@Pedrosa
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Prachtige plek met fantastisch uitzicht op de bergen rondom. Niet druk, rustig in de nacht. Genoten!!!
Mooie ruime plaatsen, iets hellend maar met blokken geen enkel probleem. Mooi zicht op het meer totdat iemand zijn caravan wel erg onnodig in het zicht plaatste... Personeel is vriendelijk en spreekt ook Engels.
Prachtige en ruime plekken, veel schaduw, keuze tussen verhard en onverhard, rustig. Prima restaurant naast de deur aan de rivier. Sanitair lijkt permanent gesloten, mag worden aangepast in de app.
Vriendelijke mensen die je graag het museum laten zien, sanitair eenvoudig maar schoon. Oase van rust, paradijs voor onze honden die hier lekker konden rondrennen binnen het omheinde terrein. Enrico heeft ons een persoonlijke tour door het oude stadje en de omgeving gegeven. En dat alles tegen een vrijwillige! bijdrage van 5 euro voor de stroom! De rest is aan jou...
Krappe plekken, sanitair net nieuw maar niet af, en moeilijk bereikbaar als je slecht ter been bent. Goede wasmachine voor een redelijke prijs. Vriendelijke service. Winkeltje is wel heel erg mini!
Ruime plekken, sanitair is goed, bij de receptie was niet iedereen vriendelijk. 2 nachten gebleven, was eigenlijk prima zo.
Hier veilig overnacht en dat is ook wat waard. Geen voorzieningen, en niet heel schoon, maar ook niet supersmerig.
Heel krappe percelen, wel goed sanitair, en niet duur. Behoorlijk afgelegen. Een nacht was voor ons genoeg.
Percelen aan de krappe kant, sanitair perfect. Wel heel duur, 61 euro per nacht voor camper, 2 pers, stroom en toeristen belasting. En dan nog 2 euro heen, 2 euro terug vragen voor de shuttlebus... Campingwinkel ook loeiduur.