@Pekuli
We verbleven daar na Sylvester. Goede parkeergelegenheid, slechts 250 meter van de tramhalte. Erg rustig. Sanitaire voorzieningen brandschoon. Echter, in de wintermaanden is alleen het hoofdgebouw geopend. Het display op de elektriciteitsmeters is nauwelijks leesbaar. Zelfs 's nachts, met een zaklamp, is het onleesbaar. Het moet absoluut vervangen worden. Verder was alles prima.
Een zeer mooie parkeerplaats. Alleen! De informatie van campercontact met 13€ voor januari-december komt absoluut niet overeen met de exploitant. De plaats kost 20€ voor 2 personen inclusief camper en plus douches en elektriciteit. Helemaal oké. De openingstijden zijn echter van maart tot november - niet het hele jaar door! Hoe komt campercontact aan deze informatie?
Wij kunnen het niet eens zijn met deze mening. Wij verbleven hier op 7 juni 2024 en hadden geen enkel probleem met de SP. Zal op de terugreis opnieuw naar deze SP rijden. We betaalden € 20 per nacht voor elektriciteit en water.
Een echt geweldig klein kamp met een zeer warme en uiterst behulpzame familie. De eigenaar heeft bijna 3 uur lang geprobeerd ervoor te zorgen dat we satellietontvangst hadden. Het was bijna gênant voor ons. Takken verwijderd etc. !Maar uiteindelijk moest hij het opgeven. Zo goed! Alles liefdevol beplant met bloemen. Sanitair topje! Wij kunnen het graag aanbevelen😀👌
Waren voor het eerst bij stampfermühle. We waren helemaal enthousiast. Zeer aardige uitbater, speelt in op de behoeften van zijn gasten. Mooie grote plaatsen direct aan de prachtige rivier. Korte wandeling naar de historische oude stad. Lekkere koude snacks. Prijs/kwaliteit verhouding optimaal. Topschone toiletten. Vers water en het legen van de kamptoiletten zijn aanwezig. Zal zeker terugkomen
waren hier voor het eerst met Pasen. Naar de oevers van de Rijn ongeveer 200 meter. Zeer competente en aardige operator. Ook een geweldige indeling van parkeerplaatsen. Geeft ook veel tips over excursies etc. Bushalte vlakbij. Verzorgde voorziening met ruime parkeerplaatsen op grasbestrating. Betaalde 15 € met elektriciteit per nacht. Met V/E, maar zonder sanitair. Maar je hebt alles aan boord. Zal zeker nog een keer terugkomen. Absoluut een aanrader!
een parkeerplaats gereserveerd. Ik wilde de volgende dag gewoon even bellen. Vraag of we een plekje verder van de brug kunnen krijgen. Toen werd ik dom aangesproken en zei: dan zeg ik hun plaats af. De volgende zal zeker blij zijn en heeft gewoon het gesprek beëindigd en opgehangen.😒🙈 Dat vond ik schandalig. Dat noem ik klantgericht.Geweldig!!😒 De plaats zal mij niet zien, dus niet aanbevolen.
We waren van 18,9-20,9. hier. Schone plaats Sanitaire top. prachtig verwarmd buiten- en binnenzwembad.Voor 18 € met ACSI. Niets om over te klagen. Zou het aanraden. Zou terugkomen.
Heb hier 3 dagen gestaan. fantastisch uitzicht op het eiland brehat. eenvoudige cp, typisch frans. sanitair verouderd maar dagelijks schoongemaakt door de eigenaar. erg aardig en behulpzaam.
