@Peizerboudewijn
- Ander
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Aardige eigenares. Uitstekende ruime plaatsen en vlakbij de Slufter. En het is een mooie plek op Texel. We gaan vast weer eens.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een prachtige camperplaats met vrij uitzicht. Water en stroom in de buurt. In de nabijheid van Diever. We hebben deze camperplaats gebruikt als uitvalsbasis voor de Shakespeare spelen. Met 34 graden was het wel erg heet. Maar daar kan Oude Willem niets aan doen.
Juli 2026
Een prachtige camping vlakbij zee. Ruime plaatsen en goede toilet gebouwen. Vriendelijke ontvangst. Geen Zeeuwse camping met brallende dronken jeugd maar echt een rustige camping. Daarnaast prachtige fietspaden langs de kusten door het binnenland. Top.
Wat een prachtige camping. Vier verschillende velden met ruime plaatsen. Onbegrijpelijk dat er veel plaatsen onbezet zijn. Je wordt door een ontzettend vriendelijk stel welkom geheten. Er zijn een drietal toilet gebouwen. Zelfs een genderneutrale. De omgeving is prachtig. Geweldige fietstochten door het Hoge land. Enfin een echte het aanrader.
Mooie camperplaats dichtbij het centrum. Grote plaatsen. Wel een doorgang camperplaats. Beetje ingewikkelde aanmelding, maar uiteindelijk gelukt. Centrum van Bergen is wel mooi, maar niet overweldigend. Wel een aantal te bezoeken kerken en het centrum plein.
Juni 2026
Wat een geweldige camperplaats. En geweldige beheerders. Na een val op mijn ribben in de Kyll konden we niet verder. Het was voor hun geen probleem ons verblijf te verlengen. Hiervoor hulde. Verder voldoende douche en wc gelegenheid in de 3 toilet gebouwen. Gezamelijk een wedstrijd van het Nederlands elftal gekeken. Ontzettend gezellig. Wat ons opviel was veel kortdurende verblijven. Onbegrijpelijk. deze camping is meer dan de moeite waard.
Mooie camping maar geen uitzicht. Vriendelijke ontvangst. Pulver maar op loopafstand. Verder winkeltje en terras. We zijn vanwege het gebrek aan uitzicht naar de camperplaats gegaan.
mooie camperplaats. Aardige ontvangst. Helaas electriciteit met muntjes. Geen vers water. Wel lozen en toilet reinigen. In de ochtend in de felle zon In de middag bij de bosrand schaduw.
Mei 2026
Uitstekende camperplaats. Dichtbij Breda voor een bezoek. Alle voorzieningen zijn aanwezig en ruime plaatsen. wel aan de prijs en je kunt er niet lozen. Anders had hij 5 sterren gekregen. En voor sommige camperaars blijft er altijd iets te zeuren.
Onze angst is altijd, dat als we een 5 sterren geven, de camperplaats teveel in de aandacht komt. Maar we ontkomen er niet aan. Als je van rust, de natuur, wandelen en fietsen houdt dan is dit echt 5 sterren. Fijne ontvangst en ruime plekken. Wel alle inkopen meenemen.