij zorgt voor alles. We voelden ons hier erg op ons gemak en het wordt ten zeerste aanbevolen
Wij waren er een paar dagen in het voorseizoen (begin juni 2022) en vonden de plek ideaal, zeker omdat het niet erg druk was. Had een mooie plek met uitzicht op de zee en directe toegang tot het strand. Afgezien van de Onyx-bar en de veel te luide muziek van daar tot 04:00 uur, stoorde ons niets. Toen waren we er weer begin juli 2022 en het was verschrikkelijk!! Langdurige kampeerders gedragen zich alsof er geen andere gasten zijn, lawaai

Grotere CP met vriendelijk personeel. De gehele faciliteit is zeer goed onderhouden. De SP is redelijk gul maar ook niet goedkoop. We verbleven eind mei voor een SP / 2 nachten in de 3e rij op ongeveer 100 meter van de zee Betaalde 1.038 kuna (ongeveer 142 EUR). We hebben niet veel apparatuur gebruikt omdat we een zelfvoorzienende camper hebben. De dag erna reden we verder.
Grotere CP met vriendelijk personeel. De SP is redelijk gul maar ook niet goedkoop. We zijn half juni voor een SP die ongeveer 200 meter van de zee ligt 400 kuna (ongeveer 54 € betaald). Aangezien we een zelfvoorzienende camper hebben, vinden we de prijs totaal overdreven. De volgende dag reden we verder.

Grotere CP met vriendelijk personeel. Deels zeer steile oprit naar de SP. Wees voorzichtig met voertuigen met een te lange overhang. Met luchtvering die de mogelijkheid heeft om omhoog en omlaag te gaan, zou dit geen probleem moeten zijn. De SP is genereus, maar niet per se goedkoop. We hebben half juni voor 2 nachten, ongeveer 150 meter van de zee 725 kuna (ongeveer 100 €). betaald. Van de toiletten ed hebben we geen gebruik gemaakt, omdat we een zelfvoorzienende camper hebben.
De SP voor 7 WoMo staat voor het kamp, maar de plaats is niet vrij toegankelijk. (Kasten). Er waren 3 plaatsen beschikbaar en we gingen naar de inschrijving. Het was echter gesloten. In het restaurant vroegen we beleefd of er een mogelijkheid was om de slagboom voor ons te openen. Hier kregen we vaag te horen dat we op de baas moesten wachten. De baas kwam en zei dat alles gereserveerd was, maar we konden voor € 31,50 naar de camping. We reden verder.

Leuke SP, direct aan het meer. Helaas wat gehorig vanuit de nabijgelegen straat, ook het vliegverkeer vanuit Eindhoven is storend. 20 euro + 3,50 euro voor een SP is al zwaar. We wilden eigenlijk 2 dagen blijven, maar dat lukte niet omdat de SP voor de volgende dag was gereserveerd. ???
Mooie rustige plek, het centrum van Aschaffenburg ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Elektriciteit tegen betaling. We hebben geen aan- en afvoer gevonden?
We hebben de aan- en afvoer niet gevonden? Er vinden momenteel grote bouwwerkzaamheden plaats in de brug, misschien is dat de reden?