@PeGe
- 2025
September 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Leuke camping waar mijn man heeft gevist en ik lekker gelezen in alle rust. Net en schoon sanitair.
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Een super leuke camperplaats voor weinig geld (€20 incl.stroom)dus dat er geen douche bij zit vonden wij niet storend. Al schijnt het voor 5 euro wel te kunnen in het pension. Je kan er lekkere wijn proeven en kopen,de eigenaar bakt in de avond nog lekker vlees op de bbq. Als je van klein en kneuterig houd is het perfekt ! Wij komen hier zeker nog eens terug
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Prima camping met zicht op de wijngaard,mooi en schoon sanitair. Een 10 voor de jongeman achter de receptie,die was super vriendelijk !
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Nette camping,we hadden een mooi plekje,nog een beetje zicht op de moezel. Net en schoon sanitair met een fijne douche maar ik was blij dat we de fiets bij hadden want het was echt ver naar het toiletgebouw
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
We staan nu op de camping en alleen maar lof. Ruime plaatsen met waterpunt en afvoer op de plek ,schoon sanitair. Heel vriendelijk ontvangst. Lekker rustig en geen herrie van de weg.( wij staan achteraan) Veel mooie fietsroutes.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie camping direct gelegen aan het meer. Wij waren er vorige week en was erg druk.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijke camping tussen de appeltjes. 3 nachten gestaan, leuke fietsroutes en lekker meer in de nabijheid. Kleinere plaatsen maar dat vonden wij niet erg. Heel vriendelijk personeel,super sanitair en de lekkerste broodjes voor ontbijt te bestellen!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima camperplaatsen voor een nacht,wel kort op elkaar. Super mooi en schoon sanitair
Sitecode: 20187
Gemoedelijke camping,fijn ontvangst van eigenaar en personeel,broodjes service top en goede sanitaire voorzieningen. De eigenaar houd goed een oogje in het zeil om regelmatig rond te fietsen.
Juli 2026
Sitecode: 194537
nette camperplaats zonder voorzieningen maar prima voor een nachtje !