@Peesus

2019

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Een mooie camping met al het nodige comfort.Deftig sanitair verwarmd.Dax is slechts 2km ver met verschillende terrasjes.Wij betaalden 25€ maar wifi is gebrekkig.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Een leuke camping met een privesanitair.Dat kom je niet vaak tegen.Het stadje hebben we niet bezocht maar dat zal de volgende keer zeker gebeuren.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wij waren hier voor de 4e maal en wij komen hier omdat het restaurant ons ten zeerste bevalt.Het is inderdaad een beetje duurder naar Spaanse normen maar je krijgt er wel kwaliteit voor .Ook de kamping is van een degelijke kwaliteit.Voor ons nog een bezoek waard.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wij kwamen hieraan nadat onze waze ons langs de onmogelijkste wegen hiernaartoe had geleid.Eens daar aangekomen bleek er een trouwfeest in voorbereiding te zijn.Van de eigenaren geen spoor.Dus zijn we maar elders gaan zoeken en kan ik geen sterren geven. spijtig.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Een zeer aangename camping,heel netjes zoals elke camping zou moeten zijn.Ook het dorpje is heel oud en pittoresque.We hadden hier een gezellig verblijf en het is voor herhaling vatbaar.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wij kwamen hiertoe op 3 mei en de camping was net geopend.Daar er niemand op de receptie aanwezig was hebben wij zelf een plaatsje uitgezocht,er waren slechts 2 anderen aanwezig,dus plaats zat.Het terrein lijkt op een park en is mooi onderhouden.Voor wie van rust houd is dit de uitgelezen plek.Met de fiets zijn er vele restaurants bereikbaar.De douches en toiletten waren netjes.Daarom 4 sterren.

Een mooie camping rustig aan het water.Wij betaalden voor 2 pers. 32€.Het sanitair was netjes

wij kwamen hier voor een overnachting maar na onze inspectie hebben we toch maar besloten om verder te zoeken.De camping lijkt meer op een stacaravanpark met wel vele verwaarloosde exemplaren.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een voortreffelijke camping.Alles zeer netjes.Moest er nog een investering gedaan worden voor toiletbrillen en wc papier dan was dit 5 sterren waard.Voor horeca waren er verschillende keuzes.Wij namen Les fregates waren zeer tevreden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een camping als deze kom je niet zo snel meer tegen,zo zouden ze allemaal moeten zijn!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Nog nooit zijn we ergens zo hartelijk ontvangen.De plaatsen waren subliem,het leek wel op een tweede thuis.Ook hebben we prachtige lieve mensen ontmoet.. Het was gewoon subliem!Bedankt Ronald en Vitor. vanwege uw Belgische vrienden Marcella en Sus.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een kleine maar gezellige camping.De eigenaars zijn een vriendelijk jong koppel.Sanitair is heel netjes.Voor 1 nacht was het 25€,vanaf dag 2 is het 20€

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

2 nachten hier verbleven.Het is zijn 4 sterren zeker waard.Tordesillas is een leuk stadje op loopafstand.We betaalden 58€ voor 2 nachten.Het restaurant is subliem.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

een knusse kleine camping waar ik mij niet direkt op zou wagen met een grote mobilhome.Een vriendelijke ontvangst en degelijk sanitair.Ook het centrum ligt op wandelafstand waar we tevens lekker hebben gegeten.Wij betaalden voor 1 nacht 16,30€

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

in de vorige reviews las ik dat het sanitair vuil was maar bij mijn bezoek was het prima en het zag er redelijk nieuw uit.Ze waren ook net aan het poetsen.Heerlijk fietsen langs de Moezel naar Metz. Op deze periode is het nog niet zo druk.Voor ons is het prima

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

deze cp is gesloten wegens werzaamheden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

ik wou hier een nacht doorbrengen wegens de goede reviews.ik werd echter heel onvriendelijk behandeld door de eigenaar nadat ik vroeg of ik het sanitair mocht bekijken.ik ben ingestapt en ben verder gaan zoeken.