@Peizerboudewijn
Hoewel de receptie niet aldoor open is konden de via de site een plekje reserveren. De ontvangst is buitengewoon vriendelijk. Het is een redelijk mooie camping. Het toiletgebouw is buitengewoon luxe. Hoewel de steentjes op de vloer in de douche nopen je niet te lang te douchen want ze doen pijn aan je voeten. Echter de prijs is schrikbarend. €27,50 voor je camper en 2 personen. Daarbovenop komt €10,- aan toeristenbelasting en €10 electra. €47,50
prachtige camperplaats. Wordt wel veel gebruikt als tussenstop naar het zuiden of noorden. Het was nu nog geen hoogseizoen en het stond al aardig vol. Er is geen toilet, maar een beetje camper heeft toilet aan boord. Wel bij vertrek een drukte van belang. O ja je kunt er geen flesjes water vullen. Dan heb je direct voor €. 0,10 10 liter.
Een paar plekken tussen allemaal stacaravans. Op zich een mooie camperplaats. Net nieuwe eigenaren. Vriendelijke ontvangst, maar gebrekkige aanwezigheid. Voor de sleutel van de douches moet je €5,- betalen. Terugbetaling bij inlevering sleutel. We gingen om 10 uur weg en niemand te zien. Dus konden we naar het geld fluiten. Nog een smsje gestuurd maar Noppes.
Verschrikkelijke camperplaats. Natuurlijk midden in de stad, maar vlak langs een drukke weg. Wij zijn snel doorgereden. Ik begrijp dan ook niets van de andere reviews.
Dit is een prachtige camping. Helemaal aan het eind staan de stacaravans. In het begin plekken voor de campers. Twee toiletgebouw en en helemaal netjes schoon en netjes. Er zijn een cafe en een restaurant met een prima menukaart. Ontvangst is bijzonder vriendelijk. Met andere woorden een echte aanrader.
De reviews kloppen. Het is een gedateerde camping. Er zit een triest verhaal achter. De oude eigenaar heeft Parkinson en alleen zijn vrouw kon nog werkzaamheden verrichten. Een jong stel heeft de camping nu overgenomen en willen veel geld in de camping investeren. Dus ze kunnen steun van camperaars goed gebruiken. We hebben er met veel plezier aan het beekje in de schaduw gestaan.
Kan niet beter. Voortreffelijke voorzieningen, een bevlogen campingbaas en zelfs bij uitzondering heerlijk gegeten.
Verborgen pareltje.
Wat een mooie camperplaats.Bij aankomst even over de stacaravans heen kijken en beneden in het dal staan de camperplek. wel genoeg proviand meenemen want het is aardig stijl. Welkom geheten door een bijzonder vriendelijke vrouw. De voorzieningen zijn ruim voldoende. Water en electriciteit vlakbij de camperplaats. Wij zijn een extra dag gebleven.
We werden ontzettend vriendelijk ontvangen. de beheerder is een jonge man, die uitstekend Engels spreekt. Hij is vanwege de Duitse gasten bezig met een cursus Duits. Op de camping waren veel plaatsen niet bezet. Er zijn veel staanplaatsen voor vaste gasten. De faciliteiten zijn gedateerd, maar schoon. We hebben hier twee nachten gestaan vergezeld van vele zingende vogels. Winkels iets uit de buurt maar prima te fietsen.
Hoewel de ontvangst bijzonder vriendelijk was is dit geen geschikte camperplaats. De toerit is ontzettend steil. Er staan diverse hutten. Het lijkt een alternatieve camping. Helaas konden we geen geschikte plek vinden en zijn weer doorgereden.
Een perfecte camperplaats voor het bezoeken van de prachtige historische plaats Metz. Twee bruggen over en je bent in het centrum. De voorzieningen zijn uitstekend. Schoon en netjes. de aanrijroute zorgde even voor chaos. Vlak voor de camping is een parkeerplaats voor campers. de toerit naar de camping zorgde voor een blokkade van de vertrekkende campers van de parkeergarage. verder uitstekend.
Een prachtige camperplaats in het centrum en aan de Moezel. We werden verwelkomd door een gastvrije, vriendelijke, Engels sprekende en grappige camper baas. Het is een kleine camperplaats met ruime plaatsen. Een groot aantal met uitzicht op de Moezel. Naast de camperplaats is een kano school. Enig geluid van lol hebbende kinderen moet je tegen kunnen. Verder top.
