@Pedrosa
Prachtige plek met fantastisch uitzicht op de bergen rondom. Niet druk, rustig in de nacht. Genoten!!!
Mooie ruime plaatsen, iets hellend maar met blokken geen enkel probleem. Mooi zicht op het meer totdat iemand zijn caravan wel erg onnodig in het zicht plaatste... Personeel is vriendelijk en spreekt ook Engels.
Prachtige en ruime plekken, veel schaduw, keuze tussen verhard en onverhard, rustig. Prima restaurant naast de deur aan de rivier. Sanitair lijkt permanent gesloten, mag worden aangepast in de app.
Vriendelijke mensen die je graag het museum laten zien, sanitair eenvoudig maar schoon. Oase van rust, paradijs voor onze honden die hier lekker konden rondrennen binnen het omheinde terrein. Enrico heeft ons een persoonlijke tour door het oude stadje en de omgeving gegeven. En dat alles tegen een vrijwillige! bijdrage van 5 euro voor de stroom! De rest is aan jou...
Krappe plekken, sanitair net nieuw maar niet af, en moeilijk bereikbaar als je slecht ter been bent. Goede wasmachine voor een redelijke prijs. Vriendelijke service. Winkeltje is wel heel erg mini!
Ruime plekken, sanitair is goed, bij de receptie was niet iedereen vriendelijk. 2 nachten gebleven, was eigenlijk prima zo.
Hier veilig overnacht en dat is ook wat waard. Geen voorzieningen, en niet heel schoon, maar ook niet supersmerig.
Heel krappe percelen, wel goed sanitair, en niet duur. Behoorlijk afgelegen. Een nacht was voor ons genoeg.
Percelen aan de krappe kant, sanitair perfect. Wel heel duur, 61 euro per nacht voor camper, 2 pers, stroom en toeristen belasting. En dan nog 2 euro heen, 2 euro terug vragen voor de shuttlebus... Campingwinkel ook loeiduur.
Prima plek voor bezoek aan Palermo, goede voorzieningen voor een simpele camperstop, en veilig want bewaakt.
Goede plek om te overnachten voor je de boot pakt naar het vasteland. Alle voorzieningen aanwezig voor 18 euro plus 60 cent/uur voor stroom. Is wat het beloofd, niet meer en niet minder.
Prima ruime plekken, wel weinig schaduw. Eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam. De huisgemaakte limoncello is inderdaad erg lekker! Sanitair is prima maar watertekorten zorgden voor problemen. Roberto bracht daarom extra drinkwater mee.
Erg mooie camping, ruime plekken tussen de palmbomen, doet bijna tropisch aan. Eigenaren vriendelijk en behulpzaam. Sanitair jammerlijk verouderd, voorzieningen matig.
Direct aan zee, zonder stroom, 15 €/d. Veel vuilnis, onderhoud ho maar. Prima voor 1-2 dagen strand. 3 loslopende aggressieve honden maken het geen plek om je hond mee naar toe te nemen. Eigenaren laks en onverschillig.
Vriendelijke en hulpvaardige receptie, ruime schaduwrijke plaatsen met stroom en water. Leuk bosperceeltje achterin waar je de honden even kan uitlaten. Gratis shuttle naar Nicolosio, top! Enige minpuntje: douches zijn erg klein.
Achter een school, wat lastig te vinden, gebruik coördinaten. Nabij picknick plaatsen, wat jongeren tot laat, maar geen overlast. Stroom deed het niet.
Prima gratis plek, halve dorp komt hier water halen en heel rustig wordt het niet, maar je staat er wel veilig.
Prima plekken, voorzieningen goed, helaas geen wasmachine. Heel fijn is de gratis shuttlebus naar Matera, dat echt de moeite waard is.
Fijne plek, mooie plaatsen met voldoende schaduw. Ruilen voor een plaats met meer gras was geen probleem. Honden welkom, prima omheinde speelplaats aanwezig. Beheerders zijn vriendelijk en gastvrij.
Fantastische camping, ruime plaatsen met veel schaduw, sanitair recent gerenoveerd en superschoon, personeel top, zeer vriendelijk en behulpzaam. Enig minpuntje is dat het eten in het restaurant uit de diepvries kwam.
Ruime plekken, dat wel, maar de camping wordt al jaren verwaarloosd, sanitair is uit de jaren 80 en wordt al evenmin onderhouden. En dat tegen 48 Euro per nacht, voor camper, 2 personen en 3 hondjes (3 € phpn).
Vanwege de kermis is de halve parkeerplaats afgesloten, en er hangen inderdaad bordjes dat je hier niet mag overnachten. Verwijderen van CamprrContact, zou ik zeggen.