@PeeBeeE
- 2005
Rustige camperplaats in groene omgeving rechts voorbij het museum. Als het museum gesloten is, 10.00-16.00 uur geopend, dan even het 06 nummer bellen. Weten ze dat je er bent. Wifi, stroom, watertapje en dat voor €10.00 We voelden ons veilig staan.
De plaats was prachtig én rustig. We gebruikten geen stroom en wel de douche. Dat werd bij het afrekenen een wel erg koude!! De plaats kost €13.- en het douchen voor 2 personen €7.- Toilet spoelen kon niet.
Een prachtige rustige plaats midden in de natuur. Alle voorzieningen zijn aanwezig, behalve een douche. Plek zelf uitkiezen. Ja er is een kleine ‘veestapel’ waar we geen last van hadden. Ook vismeertjes en wij zagen geen muggen. Zeer vriendelijke uitbaters met een goed eenvoudig restaurant.
Sitecode: 20186
Een mooie en schone camping met vriendelijke eigenaar. Het sanitair is modern en schoon. Prima plaatsen ruim met schaduw en/ of zon. Wifi is prima, douche kost €0.50 en per nacht betaal je voor de camper met 2 personen all in €28.00. Het gezellige centrum is vanuit de camping dichtbij. De omgeving is indrukwekkend en de route hiernaartoe via Travisio was schitterend!
Wat een heerlijke rustgevende CP! De ontvangst was hartelijk, de omgeving is prachtig, de wandeling in Den Ham mooi en informatief. De verhardingen geven de plaatsen aan, dus als de neuzen allemaal naar het middenstuk gekeerd staan, kom je bij vochtig weer snel weg. R&T
Topplaats!
Verrassend en charmant. Schaduw in het huisje! Het kraantje voor de waterslang bevindt zich vooraan in de heg bj het informatiebord.
Wat een gastvrije ontvangst op deze nieuwe CP. Nieuw sanitair, loosplaats, stroom, water. En dan wakker worden tussen de schaapjes. Wat zal het mooi zijn als de lammetjes er bij lopen. Fietsen en wandelen in de omgeving kun je volop: langs de Lek aan 2 kanten, Schoonhoven om de hoek en dan de tocht langs de Vlist.
Wat hebben wij twee heerlijke dagen bij jullie gehad: gastvrije ontvangst, prachtige rustige plaats en wakker worden tussen de schapen! Schoonhoven ligt als een parel dichtbij, zowel wandelend als fietsend was het heerlijk. We komen hier zeker terug, veel succes met deze mooie en nieuwe uitdaging.
Een prachtige en rustige plaats aan het Lac Lachausée. Geen enkele voorziening, ook niet in het dorpje. Je kunt hier mooie wandelingen om het meer maken. Het restaurant van het domein is beperkt open. RenT
Zeer goed, ruime plaatsen. Heerlijk fietsgebied.
Perfecte camperplaats. Goede uitvalsbasis om te fietsen. Dorpje stelt niet zoveel voor. Wij komen graag terug.
Vriendelijke gastheer, mooie plek aan de rand van het bos. Heerlijk rustig. Volop fietsen in de heuvels en er is een restaurant. Geen sani en grauw waterafvoer.