Wij zijn doorgereden. Op zich een mooie camping met afgeschermde plaatsen en mogelijkheid tot watersport.aat uitzicht op vier koeltoren is voor ons met te gek
Chagrijnige ontvangst. Niet elk uitzicht kijkt op de Moezel uit. Het is dat de zon schijnt. Voorzieningen zijn schoon en prima. De prachtige binnenstad op fietsafstand. Maar niet om terug te keren.
Prima camperplaats. Vlakbij Zell. Eerst camperplaats oprijden. Bij vertrekken betalen. goed onderhouden. Helaas geen toilet.
We hebben hier voor 2 nachten geboekt. En ik moet zeggen een mooie camping met veel faciliteiten. Maar om nou te zeggen dat ik € 88,- waard voor twee nachten. Echt niet.
Wij vonden het een enorm rommelige camping. De vaste plaatsen staan hutje mutje. We kregen een plekje toegewezen naast een tokkie stel dus we zijn doorgereden. goede inzet van de eigenaar ten spijt.
Erg mooie camping. Goede voorzieningen en mooie plaatsen met uitzicht op de Rijn en Moezel. Een mooi vertrekpunt voor een bezoek aan Koblenz. De camping is wel erg aan de prijs. En helaas werd de camping geëvacueerd vanwege hoog water in de Rijn. Dus voortijdig vertrek. Jammer.
Wat een ontzettend leuke camperplaats. De route er naartoe is al prachtig. Bij aankomst opgewacht door een joviale boer. Een mooi beeld met voldoende elektriciteitsvoorzieningen. Het enige waarom hij geen 5 sterren krijgt is het aantal van twee combi toiletten c.q. douches. voor de rest top.
Een prachtige camping. geheel gerund door vrijwilligers. toiletten beetje gedateerd. Ontzettend vriendelijke ontvangst. Ik verbleef hier vijf dagen en ben weggegaan vanwege het weer. Maar ik kom absoluut weer terug.
Een prachtige camperplaats met plaatsen voor het hek met stroom een plaatsen op de camping. Het was erg warm en de bomen boden een heerlijke beschutting. Daarnaast geweldig en schoon sanitair. Een enorme speelweide. Winkels zijn wel erg ver weg. Het is jammer dat er geen fietspad rond het meer is. genoten van de samenkomst van vele spreeuwen.
Uitstekende camping. Op fietsafstand van Prora en Binz. Zeer vriendelijke ontvangst en begeleiding naar de camperplaats. Geweldig sanitair. Schoon en uitgebreid. Met andere woorden een echte aanrader.
Goede stadscamperplaats. Stralsund is een mooie stad om te bezoeken. Vanaf deze camperplaats ben je fietsend in 20 minuten in het prachtige centrum. Sanitair is schoon en bruikbaar. Je kunt niet reserveren maar als je tussen 10 uur en 12 uur komt is er grote kans op een plaats. Je hoeft pas 's avonds te betalen. Een prima camperplaats om te bezoeken. Wel wat verkeerslawaai. maar wat wil je midden in de stad.
Wat een rampzalige camping. Natuurlijk prima sanitair en dichtbij zee. Maar €34? Vergeet het maar. We moesten €51,- voor één nacht betalen. daarvoor verwacht je dat zelfs je vuilnis wordt opgehaald. Maar nee dat moet je ook nog zelf wegbrengen. Electriciteit moest je ook nog apart afrekenen. Voor water lozen en watertanken moest je apart nog weer betalen. Het enig wat gratis was de lucht die je in ademde. Geldklopperij. Één keer maar nooit weet.
Dit is een ontzettend leuke kleine camperplaats. De gastvrouw is ontzettend gastvrij en vriendelijk. Sanitair is wat gedateerd maar vreselijk schoon. de plaats is goed onderhoud. Er is een klein winkeltje met streekproducten. Bovendien is de gastvrouw erg creatief en heeft vele creaties te koop. Toen wij het bezochten waren er ontzettende veel zwaluwen en spreeuwen. Echt een plekje om te bezoeken.
Dit is werkelijk een prachtige stadscamping. Bijna midden in het centrum in een groot recreatie gebied. Het centrum is op fietsafstand en er zijn vele fietspaden. enige nadeel is dat het er erg druk is. We konden nog net een plaatsje bemachtigen. Verder niets dan lof.
