@PenPcamper

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Wat hebben we t heerlijk gehad op deze kleinschalige camping. Echt hele hartelijke mensen. We zijn gewoon 3 nachten gebleven, Alles prima voor elkaar. Wat we enorm leuk vonden was het eten wat we besteld hadden in de camper kregen opgediend. En dat was lekker. Compliment voor deze lieve mensen.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Mooie plek, rustige nacht gehad. bakkertje en buurtsuper verderop in het straatje, bij het pleintje, dus 1 niveautje hoger zeg maar ....

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij waren net voor de Pasen een weekje in Ommen om mijn ouders te verhuizen, de Steenanjer was zo fijn na een dag hardwerken, het uitzicht op de Vecht, de mooie grote plek en zo'n fantastische douche ! Dank voor een fijne week bij jullie

vanaf 19/6 weer geopend. Wij betalen nu 300 NOK ( camper , zonder stroom) dus prijs zal wel wat omhoog gegaan zijn .

coördinaten kloppen niet, andere weg (links ingerede) maar navigatie raakt dan spoor kwijt . ws is plek aan de 604 . Op P4N staat dezelfde plek met coordinaten 61.4758, 7.2591 Wij waren er al weer voorbij, dus dit niet kunnen checken, maar lijkt aannemelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prachtig, wat een uitzicht. (was nog heel veel sneeuw) beetje scheef, maar wij hebben er van genoten.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima plek . lekker dicht bij de zee.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

ziet er prima uit……maar vandaag een poging gedaan om de slagboom te activeren….. helaas 3 bankpassen, 2 creditcards …..niet geaccepteerd. volgens mij krijgt de zuil geen contact met de ‘buitenwereld ‘ . wij zijn na een half uur proberen maar weer verder gegaan. stond verder ook niemand, dus ws al een poosje ‘ in storing ‘ . maar wellicht doet hij het de volgende dag weer …..

Wij waren hier 3 en 4 okt 2022. nog nooit zo'n fijne herfstplek op de berg meegemaakt. Wat een schoonheid, wat een stilte !

De plaats is nu geheel van grind. Mooie plek . Stonden met 3 campers . Rustig . Was doordeweeks in ieder geval.

11-06-22 Wij stonden aan de rivier, prachtig uitzicht. faciliteiten prima , zeer aardige eigenaar .

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Fijne overnachtingsplek direkt ad Loire, op loopafstand van Amboise. Je loopt of fietst eerst stuk langs moestuinen, laatste stukje over trottoir. De plaatsen zijn ruim opgezet en de eigenaar heeft net allerlei fruitbomen geplant. Je kunt alleen je afval kwijt in de containers. Verder geen voorzieningen, zou fijn zijn als er in de toekomst nog een servicepunt zou komen.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Gemeente Harderwijk denkt bij camperplaatsen : parkeerplaats voor campers. Tjonge jonge. midden op de grootste parkeerplaats van Harderwijk. Had het dan op z’n minst aan de rand gemaakt, met uitzicht over het water. Wat een gemiste kans . Dus alleen geschikt voor overnachten als je van parkeerplaatsen houdt. Jammer hoor.

Sitecode: 21979

Mooie plekken met uitzicht op zee. Waterpunt en chemisch toilet punt prima voor elkaar.

Wij stonden hier op 23 sep 2014. Vriendelijke ontvangst. Prachtig uitzicht over de zee op de ' seasight ' strook . 16 plaatsen . 18 pond , inclusief electra. In hoogzeizoen stukje duurder.