@Peerke51
- Roller Team Zefiro 265TL
- 2015
Juli 2026
Sitecode: 194903
Keurig aangelegd. Jammer het chemisch toilet niet geloosd mag worden.
Maart 2026
Wat een fijne plek! De voorzieningen zijn super. Op de e-bike naar Ubeda us goed te doen. minpuntje: overdag geluidsoverlast van bedrijvigheid onder de cp. Het piepen van achteruitrijdende voertuigen hebben wij als vervelend ervaren.
Sitecode: 19539
kort samengevat: wat een fijne cp. Advies is wel om tevoren te bellen /reserveren
Februari 2026
Prima plek. Heerlijk rustig tot 7.45u , want komen er al enkele peuters voor de 'kindergarten'. dank aan de vorige reviewers.
Fijne, kleine, camping. Enthousiaste beheerders. Prima plek om het mooie Selestat te bezoeken.
Wat een prachtige municipal camping. Mooi en schoon sanitair. Jammer dat de beheerders niet met (buitenlandse ?) mensen kunnen omgaan. Meteen vloeken en schelden is een teken van onbekwaamheid. Geen visitekaartje van de gemeente Hagenau.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

de binnenstad wordt gerenoveerd. Deze parking is verdwenen.
2023
Op zoek naar een goede overnachtingsplaats ivm #Pauperparadijs in Veenhuizen kwamen we hier terecht. Hoewel eigenlijk 'vol' werden we zeer vriendelijk naar een plek begeleid. Alle voorzieningen tiptop in orde. Het ww voor de prima wifi is 'pratenisleuker' , dat zegt genoeg over de sfeer van deze camping.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden