@Pensioen1mei2021
- 2019
laat U niet misleiden door de prijs 10€ is eigenlijk 10€ voor de camper dan nog 8€ per persoon en je eten 95€ voor 2personen veeeel te duur niet voor herhaling vatbaar
prima rustige plaats als je geen voorzieningen nodig hebt, prachtig zicht op het eiland, te bereiken met een veerbootje, goede restaurantjes, de rest is al vernoemd
Jammer genoeg perfect daardoor altijd volzet. Mooie voldoende grote plaatsen ook met mijn 10meter. Continue onderhoud door de uitbating, die ook nog heel vriendelijk is. Correcte regelgeving, iedereen gelijke behandeling. Zijn hier voor tweede maal aan het overwinteren en het zal ook niet de laatste keer zijn.
een Cp zoals een Cp hoort te zijn. Alles aanwezig zelf een hogedrukreiniger om de camper te reinigen. Één van de eigenaar spreekt ook Engels. Alles kraak proper zowel wc als de douche. Was en droogmogelijkheden. gezellig zithoekje. ik stond hier met een camper van 10m +aanhanger en wagen allemaal geen probleem er wordt naar oplossingen gezocht.👍Proficiat aan de jonge uitbaters.
Ruime plaatsen, rustig, snachts verlicht, wc lozen niet mogelijk verstopt, terrein ligt vol schapen drek, onkruid neemt stilaan de overhand. weinig wandelmogelijkheden. Niet 12€ maar 19€/dag werd ons aangerekend.
prima locatie, mooi onderhouden geeft niet de indruk vanop een grote camping te zitten. ruime plaatsen parkeerplaats voor aanhanger en auto. een voorbeeld een pluim voor de uitbaters👍
zeer nette cp,ruime plaatsen, zeer aangename uitbater doet al het mogelijke om het aangenaam te maken. een voor beeld waren ze zo maar allemaal
een voorbeeld van een camperplaats ruime plaatsen met kunstgras plaats 9x8m, zeer goede serviceplaats winkel aan de overkant. Enig nadeel het geluid van de weg Prijs is ondertussen 200sek incl.elec en service
prachtig meer moet dat niet zijn.Alles mooi onderhouden prachtige omgeving
Te klein voor de rest alles aanwezig
Mooie CP alles aanwezig jammer dat sanizuil niet voorzien is van gardenakoppelingen. Wifi werkte niet wegens verbouwingen. Kapitein zeer behulpzaam. Kort bij alles
Top CP leuke behulpzame Nelly &Anton wat een passie zelfs als belg vond ik het gezellig. Heerlijk gegeten. Ruime plaatsen alle voorzieningen. Heel rustig goe geslapen, lekkere broodjes. Leuke vehalen van Anton wat moet een mens meer hebben........
Prima cp verhard +grasperk ruim langs vaart mooi om te fietsen Wij hadden problemen met de zoveelste automatisch toegang, bellen naar de verantwoordelijke die onmiddellijk ter plaatsen kwam. Als alle cp zo waren en dit voor 8,2€
Hele vriendelijke uitbater niets is te veel. Alles aanwezig. Ruime plaatsen 15x10 16amp Ruuuustg, 25 min met de fiets langs fietsroutes en je zit inde drukte van het Garda. Waren ze allemaal maar zo. All in 50€/dag 3 personen tja die toeristentaxen
Plaats achter de garage 5€ stroom geen verdere service gratis staan mits lekkere forel (eigen kweek) te eten. Mooi uitzicht en omgeving,wel niet de rustigste plaats
Rustig mooi uitzicht stroom water douche en wc. Je zit tussen de ganzen eenden kippen en hangbuik varkens zalig. Dit is wat je zoek, 25€ is wel veel voor 1 nacht
Rustig stonden alleen .7 omdat geen service mogelijkheid is. Spoorweg aan andere kant rivier zorgt slechts voor weinig hinderen. Dorp stelt niets voor. Mooie wandeling langs rivier mogelijk. Prima plaats voor een dagje rust. Vriendelijk uitbaters
Mooie CP zeer vriendelijke uitbaters, hebben goed gegeten in het restaurant. Heerlijk geslapen in deze rust. 12€ incl. Stroom, prima prijs. Komen hier zeker terug. Lozen wc tank is wel niet mogelijk.
Al het vorige klopt doch lozen toilet? Wifi aanwezig 2€/dag en slechte verbinding. Mooi voorbeeld van CP
Meer moet dat niet zijn,rustig mooi niet druk alles kort bij. Zo moesten meer dorpen/steden denken. Wij hebben de plaatselijk middenstand rijkelijk gesteund. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen, Leuk dorpje
Alles wat er moet zijn
Simpel enkel stroom betalen geen afval-mogelijkheden (jammer). Heel vriendelijk en behulpzame eigenaresse. Kort bij centrum, bakker en U marché op wandelafstand
Ondanks telefonische toezegging voor een plaats kwamen we voor een hek compleet te staan, na contact met de havenmeester werd dit bevestigd 🤮ik werd zelfs uit gelachen door mensen in het havenkwartier. 2 km verder zijn we ontvangen met open armen, gratis, enkel stroom te betalen, veel rustiger en de mogelijkheid om lekker te eten.
Sitecode: 19576
Mooie locatie proper, water, stroom,lozen gratis indien je lekkere fondue gaat eten. Zeer vriendelijke uitbater
Mooie plaatsen, winkel waar je alles kan vinden proper sanitair een voorbeeld van een CP. Op fietsafstand van de oesters👍
Mooie locatie en omgeving heel (te) rustig, alles automatisch,sanitair dicht. Mooie fiets mogelijkheden. Dorp is doods, Carrefour op 3km 11’ met de fiets
Prachtig, rustig, vriendelijke ontvangst, alles aanwezig mooie fietsmogelijkheden, Jumbo en kleine middenstand binnen fietsbereik, een voorbeeld
Mooie rustige plaats stroom 16amp voor 3 campers is wat weinig, wc proper en net, lengte10m is wel echt de max. Wijnproeven ok lekker
Prima uitzicht mooie locatie plaats op parking van restaurant heel lekker gegeten 10m lengte geen probleem water en lozen een beetje primitief maar als camperaar hebben we hier geen probleem mee. We blijven nog een nacht. Kosten 0€ omdat we eten in het restaurant.
Prima mooie rustige plaats. Regelmatig stroom uitval, diende dan eigenaar op te zoeken. We wilden laatste dag lozen doch dit bleek niet mogelijk ondanks put en melding op NKC wedsite.
Gemakkelijk als je klant bent bij Alfa Motors alles aanwezig mooie gerenoveerde scheepswerf
Alles is er, prima lozing plaats water gratis maar camperplaatsen klein en door manier van plaatsing blokkeerde de eerste camper het zicht op het water. Alles automatisch, geen havenmeester gezien
Goed gelegen op weg naar het noorden, lawaai van autoweg, een beetje onderkomen, goed voor een nacht
Duur 30€! voor stroom en een slechte ondergrond.Sanitair sterk verouderd.
Zeer mooi alles aanwezig, rustige nacht gehad. Op 24h 18€ stroom verbruikt! Is in mijn ogen peperduur normaal verbruiken wij 5a7€ Restaurant viel tegen onvriendelijk, niet besteld menu werd voorgeschoteld.
Heel lekker gegeten! Zeer behulpzame uitbaters. Zelfs met mijn 8.8m kreeg ik apart mooie plaats. Alles kraak zuiver. Een voorbeeld