Geweldige camping. Ik kreeg een jaren 60 gevoel. Veel verschillende mensen. Heerlijk rustig. Een geweldig fietspad naar het mooie Hamburg. voor het eerst op een hoponhopof bus. Snel de mooiste plekken bezoeken. Je kunt zelf bepalen waar je uit wil stappen en kunt na een half uur weer opstappen. Toplocatie voor een bezoek aan Hamburg. Wel een beetje aan de prijs.
Zeer eenvoudige camperplaats. Voldoende ruime plekken met electriciteit. Geen sanitaire voorzieningen. Als je water wilt moet je €0,50 betalen voor drie gieters met water. Je kunt niet even een flesje water vullen. wel een heel rustige camperplaats waar de beheerders er wat van willen maken.
Op het eerste gezicht een mooie camping aan de Maas. We voelden ons in eerste instantie de koning te rijk. Mooi sanitair, redelijke WiFi en mooi uitzicht. Maar wat een ongelofelijke herrie. De weg komt vlak langs de camping en raast met bulderend geweld langs. Door de herrie van de weg hoor je de overvliegende vliegtuigen niet. Aan de overkant rijd een trein. Gemiddelden van boven de 80 decibel. Na twee nachten weggevlucht naar een stille camping
Prachtige camperplaats aan de Maas. Mooie stad voor een uitstapje. Blijf er niet slapen. Wat een verschrikkelijke herrie. Vlak boven je raast al het verkeer. Voor de lol de decibel meter eens aangezet. Kwam boven de 90 decibel uit. Dus het is aan de lezer of met dit te luid acht.
Prima camperplaats met een zeer vriendelijke ontvangst bij de speeltuin. Het uitzicht is niet geweldig want het staat vlakbij een champignons kweker. Verder goed en schoon sanitair. Met kinderen natuurlijk helemaal geweldig met de speeltuin in de buurt. Er is ook een midgetgolfbaan. Ruime plaatsen met electra. WiFi bereik minder goed.
Prachtige locatie voor een bezoek aan het fort en voor het maken van mooie fietstochten. Bezoek aan slot Loevestein zeer de moeite waard. Deze camperplaats heeft geen voorzieningen. de natuur rondom is prachtig. we konden gelukkig een plekje bemachtigen.
Een prachtige camping. Bijzonder vriendelijke ontvangst door de beheerders. De camping bestaat nog maar een paar jaar waardoor de bossages wat laag zijn. Het uitzicht is des te mooier. Prachtig en schoon sanitair. Mogelijkheid voor diner en een klein winkeltje met streekproducten. WiFi uitstekend. Met andere woorden een aanrader.
Het is een prachtige camping. De camperplaatsen staan echt in het bos. De plekken zijn erg wisselend. Faciliteiten zijn redelijk maar wat gedateerd. We vonden het echter ontzettend duur. Voor electriciteit betaal je € 5,- per dag. En dat verbruiken we met onze camper echt niet. Ik begrijp dat de prijzen omhoog gaan ivm de gewijzigde energieprijzen. Maar we betaalden voor drie nachten in totaal € 112,-. Veel te duur. Wij komen niet weer.
Prachtige camping. Gastvrije ontvangst. Uitstekende faciliteiten. WiFi is uitstekend. In plaats van een trein werden we gewekt door ontzettend veel vogels. Prachtige wandel en fietsmogelijkheden. Radio Kootwijk en het Loo op fiets afstand. met andere woorden een aanrader.
Mooie camping. Grote velden maar afgeschermde plaatsen. Leuke ontvangst. Dichtbij het prachtige Dwingelerveld. Uitstekend om te wandelen en te fietsen. Aanrader dus. Voor trekkers op het achterste veld is de Wifi ontvangst matig.
Op het gevaar dat het hier altijd vol zal staan, want je kunt niet reserveren, toch een geweldige beoordeling. Erg leuke ontvangst. Ruime plaatsen op terrein vlakbij de Dokkumer Ee. de faciliteiten als de toiletten en de douches zijn echt geweldig. Hotelkwaliteit. Dus met andere woorden een aanrader.
Deze plaats heeft alles wat een camperplaats nodig heeft. prima voorzieningen, prachtige omgeving en een prettige ontvangst. Daarnaast een prachtige hobby "tuin" met te gebruiken kruiden, prachtige planten etc. Weldaad voor het oog. Met andere woorden een aanrader.
Prima camperplaats. Dichtbij het centrum en uitgangspunt van prachtige fietstochten in een prachtige omgeving. En Deventer is natuurlijk een pareltje. Er zijn wat opmerkingen te maken over de douche gelegenheid maar in een camper ben je zelfvoorzienend en daar hadden we geen last van. Je kunt de camperplaats op rijden en zelf een plek uitzoeken. Daarna kun je je inschrijven. Hoop dat jullie net zoveel genieten als wij genoten hebben.