Zeer mooie en rustige plaats. Slechts een paar minuten lopen van de oude stad. Schone plaats. Kom weer. Plaatsen een beetje te smal wanneer bezet in de zomer. Wanneer deze vol is, wordt de uitbouw met de luifel erg smal. V + E beschikbaar. Prijs absoluut OK voor 6 €
Geweldige, nieuwe en zeer verzorgde staanplaats. Enkele weken geopend. Zeer vriendelijke telefoniste ter plaatse. Geweldig sanitair, maar nog niet open voor het doel Hygiëne eisen. Plekken met uitzicht op de Main. Naar mijn mening wat krap, zeker als de luifels uitgeschoven zijn. Een beetje privacy moet ook bij de prijs inbegrepen zijn. Het barrièresysteem moet worden geïnstalleerd. zullen. Anders niets om over te klagen. We komen terug
Zeer mooie SP direct aan de Main. Zeer goed onderhouden gebied
Leuke pitch. Veel fietspaden in de buurt. Volgende sup. Markt op 900 meter afstand. U moet echter zelfvoorzienend zijn, anders heeft het niet veel zin. Voor het weekend of een paar dagen helemaal OK.
Waren dit weekend hier op het veld. SP compl. Vol. Rustig 's nachts. Groot netwerk van fietspaden in alle richtingen. Zaterdagmiddag werd het afvoerpunt voor grijs water en chemicaliën echter plotseling afgezet. Tanks bl. vol. Moet worden opgehelderd voordat het eindigt met de menigte bezoekers. Anders vriend. Personeel. Zal zeker terugkomen. Sanitair altijd tiptop schoon.
Geweldige kleine CP. Terrasvormig. Niets voor dikke schepen van meer dan 8 m. Ben hier een paar keer geweest. Uniek uitzicht op het meer. Sta altijd op het middelste of bovenste niveau👍👍👍. Vanwege de gebruiker erg aardig en behulpzaam. Vorig jaar zijn de douches en toiletten vernieuwd. Een kleine geheime tip
Zeer mooie SP. Dichtbij de oude stad. Schoon, elke plaats gescheiden door heggen, men heeft zijn privacy. Voor 5 € per stoel en nacht valt er niets te klagen. Douches en toiletten een beetje als de plaats vol is. Maar goed onderhouden. Kom nog eens.
prachtige omgeving, direct aan het meer met wakebiardanlage en gigantische glijbaan. gecultiveerde weiden met veel bomen, die ook veel schaduw bieden. Sanitair schoon en goed onderhouden. alleen met chipkaart toegang tot het sanitair, u. Müllentsorgung.super! alleen voor gasten van het kamp. u womostellplatz.We betaalden 24 € per nacht. Is ok !!
waren hier begin juli. mooie plek. was leeg. slechts 3 camper da.dusche sauber.toilette na ital. Stijl. niet ons ding. maar had onze eigen in de camper. Hoewel liggend tussen twee hoofdwegen maar de nacht was erg stil om te slapen. Plaatsen zijn veel te smal wanneer de ruimte vol is. Je slaapt praktisch in de buurman naast je in bed. "Ga niet. Maar nu hadden geluk
mooie, rustige plek met tiptop schoon Sanitär.alles alleen met kaart, die je eerst moet opladen bij de machine, voordat je naar het plein komt. We waren hier begin juli hier. slechts 3 voertuigen. Ook een beetje duur, 22 €. Douches extra € 1. Het enige nadeel, je kunt het zonnescherm niet eens uitbreiden.
geweldige platz.alles heel schoon gehouden, mooie, vlakke stoelen. Zwembad 100m entfernt.tolles, klein bad.wie een Kl.park.Een shuttlebus vertrekt 1/2 uur tot San Gimignano tot 23.00 uur
mooie, rustige parkeerplaats met pool.freundlicher operator. Sanitaire voorzieningen liet veel te wensen over, echter de 2 dagen geen enkele schoonmaakster daar gezien.Alles was spinnenwebben., Geen wc-papier en de douche was niet regelbaar.voor 23 € te duur.Stellplatz slecht bewegwijzerd. We reden er twee keer overheen totdat we het kleine bord in de tegenovergestelde richting zagen.
waarschuw de eerste keer op het plein. zeer mooie en ruime plaatsen in kreisform.sauberes sanitair, vriendelijke ontvangst. Zal zeker terugkomen.
