@Pellerine-6J
We hebben 3 geweldige dagen gehad met kleinkinderen op het veld. Veel binnen- en buitenspeelmogelijkheden. Er waren ook verse broodjes. Ondiep water ideaal voor kinderen, overdekt zwembad om te zwemmen. Iedereen had het gevoel dat ze een hond bij zich hadden, maar toch was alles stil om 22.00 uur. Een puntenaftrek voor het slecht schoongemaakte sanitair, maar het is ook hoogseizoen. We komen terug ondanks € 55 per nacht
Oke voor een nacht, € 12, inclusief € 2 voucher voor de Loof viswinkel. Het Hotel Altes Zollamt bevindt zich aan de linkerkant in de richting van het Centrum, waar u de registratie vindt. Eén punt aftrek omdat de douches en toiletten gesloten waren. Openbare toiletten aan de overkant van de straat bij de haven, super schoon. 2e punt aftrek voor de smalle parkeerplaatsen, zeer constant.
Super vriendelijke ontvangst, krijg een parkeerplaats zonder inschrijving. De briefing door grappig personeel op de grasvelden vond snel plaats. Sanitaire voorzieningen zeer schoon. In 10 minuten aan de Noordzee / strand Helaas moest de plaats om 10.30 uur vertrekken. Een nacht met de WOMO en 2 personen, elektriciteit, 2 × douches en toeristenbelasting = 41 €, niet goedkoop, maar we komen terug.
Geweldige plek direct aan het water. Geen elektriciteit maar een schoon toiletgebouw (ook geschikt voor mindervaliden) bij de barbecueplek. Zeer mooie wandel- en fietspaden.
Geweldige plek, dat inchecken om 15.00 uur werkte goed met de Luca-app. Vriendelijk personeel, schoon sanitair. Kind- en hondvriendelijke plek.
Zeer rustige en schone camping. Bij de receptie wordt ook Duits gesproken. Ga 5 minuten naar rechts en er zijn verschillende winkels. Geweldig zwembad, bubbelbad + verbazing aanwezig. Het aanbod van 55+ senioren wordt sterk aanbevolen. We komen graag terug
Sitecode: 20651
Zeer armoedige plek, geen wifi, geen kiosk, restaurant gesloten. Nieuwe operator die langzaam het sanitair repareert. 29,60 de nacht te duur. Zwemmogelijkheid in het kanaal op 100 m afstand. De plek is geweldig en je zou er veel van kunnen maken.
We wilden met WOMO naar de parkeerplaats voor de kasten, helaas was om 11:00 uur alles bezet. Bij de receptie kregen we een super parkeerplaats van een hele aardige dame bij de camperplaats aan het meer. 34,50 incl. 2 personen, 3 € elektriciteit, 3 € kind per nacht. Schoon sanitair, douches 5 minuten € 0,75 Verzorgde groenvoorzieningen aan het meer en veel speeltuinen. Geweldige kiosk die alles heeft.
Super vriendelijke camping, waren er vorig jaar en komen zeker terug. De telefonisten spreken Duits en accepteren de broodbestellingen. Sanitair zeer schoon, kleine rustige plek. Hutten worden ook vers gerenoveerd verhuurd. Kiezelstrand met een brug naar de fjord.
De check-in was snel en in het Duits. Zeer gecultiveerde, grote plaats met Heckenrosen als afbakening. Een paradijs voor de kinderen, speeltuinen zijn binnen en buiten. Badeland kan eenmaal per dag worden gebruikt. Honden zijn welkom