Wat een hartelijke ontvangst door de gastheer en gastvrouw. En een prachtige centrale camperplaats voor een bezoek aan Den Haag en omgeving. Een schande dat deze camperplaats moet verdwijnen door de oprukkende woningbouw. en er gaan andere plek dreigt te komen. Tussen de snelwegen is het wel wat lawaaierig maar daar hebben wij geen last van gehad. We hopen dat de huidige beheerder een andere plaats toegewezen krijgt. Kom op gemeente Den Haag
Een hele mooie camping met een zeer vriendelijke ontvangst. Er was echter onduidelijkheid of we wel gebruik konden maken van onze reservering. De camping staat op veengrond en het had de laatste tijd zoveel geregend dat we te zwaar waren voor een plaats. Terwijl in de beschrijving staat dat hij speciaal voor buscampers is. Enfin op het laatst toch een plekje gekregen. En er staan ook caravans, tenten en campers. Verder mooie plek vlakbij Delft.
Prachtig kampeerterrein. Een stukje duinen met mooie plaatsen. Het welkom viel ons tegen. We kregen een hoop orders mee van de assistent beheerder. We voelden ons net een stel pubers. Veel kampregels waar je je aan moet houden. Ondanks het mooie terrein en de prachtige omgeving zien ze ons hier niet weer. Ook de WiFi verbinding liet erg te wensen over.
een prachtige camperplaats. Er was aanvankelijk geen plek. maar al snel kregen we een mailtje dat het wel kon en we kregen een prachtig plaatsje aan een haventje. Nu moet ik wel zeggen dat niet alle plekken super zijn. sommige staan pal in de zon. Erg warm bij 33graden
wat een heerlijke camperplaats. Geweldige ontvangst. Zoals een camperplaats zou moeten zijn. Inderdaad één toilet in een pipowagen maar camperaars hebben alles bij zich dus. We hebben hier al eerder gestaan en telkens worden de faciliteiten uitgebreid. als met al een top camperplaats in een prachtige omgeving.
prachtige camperplaats. Wat een aardige beheerders. Toiletgroep prima. Vijver in het midden. Helemaal top. Het doet haast pijn om te melden dat het er stikte van de vliegen. Volgens de eigenaar was het dit jaar wel erg. Anders had de plek van ons een 10 gekregen.
Sitecode: 20506
Deze camperplaats ziet er geweldig uit. Totdat je aangeeft dat je 1 nacht wil blijven. Voor een bedrag van € 34,- krijg je een plaats achter een loods. We zijn dus direct weer door gereden. Eens maar nooit weer.
mooie camperplaats. Bijzonder vriendelijke ontvangst. Mooie ruime plaatsen. Maar helaas ligt het echt pal naast een weg waar het verkeer voorbij raast. we zijn geen mietjes qua geluid. Maar dit is wel bijzonder luidruchtig.
In campercontact staat dat de camping gesloten is. Dit klopt niet want hij is open. De camping heeft een andere eigenaar en ze zijn het helemaal aan het opknappen. De camping is verdeeld in lanen met bossage er tussen. Prachtig mooi toiletgebouw. We werden uitermate vriendelijk ontvangen. onbegrijpelijk dat het er zo rustig is. Natuurlijk is er wel een klein beetje lawaai van verkeer.
Gewoon een camperplaats op een parkeerterrein. Campers staan wel op een plaats die uitkijkt op de haven. Vol is vol en dan moet je op de parkeerplaats staan. Dordrecht is de moeite waard. daarnaast nog met de waterbus naar Rotterdam en daar een rondvaart door de haven gemaakt.
Uitstekende camperplek. Vlakbij het mooie plaatsje Drimmelen. Accommodatie was uitstekend. Mooi schoon. Je kunt er met je toegangsbewijs in. zeer uitgebreide jachthaven. Rondvaart door de Biesbosch gemaakt.
Sitecode: 19245
Een prachtige camping voor zowel tent, caravan en camper. Toiletgebouw zag er prima uit. Één toiletgroep was dicht ivm corona. Prachtige omgeving om te fietsen. echt aanrader. Almere is echt prachtig ruim met ontzettend veel groen. Ontvangst was niet zo vriendelijk. Bovendien moesten we zowel bij aankomst als vertrek ontzettend lang op de bediening van de slagbomen wachten. verder een aanrader.
