@Peka
Lid van Campercontact sinds 2019
Prima plek. Geen last gehad van verkeerslawaai. Wanneer de stroomzuilen bezet zijn, kun je altijd nog stroom via de aansluitingen onder de demo-caravans aftappen. Geen probleem. Wel even oppassen: Bij het drinkwater punt worden ook de wc-cassettes schoongemaakt met dezelfde kraan.
Mooi gelegen in bosrijke omgeving. Sommige plaatsen zijn erg klein. Voor de camperaars is er geen sanitair. Je kunt eventueel een sleutel bij de receptie ophalen voor één van de cabines behorend bij de luxe kampeerplaatsen. WiFi verbinding deed het niet.
Sitecode: 42050
Prachtige plek met alle voorzieningen. Mooie omgeving. Vriendelijke ontvangst.
Mooie plekken, ruime keuze, zonnig of onder de bomen. Wij betaalden in oktober €8,-
Prima plek. Op maandag buiten het seizoen (vanaf 15 september) zijn wel alle restaurants gesloten. Bakker en kleine supermarkt op loopafstand.
Hier is helemaal niets
Goede plek. De kerkklok is inmiddels weer gerepareerd en laat zich elk kwartier horen. Bakker en Aldi op loopafstand.
Prima plek net voor de camping. Overdag druk maar 's avonds heerlijk rustig. Mogelijkheid voor drinkwater en legen wc.
Plaats niet meer herkenbaar als camperplaats. Voormalige camping afgesloten. Parkeerplaats bezet door personenauto's van dagjesmensen. Wel mogelijkheid voor lozen afvaltank. Waterkraan aanwezig. Mooie omgeving.
Terrein werd bevolkt door een groot aantal busjes met caravans. Bij de ingang gevaarlijk uitziende hond aan ketting. Geen borden of aanwijzingen dat het hier een camperplaats betrof. Opgeheven?
Prima plek hier. 75 zł voor een nacht incl stroom en sanitair. We wilden eerst op camping "Ukiel" hier vlakbij gaan staan maar op deze "ADAC" verwaarloosde, bouwvallige puinplaats zijn we snel weggereden.
We zijn afgelopen weekend hier geweest. Prachtige locatie in mooie omgeving. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders. Terrein keurig bijgehouden, schoon sanitair, mooie hondenspeelweide en gezellige recreatie ruimte. Dit alles voor een zeer vriendelijke prijs. Wij komen graag nog een keer terug.