erg leuk en Rustige plaats buiten Hamburg. Zeer verzorgde sanitaire voorzieningen. De plaatsen zijn echter erg smal. In het hoogseizoen heb je bij goed weer problemen om een voortent uit te breiden. Er moet iets worden gewijzigd. de oprit naar d.places recht op het water was nog steeds afgesloten. 3 dagen waren er.
mooie, rustige plek om te verblijven naast CP Gunzenberg. plaatsen verkaveld .13 € incl. water en elektriciteit. maar geen sanitair. Dam en dam ongeveer 10 minuten per fiets erreichen.Radrundweg rond het meer ongeveer 22 km. Gebouwen zoals elstertalbrücke en gölzschtalbrücke zijn in de nabije omgeving bereikbaar per fiets of auto. Kom opnieuw😀😎
zeer mooie plaats. een oase van rust 4 dagen daar Platz zeer goed onderhouden Personeel was erg aardig Nabij ongeveer 6,5 kilometer Baggersee "grenis" Je moet echter gemotoriseerd zijn. of Rolli of e-bikes. De bakker is erg onstipt en vooral veel te laat. Eerst 1/4 tot 9. de 2 douches / zwoegen. zijn te weinig. vooral als de plaats proppevoll is.
zeer mooie plaats. eenvoudige douches. Sleutels bij de kiosk zijn beschikbaar van 8.00 - 21.00 uur. ligt direct aan het meer. Water schoon, plaats aan het einde behoorlijk druk. Maar het is een klein gat in slecht weer, we hadden het 3 dagen meegemaakt. onweer komt ratzfatz. Luifel bij de buren weg.da is niets anders dat niet afgemeerd is. 10 € (inclusief 2 € elektriciteit)
geweldige plek. erg aardige, hoffelijke en vriendelijke uitbaters. We zijn altijd blij om aan te bevelen. Voor een ontspannen weekend ten zeerste aanbevolen. geweldige wellness-ruimte met een buitenzwembad, niet ver van Eger en Cheb.
Sitecode: 41912
waren hier in 2016. fantastisch mooi in een baai. Je moet ervaren. Had een plaats in de 2e rij tegenover de zee geweldig. Goed onderhouden camping. We zullen hier zeker terug. Sardinië is en blijft onze Favorit👍👍
Kleine camping, genoeg voor een paar dagen. Eenvoudig, schone sanitaire voorzieningen. Mooie plaatsen. in de buurt van kl. Port. (Hier varen kleine Passenger boten naar Dubrovnik), echter, zijn ongeveer 180 trappen naar beneden naar de haven.) Een beetje vermoeiend. vooral een back-up naar het kamp. Volgende supermarkt op ongeveer 1,5 km. Bushalte in de buurt.
Prachtige locatie met plaatsen direct boven het strand. geweldig uitzicht. schone sanitaire voorzieningen. Grote camping. niet goedkoop. tijdens naseizoen betaalden we 36 € in 2013. Nu gedefinieerd duurder. Maar wordt sterk aanbevolen. Alleen al de locatie.
Super Camp. zeer aadige eigenaar. Grote konoba.Täglich verse vis. Hier kookt de chef-kok zelf. Geweldige plekken voor voldoende ruimte. Rustig, zeer schoon kamp. zal zeker terugkomen. Mooie rustige strand waren er in juni 2017
Zeer goede plek. niet ver naar de Krka watervallen. schone omgeving. Top schoon sanitair. wordt meerdere malen per dag schoongemaakt. very nice operator. Ook voor de doorvoer een goede plek. Nu met zwembad. We waren al de 3e keer hier.
We waren in het juni / juli 2017 hier. zeer schoon, goed onderhouden complex met 50 parkeerplaatsen. topsaubere sanitair, terras plaatsen. de meeste met uitzicht op de prachtige baai met een zanderige bodem in het water. Operator heeft een groot deel van zijn investering. Op elk moment aan te bevelen. een oase van rust. door novalja slechts 5 km met de auto of scooter.