Wat een geweldige camperplaats. Bijzonder vriendelijke ontvangst. Mooie velden. Ook camperplaatsen op een betonnen vloer. Echt een aanrader. Toch jammer dat er telkens mensen moeten zijn met de radio hard aan. Dat je verplicht naar hun muziek moet luisteren. En dat met de huidige techniek van koptelefoons etc. Maar hier kunnen de beheerders niets aan doen.
Voelden ons niet welkom. De camperplaats was vol. En niet omdat die vol was maar omdat er verschillende mensen grijnsden omdat wij weer weg moesten. Er kwam een bejaardengeur ons tegemoet. Zelfs er plaats was geweest waren we doorgereden
Wat een heerlijke camping. Natuurlijk dom om te vertellen want nu wordt het er extra druk. Ontvangst door zoon en vader was ontzettend plezierig. Ruime plaatsen dichtbij Valkenburg en andere leuke plaatsen. Er worden paarden verzorgt. Met andere woorden een aanrader.
Staat bekend als natuurkampeerterrein. Wij zagen dat er niet zo aan af. Gewone veldjes. Wel mooi maar in onze ogen geen natuurkampeerterrein. Hou rekening met de extra kosten ivm natuurkampeerterrein. Ontvangst vriendelijk en sanitair uitstekend.
Kleine boerderij camping. Vriendelijke ontvangst. Wat gedateerd sanitair. Erg basic.
Geweldige camperplaats. Ruime plaatsen op een mooi veld. Prima sanitaire voorzieningen. Prijs is all-in. Een van de goedkoopste en mooie camperplaatsen van deze vakantie. Absolute aanrader .
Goede camperplaats om het prachtige Roermond te bezoeken. Helaas kijk je wel tegen een betonnen wand. Maar voor het bezoeken prima. Redelijk sanitair maar een beetje eng ijzeren trappetje. Ondanks het op dat moment slechte weer genoten.
Zeer net sanitair en prima ontvangst. Mooie ruime camperplaatsen op betonnen ondergrond. Prima plek om de stad te verkennen. Nadeel is wel de drukke weg langs de camperplaats. Voor ons niet zo'n probleem want heerlijk geslapen.
Ruime camperplaats. Hou inderdaad rekening met de toeristenbelasting. Over de dijk is het strand en de zee. Faciliteiten redelijk. Neem een lang electrisch snoer mee voor de stroom. We vonden 1 nacht voldoende en komen hier niet weer.
Een geweldige camperplaats. Geen voorzieningen behalve een toilet met een gat in de grond. Uitzicht over het Wad geweldig. Ondanks het koude en winderige weer stond het er snel vol. Toplocatie
De camperplaats is moeilijk te vinden. Terwijl wij er waren was men voor de plaatsen druk met werkzaamheden. Bosjes om de camperplaatsen erg hoog dus geen uitzicht. Direct weer doorgereden.
Erg drukke camperplaats. We stonden bij het toegangshek te overleggen toen achter ons een medecamperaar snel uitstapte om vóór ons een kaart te bemachtigen. Onsportieve lui. We zijn doorgereden.
Prima camperplaats. Centrum is te fietsen. Leuke musea. Faciliteiten zijn uitstekend. Bij de havenkaart even goed opletten. Aparte havenkaart en aparte " faciliteiten" kaart.
Wat een prachtige camperplaats op een werkelijk prachtig eilandje. Het is hier zo mooi dat als de waterspiegel stijgt we naar hier willen emigreren. niet dat er zoveel te doen is maar vanwege de rust. S.v.p niet verder vertellen.
Geweldige camping. Er staat van alles wat. Trekkerstent, campers, caravans etc. Vriendelijke ontvangst. De faciliteiten, behalve de douches, zijn wat gedateerd. Het centrum is prima per huurfiets of bus te bereiken. Het is wel een leuke uitdaging om de camper recht te krijgen. Maar camperraars zijn toch creatief. En anders maar een rechte bungalow huren.
Geweldige camping. Faciliteiten prima. vriendelijke beheerder. Vlakbij natuurgebied. De plaatsen zijn wat schots en scheef maar niet voor niets zijn we camperraars om dit creatief op te lossen. Enige nadeel zijn de muggen. Goed insmeren.
Terwijl we zoveel prachtige camperplaatsen in Denemarken zijn tegen gekomen is dit ook een kale ongezellige camperplek. Direct doorgereden
Desolate camperplaats op een mixparking. We zijn onmiddellijk weer doorgereden. De plaatsen op de eerste foto's zijn er niet meer. Ook het dorpje met vertrekpunt pont naar Rostock is niets.
