@Pedro-01
- 2014
- Hymer Exsis 504
- 2015
- Integraal
Hallo, het grote plein ligt buiten het dorp. Er zijn hier geen borden die autocaravans verbieden. De toegang hiertoe hoeft echter niet noodzakelijkerwijs gemakkelijk te zijn voor voertuigen langer dan 7-8 meter. De straten door de stad zijn smal, bochtig en niet weinig verkeer. Parkeren is echter heel eenvoudig. Hier verbleven tijdens het carnavalsweekend (18/19/02/23). Massa's jonge mensen renden voorbij, sommigen spraken me vriendelijk aan.
Het is hier geweldig toeven, jammer dat niemand hier komt of er een review over schrijft?!
Niemand hoeft hier meer heen, er is geen parkeerplaats. U kunt bijvoorbeeld elders terecht bij Agroturystyka. probeer het in Rinia, het werkt.
Zeer goed gerunde baan met een klein meer. Bij de verhuurder kunt u verse eieren, honing, kaas maar ook zelfgemaakte worst kopen. Afgebakende percelen maken echt kamperen mogelijk. We komen graag terug.
Super SP en al het andere Je kunt direct vanaf Platz fietsen langs de Lenne of de Bigge. Wie last heeft van het lawaai van de rijksweg of de trein, moet thuis blijven in de achtertuin. Een pluim van ons tweeën voor de stadsbestuurders. Erg bedankt. Pedro 01.
We gingen naar de bovenstaande coördinaten en landden op een boerderij. Zijn niet de eersten. De zeer aardige mensen verwelkomden ons ook. Een super mooie standplaats met Fischerteich en op weide. De hond is ook aardig. Kan alleen maar aanbevelen. Toilet legen mogelijk evenals waterinname. Er is geen prijs, vrijwillig betaald € 10, het was het waard.