@PeLe23
“Gevlucht” voor de herrie met de jaarwisseling in Katwijk aan Zee kwamen we via deze app bij deze camping terecht. Eén waar feestje! Ontvangen met heerlijke oliebollen! Kortom, een geweldige camping met leuke, enthousiaste eigenaren. Alles klopt. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug.
Prima plek als je Neurenberg wilt bezoeken. Zo’n 15-20 fietsen naar de stad. Wc kan bij tankstation voor 1,- Binnen even sleutel vragen.
Prima camping. Mooie ligging, zeker als je van eenvoud houdt. Sanitair is heel basaal, maar is wel goed schoon. In de avond prettig donker. Geen vervelende straatverlichting binnen in de camper. Tip: als je gaat douchen, doe dat op een rustig moment, dan blijft de temperatuur constant.
Eigenlijk niets aan vorige schrijvers toe te voegen. Prachtige plek, met geweldig uitzicht. Kost idd wat, maar dan heb je ook wat! Heerlijk ontbijt, fijne douche met schone handdoeken, douchecel en föhn. Op loopafstand heerlijk natuurlijk zwemwater waar je ook kunt omkleden en frietje eten. Uiteraard kun je ook bij de golfbaan eten. Je zou bijna niet meer weg willen 😀
De plekken zijn smal, maar de locatie is prachtig! Aan de rand van een prachtig park, aan de Main. Iets verderop terrassen en heerlijk gegeten bij Fischerbärbel. Schone wc’s op loopafstand. Zelden zo’n rustige plek gestaan.
Prima plek voor één nacht. Niet perse gezellig, maar als je op doorreis bent helemaal goed. Leuk voor korte wandeling naar de Rijn. Toilet in sportcentrum is keurig schoon.