Prachtige camperplaatsen vlakbij Nykobing. Vriendelijke ontvangst en uitstekende voorzieningen. Speciale ruime camperplaatsen. Het is een stadscamping dus je hoort wel verkeer. Winkels vlakbij. Even lopen of fietsen en je bent in het centrum. We hebben hier 2 nachten gestaan.
Prima verblijfplaats voor een nacht. Google Maps route klopt niet helemaal. Bij de laatste rotonde niet driekwart maar nog ff rechtdoor en dan linksaf.
Sitecode: 19888
Ga nooit een camperplek reserveren! We hadden een plaats gereserveerd maar hebben deze door ziekte af moeten zeggen. Je betaalt dan 50% van het basistarief. Belachelijk!
Uitstekende camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig in een prachtige omgeving. Een camperplaats is echter wel aan de prijs.
Wat een heerlijke camperplaats. Het ligt in een prachtig gebied om te fietsen. Het IJsselmeer op fietsafstand en de bossen dichtbij. De beheerders zijn ontzettend lieve mensen. Bijzonder vriendelijk en gastvrij. Met andere woorden een toplocatie.
Geweldige camping. Alle voorzieningen aanwezig. Met zwembad, meer etc in de buurt. Ontvangst zeer hartelijk. We komen zeker weer eens terug.
In Denemarken kom je op plaatsen die niet te beschrijven zijn. Ze liggen soms niet op de route. Maar zo de moeite van het omrijden waard. Het weer moet mee zitten, maar dan krijg je ook wat. De omschrijving van de Duitse gasten klopt niet. Maar waag de gok en ga eens kijken.
Vreselijke plek. Ergens achteraf bij de haven. De eerste 10 campers hebben in ieder geval nog uitzicht. De rest moet het met gravel en houten balken doen. Faciliteiten half uur lopen van de camperplek. Hier nooit weer heen.
Mooie camperplaats. Erg rustig. Mogelijkheid om daardoor in de lengte langs de haven te kunnen staan. Er zijn geen vakken aangegeven. We dachten er te kunnen wassen, maar we kregen de wasmachine niet aan de praat. Je wordt door 5 camera’s in de vuurtoren in de gaten gehouden.
Het uitzicht is prachtig en de voorzieningen prima. De campers staan echter direct tegen een zeer drukke weg aan. Met alle geluidsoverlast van dien. We kunnen best tegen wat lawaai maar dit. We zijn doorgereden.
Het uitzicht is prachtig, maar daar is alles mee gezegd. Faciliteiten zijn een eind weg. Verder op een industrieterreintje. We zijn verder gereden.
Zo zou elke camperplek moeten zijn. Rustig en een geweldig uitzicht op de Oostzee met een stukje kwelder. Douches en overige faciliteiten als mogelijkheid tot koken in een klein gebouwtje. Prachtig om hier te staan.
Prachtige nieuwe camperplek. Deze plek zou meer bezoekers verdienen. Toilet en douche eenvoudig maar erg netjes. Prima ontvangst door de Engelssprekende beheerster.
Prachtige plek met uitzicht op de Limfjorden. Alleen een toilet en wasbakken aanwezig. Mogelijkheden om te zwemmen. We stonden er met 4 andere campers. Weg vlak achter langs, maar hadden we geen last van.
Prima camping met uitstekende voorzieningen. Strand aan de overkant van het duin. Vreemde gewaarwording dat er auto’s op het strand rijden. Zelf houden we niet van zo’n massale camping, maar er is niets op aan te merken. Het eiland zelf viel ons erg tegen. We gaan er niet weer heen.
Prima voorzieningen in een toiletgebouw. Rustige plek. Verder is er niet veel te doen. Winkel is op loopafstand. Prima plek
Zeer kale bedoeling. Achter de duinen wel mooie baaitjes om te bruinen en te zwemmen. Maar verder niets te beleven. Wij zijn verder getrokken.
Top locatie. Wel aan de prijs. Er komen vooral Denen. Niks mis mee. Aardige ontvangst. De 6 plaatsen voor de camping zijn erg smal.
Geweldige plek met erg aardige beheerders. Uitzicht op een fjord met eb en vloed. Ontzettend veel vogels. Er zijn meer dan 3 plaatsen. Voor de rust laat het maar zo. Maar voor de beheerders bezoek deze plek.